Frontoza Kalolo Blue yeni resimlerle
Boyut (cm): 125x50x60 (10 mm)
Kapasite (litre): 375
Canlılar: 12 adet Karema Kalolo Blue
Malzemeler:Fluval 405 Dış Filtre, Jager 300 ısıtıcı,Tetratech aps 400 hava motoru
Akvaryum Bakımı: Haftada bir %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: Dainichi Ultima krill,color supreme,color fx,tetra bits ve karides
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sera aquatan, sera nitrivec
Arkadaşlar en sonunda kurulumu tamamladıktan sonra frontoza kalolo yavrularımı beslemeye başladım. Aslında bende sadece bir aylarını doldurdular,fırsatını yeni buldum ve siteye eklemeye karar verdim.
Epey yavaş süren uğraşlar sonucu kurulumu tamamladım ve zemini suyu sertleştirmesi adına mercan kumuyla döşedim.İlk kez frontoza besleyeceğim için çok heyecanlıydım. Neredeyse iki ay neyi hangi oranda kullanmalıyım diye,ışıklandırmadan,yemlemeye ve su değerlerine kadar her bulduğumu okuyup durdum. Mümkün olduğunca ilaç ve katkılardan uzak, düzenli su değişimi ve azar azar, doğasına uygun çeşitli yemler ile bu işi kotaracağımı düşünerek balıkları almaya gittim.Bir ay kadar da kimden almalıyım diye frontoza besleyen birçok abi ve arkadaşı arayıp tarayıp durdum. En sonunda Göktuğ arkadaşımın güzel kalolo blue yavrularını gördüm ve kendisi de Kartal’da Güngör Bey’i tavsiye etti.Sonra irtibata geçip Güngör Bey’in binlerce litrelik muhteşem tanklarını ve özenle beslediği moba,kalolo,burundi anaçlarını görünce dibim düştü desem yeriJ . Tereddüt etmeden kalolo yavrularını aldım. Güngör Bey’e tekrar teşekkür ediyor ve nazar değmesin diyorum.. Fotoğraf çekiminden,yemlemeye ve anaç sahibi tavsiyesine kadar yardımları için Göktuğ kardeşime de teşekkür ederim. Uzun sözün kısası Göktuğ ve emrah arkadaşlarımın kardeş yavrularını sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize bol sağlıklı hobiler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Benimkilerin kardeşleri merakla bunlarında büyümesini takip edicem süper balıklar. En son resimdeki 2 tane iyi büyümüşler benimkilerde de 3 tane diğerlerinin 2 katı olan var bakalım daha belli değil ama erkek gibi hissediyorum onları :)
Ayrıca CÜneyt abi ben teşekkür ederim verdiğim bilgiler işe yaradıysa ne mutlu bana.