Leptosoma ALbino Kitumba Yeni fotolar 7 de
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2009 21:48
Kendimi tuttum.. Tuttum.. Yazmıyacağım bu konuya cevap dedim.. Çünkü Tropheusları kaldırıp bu akvaryuma Leptosoma koydun ya helal olsun.. Başka birşey demiyorum..
efe 2009-03-12 21:49:39
Ama yazılmayacak gibi de değil be Abi.. Abi hepsinin Maşaallahı var... Forumlar renkler on numara.. Şimdi yavru isterim dicem.. Hem ayıp olacak.. Bu balıkları Tropheuslarımla besleyemem.. Hemde yalan olacak zaten .. Sen yollayacam diyeceksin 3 ay yollamayacaksın.
Şaka bir yana; gelip izleyeceğim bu balıkları.. Ha bu arada 20 Mart işi yalan oldu.. Fatihlerle (Şu 5 dil bilen arkadaşım) gelecektim ya. Geleceğimiz çocukla kavga etmişler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2009 20:37
[QUOTE=dilemma]Zaten sana inanıp inanmayacağım konusunda her zaman tereddütlerim vardı artık katmerlendi .
Yinede yorumun için teşekkür ederim...
[/QUOTE]
Bu sitemde bulunabilecek acaba sen misin yoksa ben mi?
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 19:28
Serkan Bey yeni fotolarını bekliyoruz..
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 20:51
[QUOTE=PEKTASMURAT]Serkan Bey yeni fotolarını bekliyoruz..[/QUOTE]
Aceleye gerek yok yavrular biraz büyüsün serpilsin aradan birkaç ay geçsin Serkan bey'de heralde o zamana kadar bir iki foto ekler
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 21:21
[QUOTE=kazımm][QUOTE=PEKTASMURAT]Serkan Bey yeni fotolarını bekliyoruz..[/QUOTE]
Aceleye gerek yok yavrular biraz büyüsün serpilsin aradan birkaç ay geçsin Serkan bey'de heralde o zamana kadar bir iki foto ekler
[/QUOTE]
Kazım Bey; Serkan Bey yeni fotoğrafları bugün ekleyeceğini kendisi yazdığındandır sabırsızlığım, yoksa elbette yavrular biraz büyüsün, serpilsin, aradan birkaç ay geçsin, o zaman Serkan Bey karar verir yeni fotoğrafları ekleyip eklemeyeceğine, hem bakın yarın ekleyeceğini söylüyor
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 22:01
[QUOTE=PEKTASMURAT][QUOTE=kazımm][QUOTE=PEKTASMURAT]Serkan Bey yeni fotolarını bekliyoruz..[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kazım Bey; Serkan Bey yeni fotoğrafları bugün ekleyeceğini kendisi yazdığındandır sabırsızlığım, yoksa elbette yavrular biraz büyüsün, serpilsin, aradan birkaç ay geçsin, o zaman Serkan Bey karar verir yeni fotoğrafları ekleyip eklemeyeceğine, hem bakın yarın ekleyeceğini söylüyor
Saygılar...
[/QUOTE]
Murat Bey benim mesajımdaki amacı sanırım Serkan abi anlamıştır..Sizden alıntı alıp yazdım mesajı ama gönderme size değil lütfen yanlış anlamayın.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 22:03
[QUOTE=dilemma]Kazım makinem yok abicim . Ayrıca yeni yavrularla beraber eklerim ....[/QUOTE]
kazımm 2009-03-15 22:03:49
Bende var abi makina biliyorsun değilmi.Tekrar tekrar hatırlatmama sanırım gerek yok
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 12:24
Serdar bey akvaryumunuz sade ve çokşık olmuş emeğinize sağlık. Sağlıklı ,kayıpsız bolyavrulu günler dilerim.Birde sizden bir ricam olacak izmirde fosil kayanın ne olduğunu bilen bile yok tedarik etmem için bana yardımcı olabilirmisiniz. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2009 19:53
Tarık Bey msn adresim imzamda , ekleyin tabiki yardımcı olurum .
Bu arada arkadaşlar bugün diğer dişimide kusturdum 7 tane daha bıcırık çıktı :))))
Bu arada arkadaşlar bugün diğer dişimide kusturdum 7 tane daha bıcırık çıktı :))))