Japon Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:07
[QUOTE=emince]Video da yükleyebilirsin.Bu ara yan video revaşta[/QUOTE]
Ben fenomenim kardeşim bana bakma, şaka bir yanada dün resim çektim hiç güzel çıkmıyor bana sağlam bir fotograf makinası lazım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:10
[QUOTE=kralexxx][QUOTE=emince]Video da yükleyebilirsin.Bu ara yan video revaşta[/QUOTE]
Ben fenomenim kardeşim bana bakma, şaka bir yanada dün resim çektim hiç güzel çıkmıyor bana sağlam bir fotograf makinası lazım.
[/QUOTE]
Kadir abi ye sor o bu konuda daha tecrübeli güzel bir makinası var.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:13
Makinası varda 2 buluşma oldu daha göremedik, hep balıklar görüyor hayrını.. eşimin kuzenindede var akvaryum istediğim düzeye gelsin yapıcaz birşeyler.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:43
[QUOTE=class4444]Hasan Kadir abinin fotograf makinası 30 lt akvaryum kadar taşıması baya sorun oluyor[/QUOTE]
Ek iş olarak profesyönel fotografçılıkmı yapıyor ? 30 litrelik akvaryum kadar makina nedir yavv.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:46
[QUOTE=kralexxx][QUOTE=class4444]Hasan Kadir abinin fotograf makinası 30 lt akvaryum kadar taşıması baya sorun oluyor[/QUOTE]
Ek iş olarak profesyönel fotografçılıkmı yapıyor ? 30 litrelik akvaryum kadar makina nedir yavv.
[/QUOTE]
Ne ararsan var Kadir abide de yav.Üstad dediğin böyle olacak işte
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:47
[QUOTE=emince][QUOTE=kralexxx][QUOTE=class4444]Hasan Kadir abinin fotograf makinası 30 lt akvaryum kadar taşıması baya sorun oluyor[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bir dahaki buluşmaya bir çılgınlık yapında Alp ile atlayın gelin..
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 09:53
[QUOTE=kralexxx][QUOTE=emince][QUOTE=kralexxx][QUOTE=class4444]Hasan Kadir abinin fotograf makinası 30 lt akvaryum kadar taşıması baya sorun oluyor[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bir dahaki buluşmaya bir çılgınlık yapında Alp ile atlayın gelin..
[/QUOTE]
Bizde burada bir organizasyon yapmayı düşünüyorduk.Bütün çılgınları bekleriz.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 10:19
Bayramlarda ziyarete küçükler gider misali, burası büyük şehir..
hadi oraya geldik diyelim kaç balıkçı gezdircen bizi ? sırf eminönünde 7-8 yaparız
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 10:25
[QUOTE=kralexxx]
hadi oraya geldik diyelim kaç balıkçı gezdircen bizi ? sırf eminönünde 7-8 yaparız
[/QUOTE]
Bizim akvaryumlar akvaryumcularınkinden daha güzel Alp ve benim akvaryuma baksanız yeter.Biz seni direkt toptancıya sokarız biz öyle akvaryumcuya falan gitmiyoruz
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 10:49
[QUOTE=emince][QUOTE=kralexxx]
[/QUOTE]
Bizim akvaryumlar akvaryumcularınkinden daha güzel Alp ve benim akvaryuma baksanız yeter.Biz seni direkt toptancıya sokarız biz öyle akvaryumcuya falan gitmiyoruz
[/QUOTE]
Sizin akvaryumlara bakalımda sadece bakmakla kalır o iş, sizin toptancılarınızı bizim balıkçılarımız döver
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 10:45
:))) Arkadaşlar valla akvaryum iyi güzel bayagı bir balık öldü nedenini bulamadım bir türlü...
Resim video konusuna gelecek olursak biraz düzenleme yapmam lazım düzenledikten sonra ancak :) Bu haliyle döversiniz beni.
Resim video konusuna gelecek olursak biraz düzenleme yapmam lazım düzenledikten sonra ancak :) Bu haliyle döversiniz beni.