Leptosoma ALbino Kitumba Yeni fotolar 7 de
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2009 23:24
[QUOTE=tolgasüren]Serkan abi; balıklarını çok beğendim. Zaten leptosomaları çok seviyorum tabi ki bundaki en büyük pay da sayın abim, arkadaşım, değerli insan Özgür AKGÜL'ünde payı çok büyük Ne günlerdi be
O zaman bu zamandır zaten leptosoma gördüğümde kendisi aklıma gelir, bunu da kendisi bilir
Albino kitumbaları da çok beğeniyorum, utinta'yı da.... Hele Tisel'e verdiğimiz bir utinta koloni vardı ya, gidip gördüğümüzü hatırlıyorsan eğer bu balık ne böyle demiştik Bence gerçekten çok zevkli, izlemesi çok güzel, çiftleşme ritüeli de en eğlenceli, en izlenesi balık derim
Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Bu arada sayın "koyu" bir de troplara laf atmasanız her fırsatta
[/QUOTE]
dilemma 2009-02-16 23:26:53
O zaman bu zamandır zaten leptosoma gördüğümde kendisi aklıma gelir, bunu da kendisi bilir
Albino kitumbaları da çok beğeniyorum, utinta'yı da.... Hele Tisel'e verdiğimiz bir utinta koloni vardı ya, gidip gördüğümüzü hatırlıyorsan eğer bu balık ne böyle demiştik Bence gerçekten çok zevkli, izlemesi çok güzel, çiftleşme ritüeli de en eğlenceli, en izlenesi balık derim
Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Bu arada sayın "koyu" bir de troplara laf atmasanız her fırsatta
[/QUOTE]
Bu leptosomaların en sevdiğim yönü Tolga'cım senin gibi bir dost kazandırdılar . Sanırım blue flash sayesinde tanısmıstık . Sen bize geldiğinde balıklar yerine Baran'a dalmıstın :)))))
İyiki varsın sevgili kardeşim .
Ayrıca desteklerini esirgemeyen Özgür kardeşime ki cidden kardeşim gibi severim çok teşekkür ederim tekrar .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 08:53
Çok güzel olmuş, insan imreniyor. O balıkların rengi mi atmış? Renksiz duruyorlar da . ' Mezarlık ' kayalarını meşhur ettin yakında tüm akvaryumlarda o kayalardan olacak.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 09:24
Serkan hayırlı olsun, albinolara karşı hep ilgim olmuştur, gözlerinin renkleri süper. Akvaryuma söyleyecek birşey yok zaten. çalınacak birşey olsa gelip çalacam ama vinçle gelmem lazım
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 09:38
Balıklar tercih meselesi ama hemen yavru almak ayrı bir zevk olsa gerek...
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 10:25
[QUOTE=Adem TANIŞ]Çok güzel olmuş, insan imreniyor. O balıkların rengi mi atmış? Renksiz duruyorlar da . ' Mezarlık ' kayalarını meşhur ettin yakında tüm akvaryumlarda o kayalardan olacak. [/QUOTE]
Aslına bakarsan Adem Abi mezarlıktaki peyzajcıyla ortaklıgım var
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 10:26
[QUOTE=dides]Serkan hayırlı olsun, albinolara karşı hep ilgim olmuştur, gözlerinin renkleri süper. Akvaryuma söyleyecek birşey yok zaten. çalınacak birşey olsa gelip çalacam ama vinçle gelmem lazım [/QUOTE]
Alper'cim teşekkür ederim . Çok asiller . Akşam buyur gel bak .
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 18:37
Serkancığım, destek değil köstek olacaksam; ne işim var kardeşlikte, dostlukta. Ha, bazen sen bana ben sana acı konuşuruz; o da dostluğumuzun nişanıdır kardeşim.
Tolgacığım, tropheuslara karşı göstermiş olduğun sahiplenmeyi takdir ediyorum. Tabii ki, hobide seçtiğimiz balıklar zevk meselesi. Ben sadece, Serkan’ı kızdırmayı hedeflemiştim. Lakin, senden de böyle bir tepki geldi madem. Bu vesile ile tüm tropheus severlerden özür dilerim.
Artık, forumda dilemiş olduğum bu özrün cezasını nasıl çekeceksin, orasını sen düşün
Saygılar, selamlar...
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 18:45
Abicim yeni balıkların hayırlı olsun sağlıklı beslemen dileğiyle. Abicim sen tropheusdan vazgeçmezdin ne oldu ? Balıklarınnı değiştirdin. Saygılarımla. Radinant 2009-02-18 12:34:20
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 19:02
[QUOTE=Armağan]Abicim yeni balıkların hayırlı olsun sağlıklı beslemen dileğiyle. Abicim sen tropheusdan vazgeçmezdin neoldu ? balıklarınnı deyiştirdin. Saygılarımla. [/QUOTE]
dilemma 2009-02-17 19:03:34
Sağol Armağan.
Tropheustan vazgeçmedimki .
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 19:21
Serkan Cyp türünün en nadide örneği olan C.Leptosoma jumbo Kitumba Albinolarını çok beyendim ve heleki yavru almana ayrı bir tebrik konusudur...
Tankının temizliği taşların dizaynı tamda bu türe göre olmuş...Senin gibi Tanganyika severede bu tür ve böylesine bir tank yakışırdı...
Hayırlı balıklar dilerim...
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 19:26
[QUOTE=tanganyika_fish]Serkan Cyp türünün en nadide örneği olan C.Leptosoma jumbo Kitumba Albinolarını çok beyendim ve heleki yavru almana ayrı bir tebrik konusudur...
Tankının temizliği taşların dizaynı tamda bu türe göre olmuş...Senin gibi Tanganyika severede bu tür ve böylesine bir tank yakışırdı...
Hayırlı balıklar dilerim...
[/QUOTE]
Ali abi teşekkür ederim .
Kısa bir açıklama yapayım , yavruları ben almadım Ertan abi almıştı . Fakat yinede benim anaçlarımın yavruları .
Tekrar teşekkürler
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2009 19:42
Ertan beyde Tanganyika türlerinde çok iyidir....
Seninde yavru alacağına eminim Serkan...Bu türler yavru vermeye başlamışlarsa yeni tankına alıştığı anda direk yavrulamaya başlıyacaklardır...Sana başarılar diliyorum Serkan...