L46 mı L333 mü?
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 10:55
Arkadaşlar bu iki balıktan birisini getirtmeyi düşünüyorum.Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum.Şimdiden teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 11:15
Soru nedir tam olarak? L46 pahalı bir tür L333 daha uygun fiyatlı. Beslenmeleeri aynı şekilde. Muhtemelen L46'nın üretimi biraz daha zor ki fiyatı oldukça yüksek. Alabiliyorsanız tabiki L46. Bir 4-4.5 cm L46 fiyatına 2 çift L333 bulabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 11:37
L46 kotaya bende dahil olursam tabi
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 19:04
Bırakın şu L 46 türünü, aldınız yaşattınız sonrada üretip yavruları dağıttınız düşünceleri biraz yüzeysel düşünce oluyor. Alın L333 deneyin baktınız nadir türlerde başarı elde ettiniz ondan sonra L 46 alın. SU değerleri v.s balığın yaşadığı suyun değerleri nedir v.s .gib ibir çok etken en başktaki ana temelli sorunlar...
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 19:06
[QUOTE=GRAFTT]Bırakın şu L 46 türünü, aldınız yaşattınız sonrada üretip yavruları dağıttınız düşünceleri biraz yüzeysel düşünce oluyor. Alın L333 deneyin baktınız nadir türlerde başarı elde ettiniz ondan sonra L 46 alın. SU değerleri v.s balığın yaşadığı suyun değerleri nedir v.s .gib ibir çok etken en başktaki ana temelli sorunlar...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Alması bizden yaşaması ondan kardeşim.Keyfi bilir...
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 19:07
2 yıl önce bende hayallerini kuruyordum belki inanmayacaksınız ama yerli üretimleri var Sanırım izmirdeydi bu hobici ve yurt dışına yolluyordu balıkları.Getirmesi çok külfetli NadirBalkılar.com 300euro ya bana getirteceklerini söylemişlerdi isterseniz orayla iletişim kurun. cemooka 2009-02-23 19:08:01
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 19:13
[QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=GRAFTT]Bırakın şu L 46 türünü, aldınız yaşattınız sonrada üretip yavruları dağıttınız düşünceleri biraz yüzeysel düşünce oluyor. Alın L333 deneyin baktınız nadir türlerde başarı elde ettiniz ondan sonra L 46 alın. SU değerleri v.s balığın yaşadığı suyun değerleri nedir v.s .gib ibir çok etken en başktaki ana temelli sorunlar...
[/QUOTE]
Hakan 3 aydır L46 getirecekler vardı forumda nerde hani ne oldu ? Yani biraz hayal etmek güzel olsada gerçekleri konuşmak gerekir. Bu iş krizinde bırakın L46 ya 200-300 evro vermeyi birçok pahalı tür ithalatı yapan yerler bile geri adım atıyor. Örnek aquapet....
[/QUOTE]
Alması bizden yaşaması ondan kardeşim.Keyfi bilir...
[/QUOTE]Hakan 3 aydır L46 getirecekler vardı forumda nerde hani ne oldu ? Yani biraz hayal etmek güzel olsada gerçekleri konuşmak gerekir. Bu iş krizinde bırakın L46 ya 200-300 evro vermeyi birçok pahalı tür ithalatı yapan yerler bile geri adım atıyor. Örnek aquapet....
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 19:42
İnşallah getirirsiniz bu balıklardan birini.Esasında ikiside nadide,güzel türler.Üretip bizlerlede paylaşırsanız işte o zaman harika olur.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 21:11
Arkadaslar,3 aydir bizde L 333 besliyoruz fakat cok yavas büyüyorlar;
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 21:12
Bence harika bir balık. Ayşe hanım ne kadara almıştınız acaba ? Sterbai çöpçü bile dev gibi görünmüş. :)
GRAFTT 2009-02-23 21:13:35
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 21:25
Erkan bey,cok kücükler daha.Cinsiyetleri belli olmadigi icin 3 adet almistik,
3,5 - 4 santim boyunda tanesini 15 euro'ya aldik.
3,5 - 4 santim boyunda tanesini 15 euro'ya aldik.