hobiden soğudum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sercan bey geçmiş olsun.yeni seçmiş olduğun ,balık türleri çok güzel ve beslemesi zevkli balıklar. fakat demasonide ,duboisiler gibi bitkisel yemler ile beslenmesi gereken balıktır.yemleme hakkında herhangi bir yazınızı görmediğim için ,hatırlatma yapmak istedim.
Sercan bey geçmiş olsun.yeni seçmiş olduğun ,balık türleri çok güzel ve beslemesi zevkli balıklar. fakat demasoni ve afrada ,duboisiler gibi bitkisel yemler ile beslenmesi gereken balıklar.yemleme hakkında herhangi bir yazınızı görmediğim için ,hatırlatma yapmak istedim.
Yemin yetip yetmeyeceği için hatırlatmadım. sadece acaba dedim protein ağırlıklı yemleme sonucu bloata düşmüş olabilirler diye size hatırlatma yaptım. özür dilerim. kusura bakmayın.
Yemin yetip yetmeyeceği için hatırlatmadım. sadece acaba dedim protein ağırlıklı yemleme sonucu bloata düşmüş olabilirler diye size hatırlatma yaptım. özür dilerim. kusura bakmayın.
Sercan bey birde demasoni otçul afra ise hem etçil hem otçuldur yemleme konusunda sıkıntı olabilir.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aslında tektür beslemeniz daha doğru olacaktır, ama renk ve hareket istiyorsanız benim gibi ,ben demasoni ,flavus ,saulosi besliyorum.