kapak için yardım lütfen!!
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 16:51
selam arkadaşlar sitede ne olup bitiyo takip ediyorum. ya benim bi akvaryumum var kapak yapmak istiyorum ama nasıl yapalır hiç birşey bilmiyorum bi yardım ederseniz duacınız olurum :) birde kaça mal olur bana yardım edin lütfen :S
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 17:17
Mdf'den normal akvaryum kapağı şeklinde yaparak iç tarafa silikonla cam kestirip yapıştırabilirsiniz,ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum ama kısmet. burak 2007-04-17 17:17:54
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 17:25
[QUOTE=hü$3y!n]selam arkadaşlar sitede ne olup bitiyo takip ediyorum. ya benim bi akvaryumum var kapak yapmak istiyorum ama nasıl yapalır hiç birşey bilmiyorum bi yardım ederseniz duacınız olurum :) birde kaça mal olur bana yardım edin lütfen :S[/QUOTE]
Lütfen soru sormadan önce sitede biraz araştırma yapınız. Sorduğunuz sorunun cevabı sitede mevcuttur, daha önce kapak yapmış olan arkadaşlarımızın projelerine bir göz atabilirsiniz.
Arama düğmesini (Arama) kullanarak gerekli aramayı rahatça yapabilirsiniz.
Lütfen soru sormadan önce sitede biraz araştırma yapınız. Sorduğunuz sorunun cevabı sitede mevcuttur, daha önce kapak yapmış olan arkadaşlarımızın projelerine bir göz atabilirsiniz.
Arama düğmesini (Arama) kullanarak gerekli aramayı rahatça yapabilirsiniz.