Frontosa Kalolo Carema Blue
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 17:20
Abi tebrikler ..Elini attığın balık ürüyor maşallah...Darısı üretemeyenlere....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 01:26
[QUOTE=tanganyika_fish]Abi tebrikler ..Elini attığın balık ürüyor maşallah...Darısı üretemeyenlere....[/QUOTE]
Ali teşekkür ederim.Biraz özveri ve saglıklı balık oldumu üremesinde bir sorun olmuyor maaşallah.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2010 01:47
Zekai Bey böyle güzel türlerin sizin gibi emin ellerdeki hobicilerde olması çok güzel.Yavrularınzda bu arada hatırlı olsun.
miras 2010-11-21 02:57:01
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 09:30
[QUOTE=miras]Zekai Bey böyle güzel türlerin sizin gibi emin ellerdeki hobicilerde olması çok güzel.Yavrularınzda bu arada hatırlı olsun.
[/QUOTE]
[QUOTE=serhan54]Balıklar çok güzel ve ilk defa bu türü duyuyorum. Çok hoşuma gittiler.[/QUOTE]
Basri bey teşekkür ederim.Saygılar.
[QUOTE=serhan54]Balıklar çok güzel ve ilk defa bu türü duyuyorum. Çok hoşuma gittiler.[/QUOTE]
Serhan bey daha çok tür var tanganikada.Begenmenize sevindim.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 13:09
Kısa bir video ekledim buyrun.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 15:03
[QUOTE=andoriell]Balıklarınız gerçekten çok güzeller. Maaşallah. Akvaryumunuzun genel görümününün fotoğrafları varsa koyabilirmisiniz?[/QUOTE]
[QUOTE=cengizz]Abi tebrik ediyorum seni süperler inşallah daha nice yavrularını almak nasip olur [/QUOTE]
Ahmet bey teşekkür ederim.En kısa sürede genel görünümü resimleyip paylaşacagım.
[QUOTE=cengizz]Abi tebrik ediyorum seni süperler inşallah daha nice yavrularını almak nasip olur [/QUOTE]
Teşekkür ederim cengizcim.İnş alırız
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 17:42
Zekai bey tebrikler hacim güzel ve dolayısıyla balıklarınız gerçekten türünün güzelliklerini ve renklerini harika yansıtmışlar.Birde genel resimleri yayınlarsanız konunuza ayrı bir güzellik katacağına inanıyorum.