kum kelebeklerim Xenotilapia flavipinnis lyamembe
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 14:04
Fotoğraf:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:Xenotilapia flavipinnis lyamembe
balıkları cafer kardeşim tanganika akvaryum sayesinde elde ettim ona burdan çok teşekkür ediyorum
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
cengizz 2011-03-25 15:14:47
Boyut (cm):
Kapasite (litre):
Canlılar:Xenotilapia flavipinnis lyamembe
balıkları cafer kardeşim tanganika akvaryum sayesinde elde ettim ona burdan çok teşekkür ediyorum
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 14:43
Nerden temin ettiniz?
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 14:50
[QUOTE=scorpion26]Nerden temin ettiniz? [/QUOTE]
balıkları tanganika akvaryum cafer akartekten temin ettim istediğim balığı söyledim sağolsun kırmadı beni buldu getirtti
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 15:00
Abi hayırlı olsun. Forumda sürekli Tropheus görmekten sıkılmıştık. Böyle güzel kelebek türleri görünce çok mutlu oluyorum. Sağlıklı bir şekilde besleyip bol bol yavrular almanı diliyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 15:04
[QUOTE=FIRATSSS]Abi hayırlı olsun. Forumda sürekli Tropheus görmekten sıkılmıştık. Böyle güzel kelebek türleri görünce çok mutlu oluyorum. Sağlıklı bir şekilde besleyip bol bol yavrular almanı diliyorum.[/QUOTE]
teşekkürler fırat yorumun için bir dişi yumurta aldı attı inşallah bakalım alabilirsek ne mutlu bize deriz
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 15:18
Umarım bu güzel ve nadide türlerden yavru almayı başarırsınız. Eğer tankım müsayit olursa şimdiden yavrularınıza talibim.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 15:22
[QUOTE=scorpion26]Umarım bu güzel ve nadide türlerden yavru almayı başarırsınız. Eğer tankım müsayit olursa şimdiden yavrularınıza talibim. [/QUOTE]
inşallah bakalım yavru alabilirsek
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 16:22
Cengiz kardeşim allah utandırmasın kazasız belasız bol yavrular nasip etsin inşallah. Gerçekten çok güzel kareler böyle nadir türlere sahip olduğunuz için kutlarım seni kardeş.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 16:51
[QUOTE=BURHANERCAN]Cengiz kardeşim allah utandırmasın kazasız belasız bol yavrular nasip etsin inşallah. Gerçekten çok güzel kareler böyle nadir türlere sahip olduğunuz için kutlarım seni kardeş.[/QUOTE]
teşekkür ederim burhan değerli yorumun için.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2011 17:30
CENGİZ kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir tür İNŞALLAH bu güzel canlılardan yavru alırsında değişik tür beslemek isteyen hobicilerde faydalanır,başta ben