Frontosa Blue Zaire Mobalarım
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 23:18
Merhaba;
Bende bir kaç kare paylaşmak istedim. :)
Bu video;
Keşke dişilerde yuvalardan çıksaydı ama maalesef fazla fotojenik değiller :)
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-frontosa-blue-zaire-moba/1844223
[VID]http://www.izlesene.com/video/frontosa-blue-zaire-moba/1844223[/VID]
Bunlarda resimler
Beğenenler: [T]215211,MEID[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2010 23:26
Erkan maşallah...
İnan nadir sayılabilecek mobaların var ve gerçekten bu türden yavru aldığın ve Türk hobiciliğine değer kattığın için teşekkürler ederim...
İnan nadir sayılabilecek mobaların var ve gerçekten bu türden yavru aldığın ve Türk hobiciliğine değer kattığın için teşekkürler ederim...
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 13:23
Erkan Bey tebrikler, parmakla gösterilebilecek mobalara sahipsiniz. Aldığınız yavrularda bu güzelliğin cabası olsa gerek. piyasada bulunan Moba fotoğraflarnı gördükten sonra. Moba beslemek isteyen arkadaşlarınızın sizin yavrularınızı kaçıracağını sanmam. Sağlıklı balıklar....
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 17:41
Erkan hocam maşallah....
Dekora bayıldım... Frontosa kedi-köpek gibi bir hayvan derler ya hani siz iyice ispatlamışsınız bunu.. Kulubeleri var balıkların Ama gerçekten çok güzel olmuş.. Bende benim burundilere öyle bir dekor yapayım bari... Çıkartayım şu PVC boruları. Valla kanalizasyon gibi duruyo akvaryumun içi. Sizin dekor hoşuma gitti benzerini yapayım bende...
Saygılar...
Dekora bayıldım... Frontosa kedi-köpek gibi bir hayvan derler ya hani siz iyice ispatlamışsınız bunu.. Kulubeleri var balıkların Ama gerçekten çok güzel olmuş.. Bende benim burundilere öyle bir dekor yapayım bari... Çıkartayım şu PVC boruları. Valla kanalizasyon gibi duruyo akvaryumun içi. Sizin dekor hoşuma gitti benzerini yapayım bende...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 18:23
Bende dekora taktım. Dişiler için yuvaları nerden temiz ettiniz acaba?Bana sanki plastik kapmış gibi geldi yoğurt kabı gibi.
oguzhanv 2010-03-24 18:28:07
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 18:27
Maşallah tek kelime ile mükemmel balıklar.Sağlıklı yaşatmanızı ve bol yavrular almanızı dilerim.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2010 00:47
Yuvalar tahmin edildiği üzere evlerde sıklıkla kullandığımız kapaklı plastik saklama kaplarıdır. Üzerlerine silikon sürerek kumla kaplayarak biraz daha doğal yapmaya çalıştım :) . Daha önce yuvalarım kayalardan oluşuyordu ancak akvaryum boyutları ve kullandığım yuvarlak hatlı kayalarla yapılan yuvaların çok yer kaplaması ve çok sağlam olmaması nedeniyle böyle bir çözüm yolu buldum.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2010 09:50
41 kere Maşallah.Gerçektende bu renk ve formda moba görmek bile insana ayrı bir zevk veriyor. Akvaryum karşısında canlı canlı izlemek bir başka olsa gerek.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2010 22:19
Maşallah balıklarınız muhteşem tabiki yavrularınız da öyle 41 kere maşallah. İnşallah herkese böyle moba beslemek nasip olur.. UĞUR FIÇICIOĞLU 2010-04-03 23:32:40