Leptosoma Jumbo Kitumba
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 22:10
[QUOTE=ONuR]Ertan abi bunu yapma bana:) Ben boyle parçalı kitumba görmedim abiii İSTİYORUMMMMMMMMMMMM[/QUOTE]
Onur kardeş çok sağol yavrularından veririm sana.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 01:31
Ertan abi gözlerim bayram ettiii en sevdiğim tür tebrik ederim seni, birede bu ğüzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim,inş bol yavru alırsın...
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 11:32
[QUOTE=Senbacanaklar]Ertan abi gözlerim bayram ettiii en sevdiğim tür tebrik ederim seni, birede bu ğüzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim,inş bol yavru alırsın... [/QUOTE]
Murat sağol, bir zamanlar seninde favori balıklarının başında geliyordu.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 13:26
Maşallah güzel balıklar.Birde bakan bu işi biliyorsa bir okadar daha güzel....
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 15:40
Ertan baba biraz geç oldu tebriğim kusura bakma tebrik ederim hayırlı olsun leptosomaların çok güzeller maşallah güle güle besle.Gerçekten mükemmel balıklar seyrine doyum olmuyor insana bambaşka bir keyif veriyo. bilocan 2011-05-19 15:42:48
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 20:31
Ertan abi ankara da yeni bir akım başlatıcaksın gibi duruyor ,gerçi eski bir akım ama biraz unutulmuştu gereken değeri şimdi sayende kavuşacak gibi duruyor renklerin canlılıgı da süper.
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 21:24
Buğra sağol kardeş,bu akım zaten vardı ama çabuk tüketildiği için ne yazıkki zamanla kaybolan bu akıma yeniden kapılanlar, eskiden bu balığı besleyipte tropheus akımına kapılan (ben dahil) hobici arkadaşlardır.Leptosomada bence en değerli balık kitumba sebebide tamam genelde bütün leptosoma dişileri renksiz hamsiye benzerler fakat kitumba erkeklerinin tek renk değilde renk renk olmaları bu akımın bitmesine izin vermeyen faktörlerin başında geliyor bence.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 23:05
Ertan abi maşallah çok güzel bir erkek bu ırkı kaybetmeden senden hemen aynı kan yavru istiyorum ilk yavrular benimdir.... Hobide ilk beslediğim tanganıka türüdür leptosoma ve bende hep yeri ayrı kaldı. Şimdi tekrar bu sevdama döndüm elimdeki adet biraz az ertan abinin sayesinde artıcak inşallahhONuR 2011-05-20 23:10:20