Farklı bir tropheus türü yapmak
İkola erkek duboisi dişiydi ve evet yumurta erkek döllerkende dişi toplarkende gördüm.Ben teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu yazdıklarımız bir ilk :))) Forum okuyanları tarafından yanlış anlaşılmayız inşallah.
Buyrun Buğra Bey. Mecbur kaldığında her tropheus birbiriyle çiftleşir...
Ferit beyede fikir olması açısından yardımcı olabilir videolar .
Hobide farklı bişey deneyecek olmanın farklı bir heyecanını yaşıyorum. Umarım uygun şartları sağlayabilirim sonuçta dişileri bulmak çok zor olacak ayrıca dişilerde yumurta tutma tecrübesi olan dişiler olmalı zaman kazanmak adına bunun için belli bir bütce ayırdım çokaman aman bir bütce değil belki ama türleri edinmeye yardımcı olacak. Ayrıca yanlış anlaşılacak bişey olduğunu düşünmüyorum ve herkesin merakla bekleyeceği bir konu olduğunu düşünüyorum bir çok arkadaşımız aceba nasıl yavrular çıkacak diye merakedecek düşüncesindeyim.
Mesela kolay olabileceklerden bir örnek;
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=gBigoPsaR9s[/VID]
Bu videoları tropheusa yeni başlayanları aydınlatmak için de koyuyorum. Böylelikle bazı hatalar erken farkedilip, bilinçlenip, gerekli önlemleri alabilirler.
Tebrik ederim Ferit bey güzel bir deneyim olacak benim bu balıklar hakkında bilgim olmadığından bana yorum yazmak düşmez ama bu balıklara büyük hassasiyetim var konuyu yakından takip ediyorum...