İşte Amerikan Rüyası
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 20:29
Evet Murat Bey onlarda böyle güzel. Bende ilk zemininiz de güzelmiş sadece beyaz kum. Gerçek ortam fotolarında böyle zeminler sıkça gördüm foto vevideolarda. İlla grimsi, kahve rengi kumlar yok. Benim zeminde beyaz ama yavaştan kendiliğinden sasarıyorlar zaten, ışıkta parlmaları azaldı. Hem açık renk zeminler çok daha kolay aydınlatılıyor.
Bugün birkaç tane yeşil severum gördüm güzeller ama ama çok formda değillerdi. Severumlar biiraz nazlı nazik canlılar galiba.Bunların 25 cm e ulşaması çok iyi. Bitkisel de besleniyorlar ama akv.da bitkili bakılabiliyorlar sanırım yanılıyorsam düzeltin lütfen. Sert amerikanlarla yapamazlar değil mi?
Umut önceki bir sayfada "severum (gold severumun nasıl elde edildiği hakkında ipucu veriyor)" derken ne demek istedi anlamadım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 21:55
Merhabalar,
Sizi biraz şaşırtayım
Tankı bozdum, yeni dekorla karşınızdayım. 15-20 gündür ram bulamadık ne yazıkki, boşmu duracağız hayır bende meleğe devam dedim yine.
Bu tankta nasipse daha klas varyeteler barındıracağız. Bakalım bekleyip göreceğiz hangi varyeteler girecek.Bir kaç foto çektim, fikirlerinize sunuyorum.
Bu fotoda ışıklandırma, Spıral daylıght 13W kullanıldı
Bu fotoda mavi florasan kullanıldı.
Nasıl bir ışıklandırma kullanmalıyım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılar, sağlıklı balıklar...
Sizi biraz şaşırtayım
Tankı bozdum, yeni dekorla karşınızdayım. 15-20 gündür ram bulamadık ne yazıkki, boşmu duracağız hayır bende meleğe devam dedim yine.
Bu tankta nasipse daha klas varyeteler barındıracağız. Bakalım bekleyip göreceğiz hangi varyeteler girecek.Bir kaç foto çektim, fikirlerinize sunuyorum.
Bu fotoda ışıklandırma, Spıral daylıght 13W kullanıldı
Bu fotoda mavi florasan kullanıldı.
Nasıl bir ışıklandırma kullanmalıyım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılar, sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 22:51
Hayırlı olsun abi. Klas varyeteler derken
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 23:19
[QUOTE=aqua_boy]Ali Abi golden severum hibrit bir tür . Umut Abide onu kastetti herhalde ...[/QUOTE]
hangi türle melezlenerek ortaya çıkmış bu?
Yeşil severum da öyle o halde.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 23:33
[QUOTE=Cihat Arslan]
Cihat'ım ilk hedef platinum angel, konuştuğumuz gibi, albino inci fena olmaz, black angelde düşünmüyor değilim.
Bakalım hayırlısı...
Hayırlı olsun abi. Klas varyeteler derken
[/QUOTE]Cihat'ım ilk hedef platinum angel, konuştuğumuz gibi, albino inci fena olmaz, black angelde düşünmüyor değilim.
Bakalım hayırlısı...
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 23:34
Ali Abi ; bende ilk Ümit Abiden duymuştum hibrit olduğunu . Hangi tür bilgim yok ama green severum doğal ...
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 23:35
Bu black çok güzel.