Heiko Bleher Türkiye'de ( Seminer )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gerçekten üstadın ülkemizde böyle bir organizasyonda bulunması Türk Hobiciler ve akvaryum gelişmeleri açısından çok önemli.Umarım bu tür etkinlikler daha da artacaktır.Fırsat bulup bende üstadın tecrübelerinden faydalanmak isterdim.Yazılanlardan anladığım kadarıyla türlerin coğrafi bölgelerinden,doğal yaşam alanlarından bilgiler sunması beni oldukça etkiledi.Eminim ki hobinin temelini oluşturan doğal yaşam alanını taklit etme anlayışına etkinliğin bu yönü oldukça fayda sağlamıştır.
Bu tür etkinliklerin çoğalarak devam etmesi dileğiyle.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bir daha ne zaman böyle bir duayen göreceğiz ? Bir tarih verseniz de mutlu olsak biz gelemeyenler :/
Ben cumartesi arkadaşım ile katıldım, doktora tezi transgenik balıklar olduğu için üstad ile tanışmamayı yeğledi ve salondaki tek bayan olmasıda oldukça rahatsız etti ve ilk arada amiyane tabirle sıvıştık. İlk bölüm olan biotop akvaryumlar oldukça bilgilendirici oldu, anlattığı herşey doğru veya müsbet bağlamında değil tabiki, şöyleki;
Ben cumartesi istanbul üniversitesinde Yard.doç olan arkadaşım Aygül ile katıldım, doktora tezi transgenik balıklar olduğu için üstad ile tanışmamayı yeğledi ve salondaki tek bayan olmasıda oldukça rahatsız etti ve ilk arada amiyane tabirle sıvıştık. İlk bölüm olan biotop akvaryumlar oldukça bilgilendirici oldu, anlattığı herşey doğru veya müsbet bağlamında değil tabiki, şöyleki;