ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
mhy622
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Mayıs 2012 15:08
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
hicret yaman
Doğum Tarihi:
12 Mayıs 1988
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
hicret yaman
SON 6 MESAJI
ustalardan iç filtre öneri ve yorum
[QUOTE=CO-CO] Şelale filtre yanlış ve eksik anlatıldığı için kaygı yaşanıyor al gör suyu yüksek tut atman f 600 kullanıyorum içi geniştir suyun döküldüğü yere 10 civarı seramik iç filtre süngeri diğer bölüme elyaf üstüne banyo süngeri makasla incelticen lastikle bağla tamamdır ben kullanıyorum su pırıl prıl ama arada ş.fil . yerini değiştirecen hep aynı yerde kalmasın ok. [/QUOTE]
[QUOTE=CO-CO] Şelale filtre yanlış ve eksik anlatıldığı için kaygı yaşanıyor al gör suyu yüksek tut atman f 600 kullanıyorum içi geniştir suyun döküldüğü yere 10 civarı seramik iç filtre süngeri diğer bölüme elyaf üstüne banyo süngeri makasla incelticen lastikle bağla tamamdır ben kullanıyorum su pırıl prıl ama arada ş.fil . yerini değiştirecen hep aynı yerde kalmasın ok. [/QUOTE]
karbon koyuyor musun? bir de hep aynı yerde kalmamasının mantığı ne hocam?
[QUOTE=zupermen]İç filtrede elyaf kullanamazsın diye yazılı bir kural varsada ben bilmiyorum. Ancak sizi zehmete sokacağından emin olabilirsiniz. çünki elyaf sık aralıklı bir malzeme olduğundan çabuk tıkanacaktır. haftada bir kez kontrolü uygundur. yani değişmesi yorgancılardan metreyle alabilirsin ama akvaryuma koymadan ılık sudan bir geçirki akvaryumun suyu köpürmesin. Ama ben senin yerinde olsam ufak bir pet şişeye elyaf koyar su üflediği yere takardım çok sıkıştırmadan şişeyide arkasından birkaç delik deldin mi iş tamam ufak maden suyu plastik şişeleri işini görecektir. birbirlerini geçme sorununuda boy boy alacağın hortumları üst üste takarak çap ayarlaması yapabilirsin şişenin ağzı için temizlik işinde rahat olacaktır. Ayrıca filtrenin içindeki süngerin çevresine bir kat sarabilirsin ama emniyet için arkasını 1 cm kadar örtüştürme ki tıkanırsa buradan idare edebilsin. tabiki çözümler çok ucuna takacağın bir boruyla bir kaba suyu çekebilir burada filtreleme yapabilirsin. hayal gücünü kullanman yeterli su elyaftan geçecek mantık bu. eğer iyi bir çözüm bulursan da bizlerlede paylaşmayı es geçme sağlıcakla kalmanızı dilerim.
Karbonu unuttum pardon onu iç filtreye koymana gerek yok akvaryumun içinde bir tüle yarım su bardağı koyup akvaryum suyuna sallamanız yeterli onun çalışma mantığı mıknatıs gibidir. su değişimlerinde 4-5 saat kalması yeterli gelecektir. en fazla bir gün tutarsınız 2 ay sonrada değiştirirsiniz. gösterdiğiniz resimleri olan filtreler sadece jan jan lı filtreler mantık hep aynıdır. Bence gereksiz. Ama siz bilirsiniz. [/QUOTE]mhy622 2012-02-17 21:52:54
[QUOTE=zupermen]İç filtrede elyaf kullanamazsın diye yazılı bir kural varsada ben bilmiyorum. Ancak sizi zehmete sokacağından emin olabilirsiniz. çünki elyaf sık aralıklı bir malzeme olduğundan çabuk tıkanacaktır. haftada bir kez kontrolü uygundur. yani değişmesi yorgancılardan metreyle alabilirsin ama akvaryuma koymadan ılık sudan bir geçirki akvaryumun suyu köpürmesin. Ama ben senin yerinde olsam ufak bir pet şişeye elyaf koyar su üflediği yere takardım çok sıkıştırmadan şişeyide arkasından birkaç delik deldin mi iş tamam ufak maden suyu plastik şişeleri işini görecektir. birbirlerini geçme sorununuda boy boy alacağın hortumları üst üste takarak çap ayarlaması yapabilirsin şişenin ağzı için temizlik işinde rahat olacaktır. Ayrıca filtrenin içindeki süngerin çevresine bir kat sarabilirsin ama emniyet için arkasını 1 cm kadar örtüştürme ki tıkanırsa buradan idare edebilsin. tabiki çözümler çok ucuna takacağın bir boruyla bir kaba suyu çekebilir burada filtreleme yapabilirsin. hayal gücünü kullanman yeterli su elyaftan geçecek mantık bu. eğer iyi bir çözüm bulursan da bizlerlede paylaşmayı es geçme sağlıcakla kalmanızı dilerim.
