Kılıçkuyruk Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2012 23:40
Barış Bey tebrik ederim, çok güzel oturmuş bir tank yapmışsınız, tankta orta-alt seviyeleri Kardinal Neonlar ile renklendirebilirsiniz. Keyifli Seyirler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 09:41
Kılıç balığı yavrusu doğduktan ne kadar ay sonra anne babasının boyuna geliyor acaba.
canan numan 2012-10-30 09:41:35
Benim canlı doğuranlarım hep güdük kalıyor sanırım havalandırma vermiyorum bitkilide ondan.
Anne babaları ile mi büyütüyorsunuz yavruları saklanacak yere güvenip yoksa ayrı bir yerdemi büyütüyorsunuz da o boy oluyor Örneğin siyah ay kuyruklu albino gövdeli kılıçlara yavrular demişsiniz. Demekki sizde tam boy büyüyor. Maaşallah.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 20:37
Benim gözlemim albino kılıçkuyruk yavruları daha narin ve yavaş büyüyorlar. İlk aylarda erişkinlerden ayrı bir akvaryumda artemia ile besliyorum. Normalde 4-5 ayda üremeye hazır hale gelir densede albino yavrularında bu süre daha uzun oluyor.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2012 01:27
Abicim pasolardan bende istiyorum fazla varsaaa :)
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 22:54
Barış bey posolar için en uygun su değerleri, ısı ve yemleme konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Bolu'dan saygılarımla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 23:35
Yaklaşık ısı 26-28 derece, ph 7.5- 8.6, kuru yaprak ve kütük ihtiyaçları olduğu ifade edilir. Ben koi kılıçkuyruklarımla beraber bakıyorum. Sera wels-chips, bezelye ve ıspanak ile beslenme takviyesi yapıyorum.