frontoza besleme(problem)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar öncelikle duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim.Akvaryumum 110*70*60* ölçülerinde ve balıklar 5 aydır akvaryumdalar,fakat 5 dişi 1 erkek iken dişi sayısını 3 e düşürdüm, 1 hafta önce.Ayrıca frontozaları ilk aldığımda 5 ay önce akvaryumda yunuslarım vardı ve onlarla yemi neredeyse kapışırlardı.Ama tek tür olarak akv.kaldıklarından bu yana yem yemiyorlar.Yemden kastımda kuru yemler ve yaş yem olarak karides.
Benimde böyle bir problemim var. 20 cm civarındaki frontozalrım zayıflıyor. granül yemler kçük olduğu için pek yem yemiyorlar sanırım. Bu boyda frontozaların nasıl belenmesi gerekir?
Arkadaşlar öncelikle duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim.Akvaryumum 110*70*60* ölçülerinde ve balıklar 5 aydır akvaryumdalar,fakat 5 dişi 1 erkek iken dişi sayısını 3 e düşürdüm, 1 hafta önce.Ayrıca frontozaları ilk aldığımda 5 ay önce akvaryumda yunuslarım vardı ve onlarla yemi neredeyse kapışırlardı.Ama tek tür olarak akv.kaldıklarından bu yana yem yemiyorlar.Yemden kastımda kuru yemler ve yaş yem olarak karides.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aynı sorun bendede vardı yeme gelmemeleri beni cok kızdırıyordu ben bu sorunu bana kızacaksınız ama ne yapıyım 2 gün boyunca yem atmadım sonra 11 adet 10 cm frontozama sadece 10 adet tetra bıts attım aynı işlemi bir gün boyunca belki 20 kez tekrarlarıdm simdi maşallah akvaryuma biri yaklaştıgında tropheus gibi bir birlerini eziyorlar. :)