Leptosoma ALbino Kitumba Yeni fotolar 7 de
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2009 11:19
[QUOTE=muratmetin]selamlar serkan ben bu balıkları pek tutmuyorum bence güzel degiller bana göre tropların daha da güzel di ama dizayn ve kaya ların akvaryuma kattıgı hava tartışmasız çok güzel .bu arada her sezon başka bir balık popüler oluyor bu sezonda albino salgını var bu da balık fiyatlarının artmasına ve popüler balıgın piyasada az olması bu balıkların fiyatlarını 2,3 katına cıkarıyor gecen sene ortalarında piyasada ilangi yoktu bu sezon da ortalık ilangiden geçilmiyor mesala saygılarım la iyi günler ..[/QUOTE]
Murat Bey , Murat Abi (farabundo) çok iyi bilir ben 4 sene önce ilangi , chaitika ve gold fin karilani besliyordum . Bunun salgınla değilde zevkle alakası var .
Hobinin en güzel yönüde bu değilmi senin beğendiğini ben beğenmek zorunda değilim sende benimkini beğenmek durumunda değlisin
Ayrıca ufak bir hatırlatma albino kitumba herzaman pahalı bir balıktı . Bu ara ilanlara düşmüş olmasının sebebi , bunları besleyen arkadaşlar en az 1 sene önce aldılar ve sıkıldıkları için tür değişimi yapmak istediler . Bence genel sebep bu .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2009 12:17
[QUOTE=dilemma][QUOTE=Fatiih]Kardeş yavruları satacakmısın bide benim troplarla anlaşırlarmı tanka renk katsınlar biraz[/QUOTE]
Yavrularımı şu an değil ama ilerde satabilirim Fatih'cim . Troplarla yaşaması neredeyse imkansız . Yeni bir tank kurarsın sorun olmaz
[/QUOTE]
Bu balıklar için bir tank daha kurulur tabiki canım kardeşim.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2009 13:29
Birkaç leptosoma türü görmüştüm ondan olabilir diye yazdım. Ama leptosomanın bu türü gerçekten güzelmiş. Yine tür değiştirirsen alırım senden bunları...
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2009 20:24
[QUOTE=m.güngör]
Birkaç leptosoma türü görmüştüm ondan olabilir diye yazdım. Ama leptosomanın bu türü gerçekten güzelmiş. Yine tür değiştirirsen alırım senden bunları...
[/QUOTE]Sen ne zaman istersen abicim
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2009 16:04
[QUOTE=citronx]Beslemediğin tanganyika kaldı mı Serkan? Ama tropheuslar daha güzel bana göre leptosomadan. [/QUOTE]
Abi şu ana kadar Tropheus , discus, moba , leptosoma (livua ) ve albino kitumba besledim . Aradakileri saymıyorum
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2009 20:32
Serkan maaşallah yavrular çok güzeller.