havuzda balık üretme
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 19:24
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'da müstakil bahçeli bir evde oturuyorum bahçemde 2 - 1.5 m derinliğinde 1.30-1.40 m civarında bir havuzum var burada japon balığı üretebilirmiyim veya koi ya da başka havuz balığı türleri önerileriniz nedir? Su soğuduğunda dayanabilirler mi ve ürettiğim balıkları satabilirmiyim? :) Çok soru oldu galiba cevaplar için teşekkürler. murad 2008-10-14 19:27:16
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 19:47
Havuzunuzda koi çok güzel olur.Üretebilirsinizde ama satabilirmisiniz onu bilemem o sizin pazarlama kabiliyetinize kalmış:D. Kolay gelsin.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 21:31
Yaz - kış çok rahat KOİ besleyebilirsiniz. Japon hakkında bilgim yok yazın sorun olmaz ama kışın bilemiyorum. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 21:39
[QUOTE=doenza]
özkoçak 2008-10-14 21:40:19
Japon hakkında bilgim yok yazın sorun olmaz ama kışın bilemiyorum. [/QUOTE]
Birkaç nesildir akvaryumda üremiş Japon'larda sorun olabilir. Ancak F0 bulunursa yaz kış sorunsuz yaşayacaktır.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2008 16:41
Çok teşekkür ediyorum cevaplar için peki F0 ne oluyor? :) ve arkadaşlar uygun fiyata bulacağım bir yer biliyorsanız önerilerinizi bekliyorm birdfe anac boymu alayım yoksa ufak boymu ?terkoslu 2008-10-15 16:46:38
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2008 18:40
[QUOTE=özkoçak][QUOTE=doenza]
[/QUOTE]
F0 Japon nerde bulunur?
Japon hakkında bilgim yok yazın sorun olmaz ama kışın bilemiyorum. [/QUOTE]
Birkaç nesildir akvaryumda üremiş Japon'larda sorun olabilir. Ancak F0 bulunursa yaz kış sorunsuz yaşayacaktır.
Saygılar.
F0 Japon nerde bulunur?