F0 ilangi yellow çiftliği-yeni tanktan ilk kareler
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 22:29
Maşallah. Gerçekten imrenerek bakıyorum.Koloniniz çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Nazal değmesin.
En büyük hayalim sizinki gibi ağzı dolu dişilerimin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak. Bir gün umarım gerçekleşir.
En büyük hayalim sizinki gibi ağzı dolu dişilerimin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak. Bir gün umarım gerçekleşir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 23:19
Enğin Bey altınlarınızın maşallahları var...Memleketimizde ki en kaliteli ilangi kolonilerinden birisine sahipsiniz diyebilirim...Sağlıklı ve bol yavrulu balıklarınız olması temennisiyle...Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 09:53
[QUOTE=hakanaskin]Engin bey maşallah çok güzel koloniye sahipsiniz beğendiğim tanklar ve balıklar arasında bulunmaktasınız.
[/QUOTE]
[QUOTE=radkaya]Maşallah. Gerçekten imrenerek bakıyorum.Koloniniz çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Nazal değmesin.
[/QUOTE]
Umarım hayatınız boyunca hastalıktan uzak bol yavrulu beslersiniz.
Saygılar selamlar.
Hakan hocam teşekkürler.Senin gibi bir tropheus üstadından övgü almak bana gurur verdi.Sağolsun balıklarım beni yavruya doyurdu.Artık dişilerin günlerini bile takip edemiyorum
[QUOTE=radkaya]Maşallah. Gerçekten imrenerek bakıyorum.Koloniniz çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Nazal değmesin.
[/QUOTE]
Ali Bey işallah kısa zamanda sizde de F1 yavru fotoğrafları görürüz.
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 11:15
Engin yeni tankınla beraber balıklar kendine geliyor yavaş yavaş, eski tankta bu kadar rahat değillerdi, canlı gördüğüm günle alakaları kalmamış maşallah. Balıklarını görmemezlikten gelen birçok kişi yoruma gelecektir yavaş yavaş bu resimlerle birlikte. Sağlıklı beslemen dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 10:59
Maşallah engin bey zaten balıklarınızı herkez biliyor söylenecek söz yok bu zamana kadar yaşamış oldugunuz güzellikleri inşallah bundan sonrada güzel bir şekilde devam eder yaşar vede yaşatırsınız inşalalh herşey gönlünüzce olsun selamlar...
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 13:35
Damızlıklarla yaşayan yavrular beslenme işini rahat bir şekilde yapabılıyormı büyük balıklar yavruları rahat bırakıyormu ?
Balıklarınıza gelince süper balıklar allah daha çok yavru nasip etsin. MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 10:43
[QUOTE=Ludendorff]Damızlıklarla yaşayan yavrular beslenme işini rahat bir şekilde yapabılıyormı büyük balıklar yavruları rahat bırakıyormu ?
Balıklarınıza gelince süper balıklar allah daha çok yavru nasip etsin. MAŞALLAH
[/QUOTE]
Hocam bir fikir verirmi bilmem fotodaki yeni anaçın ağzından çıkmış yavru.