Leptosoma Jumbo Katatelerim ( Yeni Video Sayfa 3 )
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 21:30
[QUOTE=MaSiVa]Gökhan bey,maşallah balıklarınız formda iyi bakılmışYanlış saymadıysam enaz 4-5 adet erkek saydım.Bol yavrulu günler dilerim.
[/QUOTE]
Mustafa Bey elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum.Söylediğiniz gibi 4-5 adet erkek net arada kaynayan da illaki vardır :) sanırım erkek ağırlıklı bir koloni olacak.....
Çok güzel kur yapıyorlar fakat icraat yok :)
Çok güzel kur yapıyorlar fakat icraat yok :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2013 21:38
Zaten kur hareketlerini izlemesi ayrı zevk veren türlerdenÇerkez oyunları gibi bir sağdan bir soldan kıvrak hareketlerForumda baya çerkez gördüm kendi adıma seviniyorum
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 12:31
Bugün 18. gün olması lazım.Leptom ısrarla yumurtaları tutuyor..İlk defa yumurta aldı atar dedim ama atmadı :)
Resimlere Dikkat Edelim :)
[VID]www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eX9QT-hOqUM[/VID]adige_07 2013-09-04 20:52:08
Resimlere Dikkat Edelim :)
[VID]www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eX9QT-hOqUM[/VID]
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 16:18
20-25 gün normal. Fazlası zarar. 15-17 günden sonra nazikççe kusturabilirsiniz balıklarınızı. Şu durumda sadece kepçelemeniz yavruları bırakması için yeterli olucaktır diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 22:56
[QUOTE=scorpion26]20-25 gün normal. Fazlası zarar. 15-17 günden sonra nazikççe kusturabilirsiniz balıklarınızı. Şu durumda sadece kepçelemeniz yavruları bırakması için yeterli olucaktır diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 09:57
[QUOTE=Ulvi]Maşallah çokta çirkinmiş yavrular :)
Allah nazarlardan saklasın..
[/QUOTE]
Sağolasın Ulvi
İnşallah Senin calvusların yavrularını görmek de nasip olur
İnşallah Senin calvusların yavrularını görmek de nasip olur
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 07:22
Gökhan kese falan kalmamış direk yavru halinde çıkmışlar. Bekledikleri süre zaten çoktan yeterliydi aslında. Diğer yandan tamamen yavru olarak çıkmış balık ile keseli olarak kusturup sornadan yavru haline gelen balık arasında dayanıklılık olarak fark oluyor sanırım. Emeğinin karşılığı aldın artık.
KarabeY 2013-09-27 07:23:07
Sağlıklı daha bol yavrular dilerim.