Frontosa Blue Zaire Moba mı - Mpimbwe Mi?
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 11:25
[QUOTE=krall]Maddi değerini bilmem ama gösteriş olarak mpimbwe benim için daha değerli.[/QUOTE]
Resim ekleyebilecek arekadaşlar varsa türünün güzel örneklerinden daha da kolay olacak sanırım. Bana kalırsa moba ama genede kafama takıldı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 11:39
[QUOTE=krall] [/QUOTE]
Elinde daha güzel ve kendi akvaryumundan resim olan arkadaşlar ekleyebilirler...
soslufikir 2009-02-21 11:39:56
Kusura bakmayın resimler kötü ama olsun.....
Mesela Benim Akvaryumumdan;
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 31KB. |
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 13:45
Benim eskiden beslediğim 20 cm erkek mpimbwem
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 22:11
Mpimbwe göze daha güzel görünüyor fakat moba neden maddi olarak daha deyerli onu anlamadım üretmesi zor sanırım ? Frontoza lar hakkında çok şey bilmiyorum komik bi soru olduysa kusura bakmayın
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2009 22:10
Arkadalar balıklarınız çok güzel benimde favorim moba mavi rengi çok güzel ve baskın zaten değerli olmasının en büyük özelliği bu diye biliyorum. Bende moba sahibi olmak bu ayrıcalığa erişmek istiyorum. Nereden satın almak gerek öyle rastgele her yerde bulunmuyor ve riskli diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. (f0) veya (f1) olarak halongan 2009-02-26 11:59:39
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2009 22:32
Bu da benim tankımdaki erkek blue zaire moba...
ahmet şeker 2009-02-25 22:44:00
Saygılar.... Unutmadan bence MOBA
Burdada 1. resim aynı erkek 2.resim dişi.Tek fark kumları siyah ama balıkların renklerini nasıl etkilediğini görüyorsunuz.