Hava Hortumu Gizleme
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2013 10:50
Arkadaşlar merhaba
Hava hortumları beni rahatsız ediyordu dağınık duruyorlar vantuzları bozulup duruyordu.Çocukların bozmuş olduğu damacana su pompasının şeffaf hortumu gözüme takıldı ortaya böyle bir şey çıktı,Fotoğrafta net değil daha sonra başka fotoğrafta paylaşırım.Mutlaka daha önce yapanlar olmuştur,bu da benim acemi çalışmam.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2013 11:04
Hakan bey güzel olmuş,
Belki öyle duruyordur ama camın köşesini tam yaklaşırsa daha güzel duracak gibi elinize sağlık
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2013 11:12
Normalde yakındı,temizlik yaptıktan sonra yeri kaymış buhar camını koymuştum,zor geldi bir daha açması :),düzgün olduğu zaman eski haline nazaran çok şık duruyor.
Eski hali aşağıda ki gibi.(ilk kurulum hali)
Ozaman çok dağınıktı çanımı sıkıyordu
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 11:01
Güzel bir çalışma olmuş. İnsan istiyor ki akvaryumda yapay birşey görmeyelim, herşey minyatür boyutunda nehir, göl gölet kıvamında olsun. Sizin çalışmanızda en azından bir yerde bir arada durmuş...
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 03:22
Çok güzel tebrikler gercekten hoş gözüküyor.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2015 11:39
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama aynı sistemde siyah boru kullanmak istesem nerelere bakmam gerek?
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2015 00:11
[QUOTE=realmarcalow] Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama aynı sistemde siyah boru kullanmak istesem nerelere bakmam gerek?[/QUOTE]
arka fonun siyahsa, siyah hava hortumu kullan petshoplarda bulabilirsin.
arka fonun siyahsa, siyah hava hortumu kullan petshoplarda bulabilirsin.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 22:47
Hava hortumunu tutan vantuzlar 1 ayda çıkmaya başladığı için vantuzsuz derli toplu bir arada tutmak için düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2015 11:54
Arkadaşlar benim düşüncem elektrikçilerde bulunan kablo kanalı kullanın silikon ile yapıştırın daha düzgün gözükür.