Japon Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 17:11
Pardon arkadaşlar cepten yüklemiştim oyle olmuş, açtım şuanda.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=9I9JkbygJts&feature=youtu.be[/VID]
cieb 2013-09-30 17:12:11
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=9I9JkbygJts&feature=youtu.be[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 22:16
Cihan maşaallah bitkiler çoğalmaya başlamış,yakında akvaryumu kaplamaya başlayacaklardır.Kıpır kıpır bir akvaryum olmuş televizyon altında dikkat dağıtmıyorlar değil mi?
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 09:35
Çok canlı kıpır kıpır bir akvaryum çok beğendim fakat Biraz peyzaj çalışmasına ihtiyacı var gibime geldi Cihan Abi :)
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 20:32
Nasıl anlamazsın yahu,güzelim akvaryumu yapıyorsun sehpayı yapıyorsun da pryzaj mı elinden gelmeyecekSenin el sanatının maşaallahı var belki fazla akvaryuma mudahaleyı sevmıyorsun o kadar.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 23:14
[QUOTE=cieb]Valla ben o islerden anlamiyorum iste rasgele dikiyoruz
[/QUOTE]
Abi ufak tefek yer değişimleriyle bir kaç taş toprak ile akvaryum komple değişiyor yahuu.Kadir abi +111 :)
[/QUOTE]
Abi ufak tefek yer değişimleriyle bir kaç taş toprak ile akvaryum komple değişiyor yahuu.Kadir abi +111 :)
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2013 00:39
Cihan bey çok güzel bir akvaryum olmuş çok beğendim. Ben de bol bitkili bir cüce amerikan-tetra akvaryumu yaptım ancak o ön taraftaki ufak bitkileri bir türlü beceremedim büyütmeyi , hatta dikmeyi bile beceremedim. Bi püf noktası var mıdır bunun ?
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 09:48
Marciliadan bahsediyorsan kum aquaclay gibi hafif kum ise çok zor bir kaç yaprağını gömmeniz lazım. Dere kumunda sıkıntı olmuyor pek köklerini tutturmak yetiyor. Ayrıca çok ışık istemeyen ama az miktar gübre takviyesi isteyen bir tür.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 06:45
Gül ve marcilia iyi durumda, moslar inanılmaz derecede güzel oldu. subulata orta halli, java fern ve anubiaslar durgun, gökhanın verdiği ince uzun bir bitki var videoda akvaryumun en sağında onlar da durgun ve ışık almayan yerlerdeki yapraklarını karidesler döküyor:))
Gökhandan küçük dış filtreyi alınca çok fark etti, bitkili için özellikle akvaryum boyutu büyük ise dış filtre şart sanırım. Yakın zamanda led eklemesi düşünüyorum mevcut ledlerde biraz kötü olma var gibi.