Marmara Denizindeki Yunuslar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben de Caddebostan sahilinde içtikleri biraların şişelerini zevk için kıran arkadaşlar ile bir diyaloğa girmiştim. Onlara "Bir çocuk burada düşüp elini yüzünü parçalasa ne hissedersiniz?" dedim ve camları beraber toplamayı teklif ettim. Hiçbiri itiraz etmedi, ben de toplamalarına yardım ettim. Önemli olan söyleme şekli. O zaman her şey halloluyor. Dikkat edin yanlış bir hitapda bulunmayın sonunda eliniz yüzünüz dağılabiliyor. (Tecrübe ile sabittir)
Burak arkadaşımıza yazısı ve duyarlılığı için teşekkür ederim.
Saygılar
Ya sakın beni kimse yanlış anlamasın evimiz minübüs durağının yakınında geçen çarşıya inmek için oradan geçiyordum amcam camdan tuh ;tükür ne sağa baktı nede geçen birisi varmı diye etrafa şöyle yüzüne baktım birşey diyemedim ama ar damarı çatlamış denir ya bunlar böyle benim dayım yıllarca minübüscülük yaparak geçimini sağladı bi kere sordum neden taksici ve minübüscüler böyle diye o kadar çeşit insan geliyoki aklın durur demişti onlarda bu yüzden biraz uçuklarmış(tümü değil kıravat,temiz gömlek, kısık sesli müzik çalan ve en önemlisi trafik kurallarına uyan)şöförlerimizde var yani sanki toplum olarak bıkmışız hayattan ama nezaman anlarız acaba geçekleri hani derler ya ;İnsanlar En Değerli Şeylerini Kaybettikten Sonra Anlarlar çok açılımlı bir söz aslında biraz düşünen için yani sağlık para güzellik Anne Baba eş dost arkadaş bunlar hep kaybolduktan sonra bilinmezmi kıymet İnşaallah bende problem vardır siz normal olun Arkadaşlar
Yanlış anlamayın. Yapılan işi asla küçümsemiyorum. Hatta küçümsenmesini de istemiyorum. Ama tam bir başarı sağlayacağını sanmıyorum. Tam başarı için insanlara küçük yaştan başlayarak bu konuda duyarlılık kazandırılmasını gerektiğini savunuyorum.
İkincisi ise ahkam kestiğim falan da yok. Biz de arkadaşlarımız ile eylül-ekim aylarında topyekün insanlara bilgi vermek için plan proje hazırlıyoruz. Bu dönemde çevre ve orman bakanlığı ile de irtibata geçip bilinçlendirme faaliyetlerine başlamayı düşünüyoruz.
Evet haklısınız şu anda "nasıl yaparız?" sorusunun cevabını aramaktan başka birşey yapmıyoruz. Fakat bu birşey yapmak için çaba harcamadığımız anlamına gelmiyor.