İşte Amerikan Rüyası
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 20:44
Hepinize çok teşekkür ederim...
Numan abi daha ilk yavruları olduğu için bu kadar.2-3 yavrulamaya senin yavruların sayısına yetişiriz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 09:14
Umut çok güzel resimler bizi ihya ettin.
Şansal abi kumun midye kırığımı?Balığın formu çok güzel duruyor.Eline sağlık.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 09:26
[QUOTE=enginkoc34]
alpkim 2009-01-31 09:38:11
Umut çok güzel resimler bizi ihya ettin.
Şansal abi kumun midye kırığımı?Balığın formu çok güzel duruyor.Eline sağlık.
Saygılar.
[/QUOTE]
Yok değil Engin cim.Özel karışımım.Eşim beğenmedi daha önce tamamen beyaz 1-2mm bir zemindi.Okyanus havası veriyordu.İçine biraz aquaclay,biraz siyah ,çok az 3-4mm dere kumu ve belki 3-5 avuç u bulur midye kırığı ilave ettim.Bana Daha güzel bir görüntü verdi gibi geldi.Kum yüksekliğim sadece beyaz iken(Carpıntelerde) 2-2.5cm kadardı.Şu an 4cm düzeyinde.Daha ayrıntılı resimler gönderceğim.Şu son 2 haftadır PH 5.5 civarında sabit gözüküyor.Bolıvya lar sağlıklı olduğu ve henüz yumurtlama olmadığı için daha aşağı çekmek için şu an müdahale etmiyorum.
Kumun eski hali:))
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 10:10
Texasın güzelliğini bir daha teyit etmiş olduk.Bu balık hala duruyormu abi sende?
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 10:21
Umut Bey,
Bu türlerin ülkemizde yaygınlaşması dileğiyle...
montana 2009-01-31 11:14:04
Internetten derlediğiniz fotoğraflar çok hoş. Özellikle Geophagus'lara bayıldım.. Betta gibi kabaran hangi tür? Zira daha önce o renkte bir geo görmemiştim..
Bunlar da sağdan soldan bulduğum başka geophagus fotoğrafları:
G.Altifrons -bende de var-
Bunlar da sağdan soldan bulduğum başka geophagus fotoğrafları:
G.Altifrons -bende de var-
Geophagus Tapajos Red Head:
Orange Head:
Bu türlerin ülkemizde yaygınlaşması dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 10:30
Mehabalar. yaklaşık 2 ay önce yavru olarak satın aldığım Geophagus Brasiliensis lerim ilk yumurtalarını yaptılar. Ben de 1 metrelik akvaryumun o bölümünü çiftin rahat etmesi için camla ayırdım. Yumurtaları saksıda görebiliyorum ama yavrular çıkar mı çıkmaz mı bilemem. Ne de olsa ilk parti. Brezilyalılar başladı darısı Surinam'lılar ve ateş ağızların başına.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 11:19
Durmuyor Engin,ne yazık ki sadece birkaç resim kaldı geriye,Çifti Recep almıştı,ondan Ümit e gidecekti ama sonra ne oldu açıkcası bende bilmiyorum.Yukarıda kaya da görülen yumurtalar şimdi Bursa,Bandırma ve az bir kısmı Balıkkesirde,kimbilir nerdeler.Özlettin bana eski balıklarımı yahu!!!
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 11:28
[QUOTE=rivulatus]Mehabalar. yaklaşık 2 ay önce yavru olarak satın aldığım Geophagus Brasiliensis lerim ilk yumurtalarını yaptılar. Ben de 1 metrelik akvaryumun o bölümünü çiftin rahat etmesi için camla ayırdım. Yumurtaları saksıda görebiliyorum ama yavrular çıkar mı çıkmaz mı bilemem. Ne de olsa ilk parti. Brezilyalılar başladı darısı Surinam'lılar ve ateş ağızların başına. [/QUOTE]
Tebrik ederim,resimde bekleriz...
Bu arada Reklamlar a devam....