Karbonu unuttum pardon onu iç filtreye koymana gerek yok akvaryumun içinde bir tüle yarım su bardağı koyup akvaryum suyuna sallamanız yeterli onun çalışma mantığı mıknatıs gibidir. su değişimlerinde 4-5 saat kalması yeterli gelecektir. en fazla bir gün tutarsınız 2 ay sonrada değiştirirsiniz. gösterdiğiniz resimleri olan filtreler sadece jan jan lı filtreler mantık hep aynıdır. Bence gereksiz. Ama siz bilirsiniz. [/QUOTE]
anladım çok teşekkür ederim, sistemi kurduktan sonra paylaşıcam. kararımı şelale filtre yönünde değiştirdim. check valf li olduğu yazıyor mu modellerde acaba?
bir de teflon bantı nasıl ve nereye yapıştıracağım. sizi de uğraştırıyorum ama bu konuyu detaylı anlatırsanız (şelale filtre ile ilgili yaptıklarınız) çok sevinirim. hazır ustayı bulmuşken faydalanalım:)
[QUOTE=zupermen]Sendeki boyutlarda bir akvaryum için sanırım dış filtre biraz abartılı bir tercih olabilir. ayrıca o boyuttaki bir akvaryuma birde her ne olursa olsun iç filtrre takman alanını ufaltacaktır. çünki o iç filtreyi madem akvaryumun müsayit değil modifiye edebilirsin ama bakmak istediğin balık cinside burada önem arz etmekte. şelale denilen filtreler dış filtrelerden kötü tercih değildir. Ancak dediğim gibi su sesi yapmaları, elektrik kesintilerinde suyu çekememeleri onu kullanıcılara karşı itici kılmakta aslında bilinçli kullanılırlarsa oldukçada başarılıdırlar. şu an ben uzun zamandır astranot bakmaktayım. ki bakımları oldukça zor. filtre çoooook iyi olmalı ama düşünüyorumda şelale olmasaydı ne yapardım diye. bazen içine karbon sallarım su değişiminde 4-5 saat onunla çalışır. sonra elyaf atarım, değişik malzemelerle mayalamada kullanırım. tuz atacağım zaman süngerin arkasına eritmeden bütün atarım o orada kendi kendine erir. yani benim dış filtrenin yanında oldukça işimi görüyor. ama bunları ne iç filtreyle nede dış filtreyle yapamam. kıssadan hisse son karar senin sana şu filtre demem ama sor anlatayım filtreleri ama karar senin olmalı çünki zevk senin o akvaryumda öyle ama benim o boyuttaki akvaryumumda ben yıllar öncesinde şelale kullandım ve hala elimdeki şelalede odur. şimdilik sana iyi geceler dilerim. iyi araştır ama 20 tl bile harcasan oda bir para. boşa heba etmeni istemem. araştır içine sinen ne ise onu al. [/QUOTE]
[QUOTE=zupermen]Sendeki boyutlarda bir akvaryum için sanırım dış filtre biraz abartılı bir tercih olabilir. ayrıca o boyuttaki bir akvaryuma birde her ne olursa olsun iç filtrre takman alanını ufaltacaktır. çünki o iç filtreyi madem akvaryumun müsayit değil modifiye edebilirsin ama bakmak istediğin balık cinside burada önem arz etmekte. şelale denilen filtreler dış filtrelerden kötü tercih değildir. Ancak dediğim gibi su sesi yapmaları, elektrik kesintilerinde suyu çekememeleri onu kullanıcılara karşı itici kılmakta aslında bilinçli kullanılırlarsa oldukçada başarılıdırlar. şu an ben uzun zamandır astranot bakmaktayım. ki bakımları oldukça zor. filtre çoooook iyi olmalı ama düşünüyorumda şelale olmasaydı ne yapardım diye. bazen içine karbon sallarım su değişiminde 4-5 saat onunla çalışır. sonra elyaf atarım, değişik