Leptosoma Jumbo Kitumba
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 23:47
Şerif bey teşekkür ederim,zamanında çok vardı ama şuanda ne olduysa bu kitumbaya birdenbire yok oldu adeta.Sizdeki türlerinde resimlerini bekliyoruz.
[QUOTE=Serif ibrahim A]Kocaman bir maaşallah.
Arayıp bulamıyorum şimdi.
Yakında kısmet olursa bende mevcut olan türlerin fotoğraflarını ekleyeceğim.
Bu güzellikler hiç bir şeye değişilmez.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 12:28
İnşallah Ertan bey.
İşyerinde ve evde yoğunluk hat safhada olduğu için bir türlü fotoğraflayamadım balıkları kısmet olursa Kigomalar'ın fotoğraflarını paylaşmaya çalışacağım.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 23:50
Ertan abi güzel resimler bekliyorum senden bol bol yavru resmi ... Elindeki ırk gerçektende süper Birde dark blue erkek varmı elinde :)ONuR 2011-04-29 23:51:12
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 00:15
Ertan bey bol bol yavru diliyorum.emeginize saglık.trop furyasından kurtulalım artık.benimde iştahımı kabarttınız bende bir calışma yapayım.
kitumba
albino kitumba
micro kasai
livua
spelblack moba
ben yıllardır vazgecemedim leptosomadan.sizin gibi abilerimizin de vazgeçmemesi beni çok sevindirdi.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 00:16
[QUOTE=ONuR]Ertan abi güzel resimler bekliyorum senden bol bol yavru resmi ... Elindeki ırk gerçektende süper Birde dark blue erkek varmı elinde :)[/QUOTE]
Onur uzun zamandır resim eklemeyi düşünüyordum buyur bakalım dark blue beğenecekmisin.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 00:21
[QUOTE=ertan][QUOTE=ONuR]Ertan abi güzel resimler bekliyorum senden bol bol yavru resmi ... Elindeki ırk gerçektende süper Birde dark blue erkek varmı elinde :)[/QUOTE]
[/QUOTE]
Onur uzun zamandır resim eklemeyi düşünüyordum buyur bakalım dark blue beğenecekmisin.
Ertan abi süperler maşallah abi net söylüycem istiyorum fazla dark blue erkek yada, yavrusu flan neyse artık. Birde hayalimdir sarı parçalı erkek
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 00:26
[QUOTE=yamann98]Ertan bey bol bol yavru diliyorum.emeginize saglık.trop furyasından kurtulalım artık.benimde iştahımı kabarttınız bende bir calışma yapayım.
kitumba
albino kitumba
micro kasai
livua
spelblack moba
ben yıllardır vazgecemedim leptosomadan.sizin gibi abilerimizin de vazgeçmemesi beni çok sevindirdi.
[/QUOTE]
Ali bey teşekkür ederim.Sizinde sıkı bir leptosamacı olduğunuzu forumdan takip ediyorum,zaten leptosomaya geri dönüşler başladı bile, şimdiden bir çok arkadaş yavru soruyor bu arada 2dişim doldurdu bakalım kusturmadan yavru alacağımdan dolayı bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 00:32
Abi maşallah ne diyeyim.Bu kadar güzel leptosomaları görünce insan iç geçirmeden edemiyor.Hele erkeğin renklerine ve heybetine diyecek söz yok.
Umarım sağlıklı bir şekilde yaşarlar.Alışverişimiz bitmedi daha unutma:)
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 00:18
[QUOTE=aldemirim]Abi maşallah ne diyeyim.Bu kadar güzel leptosomaları görünce insan iç geçirmeden edemiyor.Hele erkeğin renklerine ve heybetine diyecek söz yok.
Umarım sağlıklı bir şekilde yaşarlar.Alışverişimiz bitmedi daha unutma:)
[/QUOTE]
Kardeş güzel sözlerin için teşekkür ederim.Daha güzelleri eklendi koloniye yakında onlarında resimlerini paylaşırım 11erkek 32dişilik süper bir koloni oldu ama akvaryum curcunaya döndü adeta
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 23:56
Yeni edindiğim kandan görüntüler.