Fanusta neden balık beslenmez!
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2009 16:46
Seraslan'ın "Fanusta balık beslenmez!" diye uyardığı kişinin "2 yıldır besliyorum abi yaa!" cevabına verilecek en güzel cevap bence şu: "Hapiste yatan mahkumlar da yıllarca ölmeden yaşıyorlar. Eğer sen buna yaşamak diyorsan balıklar da fanusta öyle yaşıyorlar."
sugibisaf 2009-04-21 16:31:17
Hücre cezası alan bir mahkumla fanustaki bir balık bana göre farklı değil!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2009 22:37
Çok güzel ve yerinde bir konu açmışsınız sizi tebrik ederim.Zaten herkesin hem fikir olduğu konu fanusların çiçek için tasarlanmış olmasıdır.Eğer fanuslar balık için tasarlanmış olsalardı kutularının üzerinde balık resmide olurdu ayrıca adı da fanus değil AKVARYUM olurdu.Balık beslenilen nesnenin adı kısa ve nettir AKVARYUM.
Fanus balıklar için HÜCREdir
Fanus balıklar için HÜCREdir
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2009 16:19
ya bende çok karşıyım fanusta balık besleyenlere gercekten yazık balığa acı çektirerek bakacaklarına hiç bakmasınlar dahaiyi paylaşım için teşekkürler
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2009 01:29
Bence bu konuyu okuyupta hala fanusta balık besleyen birini görürsek fanusu boşaltıp kafasına geçirmek lazım bakayım nasıl görüyor dünyayı.
SAYGILAR;Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2009 10:38
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bende 70 x 40 x 40 ebatlarında içi bitkilerle dolu ,mango ağaçlarından ,aksesuarlar ,çakıl,motor ,ısıtıcı ,3 çeşit yem,torf ve 4d+1e beta + 3çöpçü aldım bana yaklaşık 150 tl ye mal oldu. fakat çöpçülerimin 3 de 1 günde öldüler ama betalarım çok sağlıklı görünüyor.Balıklarım neden ölmüş olabilir yardım ederseniz sevinirim ayrıca hayranı olduğum Beta ları Kavanozlara koyan vatandaşlarıda satan ve yanlış bilgiler veren ,bilgilendirmeyen akvaryumcuları da kınıyorum kardeşim siz balık beslemeyin yada kendinizi bi odaya kapatın o zaman anlarsınız onların halini. Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2009 19:02
[QUOTE=bilbakan]Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bende 70 x 40 x 40 ebatlarında içi bitkilerle dolu ,mango ağaçlarından ,aksesuarlar ,çakıl,motor ,ısıtıcı ,3 çeşit yem,torf ve 4d+1e beta + 3çöpçü aldım bana yaklaşık 150 tl ye mal oldu. fakat çöpçülerimin 3 de 1 günde öldüler ama betalarım çok sağlıklı görünüyor.Balıklarım neden ölmüş olabilir yardım ederseniz sevinirim ayrıca hayranı olduğum Beta ları Kavanozlara koyan vatandaşlarıda satan ve yanlış bilgiler veren ,bilgilendirmeyen akvaryumcuları da kınıyorum kardeşim siz balık beslemeyin yada kendinizi bi odaya kapatın o zaman anlarsınız onların halini. Teşekkürler.[/QUOTE]
Bence akvaryumu alıp kurup en azından 4-5 gün filtreleri ısıtıcıları falan çalışır vaziyette bakletip arkasından balıkları alıp koymanız çok daha sağlıklı olurdu. Oturmamış taze su zaten çok hassas olan çöp yediği zannedilen ama aslında çöp ve pislik yemeyen çok güzel balıklar olan bıyıklarına bayıldığım çöpçülerin sonu olmuş olabilir
Bence akvaryumu alıp kurup en azından 4-5 gün filtreleri ısıtıcıları falan çalışır vaziyette bakletip arkasından balıkları alıp koymanız çok daha sağlıklı olurdu. Oturmamış taze su zaten çok hassas olan çöp yediği zannedilen ama aslında çöp ve pislik yemeyen çok güzel balıklar olan bıyıklarına bayıldığım çöpçülerin sonu olmuş olabilir
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 23:53
Merhabalar;
''Fanusta neden balık beslenmez ? ... ''
Rahmetli Anne'mim cok güzel bir sözü vardır.
- Aynı canı taşıyoruz ...
Annem bunu fanustaki balıklar için deyil tüm !!! canlılar için söylemiştir...
Gerisini geride kalanlar kendilerine pay biçip düşünsün.
Sağlıklar.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 22:02
.[EDIT]salihkul84,2018-08-18 01:23:09[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2009 20:59
Bende bu durumdan çok rahatsızım adamlar İstanbul Ümraniyede tezgah açıyor.Ben bir kaç tanesini engelledim ama bu olayları şikayet edebiliceğimiz bi kurum yokmu?