ılangı yellowlarım...ve yavruları...
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 18:25
Agah hocam senın kıpılırde buyur sorun etme:):) Hakancım senınde ılangıye olan sevgını bılıyorum sende yakın zamanda edınırsın ınsallah
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 01:42
MAŞAALAH balıklar gerçekten yerini bulmuş çokta güzel bakıyorsun yavrularında en kısa zamanda resmini bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2009 01:59
Çok güzel bir koloni bol yavrulu güzel ve sağlıklı hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2009 01:43
Başkan yakın sürede yeni fotoğrafları yayınlayacağım...İlk aşamada ağzı dolu dişileri,sonrasında da yavruları inşallah...Bir dişi dolu halen..Doğuş Bey,Abdullah Bey,Serkan Beyler beğeniniz için sağolun... Volkan kopru 2009-03-12 13:04:10
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2009 15:37
Balıklar yumurtaları attı fotolarda elimde patladı:)ama olsun bu aralar birşeyler olacak gibi...anlamadığım husus su 3 dişinin de tüpçüğü yumurtlayacak derecede belirmiş ki 1 haftadır falan böye,fakat sıkıntı neden kaynaklanıyor anlayamadım iki kere dönüyorlar ve erkek hızla uzaklaşıyor...
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 01:27
Volkancığım balıkların çok güzel...bırdahakı sefere yavru alırsın ınsallah...ılk ben gorcem
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 16:14
Serken abi ısrarla bekleyeceğim yavru almayı,oysaki çok sabırsızımdır,hemen sıkılırım..Öndercim yavruları ilk senin görmen benim için kayıp,akvaryumun karsısında abuk hareketler yapıyorsun:) abdullah abi inşallah alcam yavru...inanın okuldan her gelişimde heycanla bakıyorum acaba ağzı dolan dişi var mı diye Volkan kopru 2009-03-23 16:15:14
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2009 23:52
Maşaallah çok güzeller....
[QUOTE=Volkan kopru]Serken abi ısrarla bekleyeceğim yavru almayı,oysaki çok sabırsızımdır,hemen sıkılırım..Öndercim yavruları ilk senin görmen benim için kayıp,akvaryumun karsısında abuk hareketler yapıyorsun:) abdullah abi inşallah alcam yavru...inanın okuldan her gelişimde heycanla bakıyorum acaba ağzı dolan dişi var mı diye [/QUOTE]
Serkan Abinin dediği gibi çok üstlerine düşme.. Şevkini kırmak gibi olamasın; ama benim bir dişi ujijim ilk iki yumurta alışında yuttu ve geçen hafta üçüncüye yumurta aldı.. Ama ertesi gün gene yutmuştu.. İlk başlarda bunlar çok normal şeyler..