Farklı bir tropheus türü yapmak
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Paylaşılan videoları göremediğim için, bu fotoğrafı ekledim. Renk olarak birbirine karışabilecek türler ilginç olabilir. Ancak ben yine de, profesyonelce yapma imkanı olmadıktan sonra saf türlerin kırılmaması taraftarıyım. Yine de fikrinize saygı duyuyorum tabi ki. İlgiyle takip edeceğim...
Saygılar...
Aslında şöylede bir durum söz konusu yani duboisi dişilerini bulduk yanına iki tane red rainbow koyduk çiftleşme oluyor ama yavruları anaçlar tutmuyor gibi bir durumda baş gösterebilir bunların hepsi böyle değişik bir denemede olması muhtemel şeyler diye düşünüyorum bu işte olabilecek şeylerle ilgilide paylaşım yapılabilirse önümüzdek hafta eğer fikirimi değişterecek bir şey olmazsa bu projeye başlamak istiyorum. Saygılar
Ferit bey öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim. Zaten günümüzde istemeden de olsa bilmedikleri için ayrı türleri aynı tankta besleyipte, farklı kırma birçok balık piyasada bulunmakta. Bence bu denenecekse redlerle redleri, moorilerle moorileri eşleştirmeniz daha doğru olur. Bülent beyin de eklediği fotota görüldüğü üzere pekte hoş bir görüntü ortaya çıkmamakta. Merakla konuyu ve sonuçları takip etmekteyim, sağlıklı balıklar dilerim.
Kriza gold erkekleri ve kasakalawe dişilerini düşündürdü bana çok sevdiğim bir arkadaşım kriza goldun komple sarı oluşu kasakalawedede karın bölgesindeki sarılığı baz alarak düşünülen bir uygulama var uygulamayı nasıl ne şekilde başlatabileceğim bilmiyorum... Araştırmak için biraz daha zamana ihtiyacım var bu konuda teşekkürler.