ikola yumurta atma
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 00:21
Arkadaslar ikola disi baligim 18 gun agzi sis bir sekilde yumurtalari tuttu fakat bugun uyandigimda agzi sis degildi yavrulari.ne yapti bilemiyorum tankta 9 adet ikola var anlam veremedim ortalikta yavru balikta goremedim baligin agzi bos sizce ne olmus olabilir.admire01 2013-09-23 00:22:17
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 11:02
Umut bey erkek balığın baskısına dayanamayıp yumurtaları atmış olması yüksek ihtimal.Ama yavruların en azından birkaçtanesi görmüş olmanız lazımda. (saklanacak yerler varsa)
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 17:54
Hocam benimkilerde sürekli oluyor bu durum ama biraz kalabalığız o sebepten. Sizde sayı da az ama üzücü olmuş.
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 21:08
Evet, bende sayı da az anlayamadım, yavrular bir kac saat icinde nasıl kaybolur? Yutmus olabilir mi?Bülent ÖNER 2013-09-29 02:51:54
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 12:26
[QUOTE=admire01]Arkadaslar ikola disi baligim 18 gun agzi sis bir sekilde yumurtalari tuttu fakat bugun uyandigimda agzi sis degildi yavrulari.ne yapti bilemiyorum tankta 9 adet ikola var anlam veremedim ortalikta yavru balikta goremedim baligin agzi bos sizce ne olmus olabilir.[/QUOTE]
Arkadaşlara katılıyorum.Bence de erkek baskısı olabilir...Ama gerçekten 18 günde benim tropheus dişimde 1-2 tanesini bırakmıştı ...Sizde neden olmadı anlayamadım...Kaç erkek kaç dişi olduğunu biliyorsanız paylaşın ona göre konuşalım
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2013 12:43
[QUOTE=admire01]Gerek kalmadi tesekk.urler[/QUOTE]
Gerek kalmadı derken