Kılıçkuyruk Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 20:31
Bunlardan bende istiyorum nerden bulurum ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2012 20:39
Barış ağabey ne tesadüf, Ahmet (Arakhne) ağabeyde ki kılıçkuyruk da seninkilere çok benziyordu. :)
Geçen gün Ahmet ağabeye gittim. Karides hediye etti. Poşeti akvaryuma koyduğu anda senin meşhur "F6 hatta daha bile fazla" olabilen siyah moli poşete atladı. F6 artık bana emanet. :) Akvaryum hakkında yorum yapmıyorum zaten mükemmel. :)
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2012 21:40
Masallahi var akvaryumunuzun ozellikle snaillere bayildim. Nerden temin edeiblliriz?
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2012 23:30
Bu foruu grkn_,beyinde takip ettigini dusunerek snailleirne talip oldugumu bilmesini isterdim tabiki ucreti mukabelinde ve imkanlari dahilinde. Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 11:18
Bildiğim kadarıyla elmalar gibi dişi erkek ayrımı yok ve her defasında birtane canlı olarak yavruluyorlar. Bir nevi canlı doğuran grubundan oluyorlar.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 18:03
[QUOTE=Kranyum]
Valla benim gözlemlerime göre erkekler dişiye oranla daha küçük ve koyu sarı renkteler.[/QUOTE]
Eyvah eğer dediğin gibiyse üstadım bende 1 erkek,4 dişi var,acil erkek bulmam lazım.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 21:00
Poso Orange Rabbit Snail ler hangi tur baliklarla birlikte bakilmasi tavsiye edilir? Canli doguranlar ? Sari prenses, tetrazon ? tropheus vs..birde helena lar bunlara zarar vereblir mi?
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2012 21:10
Canlıdoğuran ve tetra türlerinin dışına çıkmamanızı öneririm.Helena lar en azından yavru almayı başarabilirseniz,yavrulara büyük ihtimal ile zarar vereceklerdir.