malzemelerle mayalamada kullanırım. tuz atacağım zaman süngerin arkasına eritmeden bütün atarım o orada kendi kendine erir. yani benim dış filtrenin yanında oldukça işimi görüyor. ama bunları ne iç filtreyle nede dış filtreyle yapamam. kıssadan hisse son karar senin sana şu filtre demem ama sor anlatayım filtreleri ama karar senin olmalı çünki zevk senin o akvaryumda öyle ama benim o boyuttaki akvaryumumda ben yıllar öncesinde şelale kullandım ve hala elimdeki şelalede odur. şimdilik sana iyi geceler dilerim. iyi araştır ama 20 tl bile harcasan oda bir para. boşa heba etmeni istemem. araştır içine sinen ne ise onu al. [/QUOTE]
çok teşekkür ederim cevap için.
valla hocam öyle bir anlattın ki şelale filtre almaya çoook sıcak bakıyorum şu an :)
şelale filtreye karbon ve elyaf konulabileceğini bilmiyordum mesela. yavru tankıma aktardığım gap2 iç filtrenin içine de karbon ve elyaf nasıl koyabilirim acaba? (koyabilir miyim ayrıca.)
[QUOTE=zupermen]Gap gibi filtrelerin yönünü cama çevirmek dalgalanmayı yavaşlatır ancak bu tip filtrelerin biyolojik temizlik yaptığı gerçek dışıdır. her ne kadar savunulsada neden dersen bakterilerin suyu temizlemesi için geniş hazne ve belli bir su akış hızına ihtiyaçları vardır. bu tip filtrelerin haznelerinin darlığına göre su geçiş hızları hızlıdır. çoğunluk mekanik temizlik için kullanılırlar. ancak diyeceksin ki suyum tertemizdi işte o temizlik akvaryumundaki kumdaki su hareketinin temizliğidir. eğer bu tip bir filtre düşünüyorsan şelale filtrelere yönelmen daha mantıklıdır. su debisini ayarlıyabilirsin. borularının arasına teflon bant sararak oturtursan elektirikler gidince su çekmeme derdin nisbeden azalır ancak check valf li olan modelini bulabilirsen tadından yenmez. ayrıca akvaryumunda yer kaplamaz. ama karar yinde senindir. içinede daha çok malzeme koyabilirsin. ses sıkıntısınıda su akan yerinden akvaryuma elyaf sarkıtman bunu halleder. [/QUOTE]
[QUOTE=zupermen]Gap gibi filtrelerin yönünü cama çevirmek dalgalanmayı yavaşlatır ancak bu tip filtrelerin biyolojik temizlik yaptığı gerçek dışıdır. her ne kadar savunulsada neden dersen bakterilerin suyu temizlemesi için geniş hazne ve belli bir su akış hızına ihtiyaçları vardır. bu tip filtrelerin haznelerinin darlığına göre su geçiş hızları hızlıdır. çoğunluk mekanik temizlik için kullanılırlar. ancak diyeceksin ki suyum tertemizdi işte o temizlik akvaryumundaki kumdaki su hareketinin temizliğidir. eğer bu tip bir filtre düşünüyorsan şelale filtrelere yönelmen daha mantıklıdır. su debisini ayarlıyabilirsin. borularının arasına teflon bant sararak oturtursan elektirikler gidince su çekmeme derdin nisbeden azalır ancak check valf li olan modelini bulabilirsen tadından yenmez. ayrıca akvaryumunda yer kaplamaz. ama karar yinde senindir. içinede daha çok malzeme koyabilirsin. ses sıkıntısınıda su akan yerinden akvaryuma elyaf sarkıtman bunu halleder. [/QUOTE]
akvaryumum üzeri tamamen kapalı, boru çıkış yeri var ufak. onun için şelale alamıyorum. bir yerde temizlik açısından şelaleler iç filtreden daha kötü diye okumuştum yanlışmış galiba.
