Frontosa Kalolo Carema Blue
[QUOTE=EKAR]Gördüğüm kadarıyla arka fon dışında ( balıklar ve tank ölçüsü ) 10 numara tebrik ederim.[/QUOTE] Ergün bey bu fon ile idare etmek durumundayım tanka çok fazla müdahale edemiyorum agzı dolu dişiler var fon dışarda olsa dahi bir hareket yanlış sonuçlar doguruyor.Teşekkür ederim.Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=madstorm]Maşallah çok güzel keratalar. Bol bol yavru alıp ülkemizdeki koloni sayılarını çoğaltmanızı temenni ederim.[/QUOTE]
Uzunca bir zamandır böyle bakımlı yüzgeçleri alt üst finleri düzgün ve bukadar güzel balıklar görmemiştim sizi tebrik ederim gerçekten formlarıda çok hoş güle güle besleyin.maşallah
Uzunca bir zamandır böyle bakımlı yüzgeçleri alt üst finleri düzgün ve bukadar güzel balıklar görmemiştim sizi tebrik ederim gerçekten formlarıda çok hoş güle güle besleyin.maşallah
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=Alev]Zekai abicim balıkların bir harika, daha evvel canlı olarak görme fırsatını bize vermiştin, gerçeği fotoğraflarından çok daha güzel maşallah diyelim... Bol yavrular alman dileği ile.....[/QUOTE]
Tür gerçekten çok güzel,Allah kayıpsız büyütmeyi ve yavru almayı nasip etsin.
Tür gerçekten çok güzel,Allah kayıpsız büyütmeyi ve yavru almayı nasip etsin.
[/QUOTE] Amin cümleninkilere nasip olsun.Teşekkür ederim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Maşallah Zekai bey, gerçekten oldukça güzel calolo'larınız maşallah umarım kayıpsz büyütürsünüz.. Tekrardan maşallah, bol yavrular sağlıklı balıklar...
Maşallah Zekai bey, gerçekten oldukça güzel calolo'larınız maşallah umarım kayıpsz büyütürsünüz.. Tekrardan maşallah, bol yavrular sağlıklı balıklar...
[QUOTE=emrdyg]Zekai Bey maşallah balıklarınız ve akvaryumunuz çok güzel , bol ve sağlıklı yavrular almanızı dilerim.