Ev yapımı Arkafon,Tank,Dışfilitre
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2007 13:49
Ellerinize sağlık hakikaten çok beğendim. Burada zaten önemli olan harcanan emek. Ben de forumdan yapmayı öğrendim. İnşallah daha nice arkadaşlara ilham kaynağı oluruz. Ben de bir çalışma yaptım. Simdi led ışık sistemini yapmaya çalışıyorum ancak henüz ilk denemem başarısız oldu. Sizden ricam led ışık sisteminin fotoğraflarını koymamanız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
encort 2007-04-15 03:00:21
http://img160.imagevenue.com/img.php?image=47228_DSCI0007_Small_122_574lo.JPG
Lütfen imla kurallarına uyunuz.
Lütfen imla kurallarına uyunuz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2007 11:19
Mehmet Bey ellerinize sağlık, gerçekten cesaret işi akvaryum yapabilmek. Bende kendim yapmayı düşünüyordum ama ya olmazsadiye cesaret edemedim. şimdi kendi dış filtremi yaptım inşallah çalışır. Akvaryumunuz çok güzel olmuş, kapağınızın altına oluyorsa eğer cam kestirin böylece lambalarınızı buharlaşan sudan korumuş olursunuz. iyi günler ellerinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 23:10
Mehmet Bey takdir edilecek bir emek harcamışsınız.Tebrik ediyorum..Şu şöyle olsaydı daha iyi olabilirdi diyeceğim pek birşey yok sonuçta Emek verilerek harcanmış birşey söz konusu..En kötüsü bile benim gözümde en iyisidir..Merak ettiğim (yapay bitkileri arakladığınızda fırça yedinizmi ) Tekrardan Tebrik ediyorum.