1 iç filtre ve 1 de şelale önerir misiniz yine de bana
Cevaplar için teşekkürler.
Cevaplar için teşekkürler.
@efedeniz şimdilik dış filtre düşünmüyorum hocam.
@ReaLİST Gap 7 nin debisi fazla gelmez mi?
Merhaba,
75x33x23 ölçülere sahip bir karma lepistes akvaryumum var. Ortalama 56 lt. su alıyor. İç filtremi değiştirmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla su debisi: akvaryum hacminin 3 katını geçmemesi gerektiğidir. yani benim akvaryumum için ort. 180lt/saat olmalı. Ancak 7-8 yıldır
gap 2 iç filtre kullanıyorum (Saatte 550lt su akışı sağladığı bilgileri var.) ve aşırı su akımından balıkların rahatsız olduğunu görmedim.
Sorunuma gelince, ben yine 500lt/saat debili bir iç filtre mi almalıyım yoksa, akvaryuma orantılı olarak 180-200 lt/saat debili mi?
Kafama takılan 180-200lt/saat debili olanlar akvaryumu şu an kullandığım filtre kadar (en az) berrak yapabilecek mi?
Kafamdaki bir kaç filtrenin linkini koyuyorum, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
(şelale filtre düşünmüyorum)
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=27025
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=26419
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=26418
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=27030
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=24001753&Productid=ptm700a105
bunlar da uv li iç filtreler. paraya kıyıp bunları mı alsam acaba? faydası olur mu?
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_9032&products_id=25650
http://www.hepsiburada.com/Liste/aquael-ic-filtre-unifilter-750-uv-750-lh/productDetails.aspx?productId=ptar5905546018371&categoryId=24001753#Gorseller
Merhaba,
75x33x23 ölçülere sahip bir karma lepistes akvaryumum var. Ortalama 56 lt. su alıyor. İç filtremi değiştirmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla su debisi: akvaryum hacminin 3 katını geçmemesi gerektiğidir. yani benim akvaryumum için ort. 180lt/saat olmalı. Ancak 7-8 yıldır
gap 2 iç filtre kullanıyorum (Saatte 550lt su akışı sağladığı bilgileri var.) ve aşırı su akımından balıkların rahatsız olduğunu görmedim.
Sorunuma gelince, ben yine 500lt/saat debili bir iç filtre mi almalıyım yoksa, akvaryuma orantılı olarak 180-200 lt/saat debili mi?
Kafama takılan 180-200lt/saat debili olanlar akvaryumu şu an kullandığım filtre kadar (en az) berrak yapabilecek mi?
Kafamdaki bir kaç filtrenin linkini koyuyorum, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
(şelale filtre düşünmüyorum)
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=27025
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=26419
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=26418
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_881&products_id=27030
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=24001753&Productid=ptm700a105
bunlar da uv li iç filtreler. paraya kıyıp bunları mı alsam acaba? faydası olur mu?
http://www.otuz.com/product_info.php?cPath=9420_9028_9032&products_id=25650
http://www.hepsiburada.com/Liste/aquael-ic-filtre-unifilter-750-uv-750-lh/productDetails.aspx?productId=ptar5905546018371&categoryId=24001753#Gorseller
SON MESAJLAR
- Mayalı Sistemde Difüzör Olarak Hava Taşı Olur Mu ? Ehtiyar, 18:37
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Yemler Yeterli Midir? .Lux., 18:18
Diğer Tatlı Su Canlıları - Krib Çifti Yumurta Döktü, Ne Yapmam Gerekiyor? MCY4, 18:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Yem Artemia Mi mehmetmtk, 18:11
Canlı Doğuranlar - Suçlu Kim? DorukGuppy, 18:03
Yeni Üye Forumu - Taban Kurulumu İçin Bazı Sorular - Iwagumi oyundakiadam, 17:50
Taban ve Gübreleme - Yavru Oscar İçin Kum Önerisi Tataaa4325, 17:47
Güney Amerikan Cichlidleri - 10lt Akvaryumumdaki Canlılar Uyumlu Mu Ve Öneri Taha Yanık, 17:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İki Tane Kaplumbağa Başıma Kaldı ali, 17:05
Diğer Tatlı Su Canlıları - Akvaryum Filtresinin Balkonda Olması Hk. Hüdai, 16:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karides Samsun5560, 16:54
Yeni Üye Forumu - Karışık Japon Akvaryum Kurulumu Hk. RayuMisa, 16:50
Yeni Üye Forumu - 60*40*30 70 Lt Low Tech Yeni Kurulum kubilaykoparan, 16:37
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Baligim Yuzmuyor Asiba, 16:37
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu, Ve Başka Canlılar Taha Yanık, 16:29
Yeni Üye Forumu - Karışık Japon Akvaryum Kurulumu Hk. RayuMisa, 16:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Abdullah929, 16:12
Yeni Üye Forumu - Axolotl Yem Emir şimşek, 16:05
Yeni Üye Forumu - Taş Satan Varmı scorpion26, 15:56
Yeni Üye Forumu - Balık Tavsiye Ayberk1634, 15:24
Yeni Üye Forumu - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 14:42
Akvaryum Tanıtımı - Lepsites Hasta Mı? mehmetmtk, 14:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Isıtıcı Tavsiyesi Hoppala, 14:00
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Sae Balığı Karanlıkta Renk Değişikliği Gulsev, 13:40
Sazansıgiller Tanıtımı - 100x50x50 Yeni Tank Kuruyorum MBCK, 13:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Vadi Meryemmm, 13:30
Akvaryum Tanıtımı - Nerite Salyangoz Üremesi Hk. CevdetSERBEST, 12:45
Omurgasızlar Tanıtımı - Leleupi Yumurtlama Orhan76, 11:09
Yeni Üye Forumu - The Last FatihKprt, 11:03
Akvaryum Tanıtımı - Tetra Yanına Büyük Balık Öneri Orhan76, 10:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ani Ölüm (koi) Muhammedcay, 10:52
Yeni Üye Forumu - Tuzlu Su Baloncuk Sorunu. ogurcay, 08:45
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - Balıklarım Ne Zaman Yavru Vermeye Başlarlar Orhan76, 08:44
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeni Akvaryum ogurcay, 08:42
Yeni Üye Forumu - Deniz Kabuğu Salınım Yapar Mı Orhan76, 08:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Microfex / Dero Worms Rafayel, 08:05
Diğer Tatlı Su Canlıları - 80-100 Litre Arası Hava Motoru Tavsiyesi BurakA, 02:33
Yeni Üye Forumu - Beta Yerde Yatıyor Ve Solungaçları Hızlı Çalışıyor Taha Yanık, 00:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıgımda Kanlanma Var ahmetfiratozkaya, 00:46
Yeni Üye Forumu - Sakal Yosun + Aydınlatma Süresi garabalik, 00:16
Yosun - Kribensis Gözünde Ne Var Erdogannp, 00:14
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Samsun5560, 23:34
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kuşak Hakkında Bilgi Emsica, 23:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kovadan Bölme Sera Siporax Malinua55, 23:20
Filtreleme Seçenekleri - Işık Açıldığında Deliye Dönen Otocatlar Laterthanbefore, 23:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Hava Sorunu [email protected], 22:58
Filtreleme Seçenekleri - Mini Parvul Gelişim Laterthanbefore, 22:49
Bitki Akvaryumları Genel - Yavru Astronota Hangi Yem Verilmeli? ali, 22:01
Güney Amerikan Cichlidleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MCY4, 21:54
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 6 Gün Sonunda Ortaya Çıkan İlk Bitkili Akvaryumum omer417, 21:40
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Komple Set heydu 18:41
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:37
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:37
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:37
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:37
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:37
- Sunsun Jp 014 F İç Filtre Gursoyhasan 18:07
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 17:42
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 17:42
- Lda16 Red Marble Düz Kuyruk Ve Cüce Vatoz Yavrular Balikcidede 17:42
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 17:32
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 17:32
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:21
- Creaqua Lake Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryumlar TayfunSylkn 17:15
- Mdf Antrasit Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryum TayfunSylkn 17:15
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 17:09
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:09
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:09
- Saz Bitkisi Ve Diğer Bir Bitki Daha (takas) pike4keeper 16:41
- Dark Moscow Blue pike4keeper 16:41
- Karides Türleri egehamit 16:12
- Lda16 Dişi Vatozlar Aranıyor egehamit 16:12
- Cüce Vatoz egehamit 16:12
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 16:12
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 16:12
- Yem Tablet BUCALILAR 15:50
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:50
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 15:49
- Kriza Gold emree06 15:49
- D501 Co2 Set Kerems06 15:45
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 14:30
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 14:30
- Eheim 2273 Pro4+ Dış Filtre Ve Eheim Air200 Hava M Bysam 14:16
- Aquael Şelale Filtre Fzn-2 Bysam 14:15
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 13:53
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 13:53
- Eheim Universal 1262 - Eheim Reeflex 350 Hiko 13:34
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:34
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 13:34
- Minare Salyangoz 🐌🐌🐌 Redrainbow 13:34
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 13:15
- Unistar 4l Bora Bey 13:15
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 13:03
- Karışık Tetra Türleri erhan2204 13:03
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:46
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:46
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:46
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 12:39
- Ramshorn, Physa Ve Karides Cessas 12:29
- Blackten Gelme Gold Ramirezi Çift Ve Apisto Agassi yamansengonca 11:38
KULLANICILAR
- 136 Online Kullanıcı, 74 Üye
Online Kullanıcılar
Umt61,
burock14,
Hakantttt,
Mstfkrmn,
mehmetmtk,
kenjori,
kopruluonur,
erhngklp,
egemenozbeyli,
vagus,
BuR0cK,
DarkDoodad,
Tataaa4325,
EKAR,
Hidro Dinamik,
SinanBulut,
osmandbnl,
kubilaykoparan,
Aquaboy,
oomegaak,
Butz,
berkselim,
Ferdiktk,
Koksal Gurkan,
metes,
Ehtiyar,
emreemin,
KralAdam,
mertmentes,
BurakA,
alcatras,
EvcilAl,
MCY4,
aktugsedat,
Balikcidede,
Antepli,
hagduug,
Hahahatii,
Sadik153,
Amati340,
Ogulcan96,
MustafaŞ,
MEA84,
RayuMisa,
ozerakcam,
Çınar kaplan,
dtef,
Yldz06,
GhostKoi,
EyupAsik3452,
bahoylcnr,
Ahmett455,
Fırat pınar,
enesdeep,
Predatorr,
Bgoodies,
Brktknc1,
mertt1925,
Alperozdemir07,
.Lux.,
k3rp3t3nn,
emree06,
zekigonlum,
Engin41,
Akvarist Batuhan,
slnlmz,
MehmetSerkan,
NightWist,
mitii,
MBCK,
Tranb,
Brdk64,
Gursoyhasan,
Rafayel,
ArifhbsAquatics,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.