ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bilentungul
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]11883,3[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1563
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 22 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1409 [0.30 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
BİLEN TUNGUL
Doğum Tarihi:
17 Temmuz 1980
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Proje Yöneticisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[b]BİLEN TUNGUL[/b]
[b]RIO Negro[/b] [URL]http://www.akvaryum.com/Forum/rio_negro_igap%C3%B3_k869882.asp[/URL]
[b]RIO XINGU[/b] [URL]http://www.akvaryum.com/Forum/rio_xingu_-_yeni_proje_baslangic_k871583.asp[/URL]
SON 10 MESAJI
Baligimda Hareketsizlik
Merhabalar,
Apistogramma kendini biraz fazla karartmis gibi duruyor.
Su degisimlerini nereden ve nasil yapiyorsunuz bilmiyorum ancak su degisimlerini simdilik durdurun ve sadece akvaryumunuzda eksilen suyu dinlenmis su ile tamamlayin. Gunde 3 defa yemlemenize gerek yok, bir kere de yeterli. Eger ki sansiniz var ise su degerlerinizi olcun veyahut testi olan bir arkdasinizdan rica edip olcturun, yeni kurulan akvaryuma apistogramma'yi direkt atmak hata ama artik olmus olan.
Merhabalar,
Apistogramma kendini biraz fazla karartmis gibi duruyor.
Su degisimlerini nereden ve nasil yapiyorsunuz bilmiyorum ancak su degisimlerini simdilik durdurun ve sadece akvaryumunuzda eksilen suyu dinlenmis su ile tamamlayin. Gunde 3 defa yemlemenize gerek yok, bir kere de yeterli. Eger ki sansiniz var ise su degerlerinizi olcun veyahut testi olan bir arkdasinizdan rica edip olcturun, yeni kurulan akvaryuma apistogramma'yi direkt atmak hata ama artik olmus olan.
Red Mangrove (rhizophora Mangle)
[QUOTE=Numenor]
Herkese iyi hobiler dilerim..[/QUOTE]
Yavuz bey, resimleriniz ve mangrove saglik durumu oldukca guzel duruyor. Konuyla ilgili siz de arada bu baslik altinda yazarsaniz cok sevinirim.
Bu arada 2015 yilindan beri sizde yani resimde gordugum mangrove 9 yasinda bir mangrove dogru muyum ? saksida kullandiginiz taban malzemeleri vs ile de bilgi verebilirsiniz veyahut bendeki gibi hic bocek sorununuz oldu mu ?
selamlar.
[QUOTE=Numenor]
Herkese iyi hobiler dilerim..[/QUOTE]
Yavuz bey, resimleriniz ve mangrove saglik durumu oldukca guzel duruyor. Konuyla ilgili siz de arada bu baslik altinda yazarsaniz cok sevinirim.
Bu arada 2015 yilindan beri sizde yani resimde gordugum mangrove 9 yasinda bir mangrove dogru muyum ? saksida kullandiginiz taban malzemeleri vs ile de bilgi verebilirsiniz veyahut bendeki gibi hic bocek sorununuz oldu mu ?
selamlar.
Astronotlarım Yem Yemiyor Hareketsizler
Merhaba,
Yeni hobinizde basarilar. Baliklariniz "aylarca" ac kalamaz. Onlari agresiflestirmeye calistirmak yerine oncelikle onlarin stresini azaltacak ortami olusturmak daha iyi olacaktir.
Baliklarinizi koydugunuz akvaryumun resmini cekip paylasirsaniz size daha ayrintili yardimci olmaya calisiriz ancak simdiye kadar anladigim onlar icin uygun olmayan bir ortamda/akvaryumda bulunuyorlar. Oncelikle onlar icin gerekli ortami saglamaniz ve bu surec icerisinde filtre akintisini en yakin cama vurmaniz(tahminim daha buyuk bir akvaryum icin alinmis filtreyi kucuk akvaryumda kullaniyorsunuz), japon baliklarini vermeyi kesmenizi tavsiye ederim.
Keyifli hobiler
Merhaba,
Yeni hobinizde basarilar. Baliklariniz "aylarca" ac kalamaz. Onlari agresiflestirmeye calistirmak yerine oncelikle onlarin stresini azaltacak ortami olusturmak daha iyi olacaktir.
Baliklarinizi koydugunuz akvaryumun resmini cekip paylasirsaniz size daha ayrintili yardimci olmaya calisiriz ancak simdiye kadar anladigim onlar icin uygun olmayan bir ortamda/akvaryumda bulunuyorlar. Oncelikle onlar icin gerekli ortami saglamaniz ve bu surec icerisinde filtre akintisini en yakin cama vurmaniz(tahminim daha buyuk bir akvaryum icin alinmis filtreyi kucuk akvaryumda kullaniyorsunuz), japon baliklarini vermeyi kesmenizi tavsiye ederim.
Keyifli hobiler
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241036211.jpg[/IMG]
Google Gemini'a akvaryumda Red Mangrove yetisir mi diye sordugumda ?
Cevabi sadece acisu odakli vermeye basladi. Bu cevap kismen dogru ancak tatli ve tuzlu suda da yetistigini biliyoruz. Sicaklik 26-30 derece arasi vermis ancak 20 dereceye kadar rahatlikla yetistigini deneyimledim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241041001.jpg[/IMG]
Ikinci bolumde [B]ISIK[/B] ile ilgili soylediklerine tamamiyle katiliyorum, hatta isik buyumesinde substrattan bile daha buyuk etken diyebilirim.
[B]Substrat[/B]: "Mangrove ormanlarindan toplanmis bir substrat kullanin" yazmis ancak, hem bizlerin kalkip oraya gidip kum getirecek halimiz yok hem de gercek mangrove ormanlari genellikle bataklik olur. Yani oradaki camuru alip akvaryumunuza koyacak bir biyotopu olusturmak zor olur. Ancak okyanusa daha acik alanlarda bembeyaz mercan kumlarinin oldugu alanlarda da yetisen mangrovelar oldugunu dusunecek olursak, bu tarz kumlari ulkemizde de satan birden fazla marka bulabilirsiniz.
Agaci budama isi biraz goz zevki ve mekan buyuklugu ile ilgili.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241105411.jpg[/IMG]
Yine genel tuzlu suya gore bilgileri vermis. Yararlanmak icin koydugu linkler oldukca gelisi guzel. Hatta bir tanesi sahibinden websitesi uzerinde bir akvaryum yapan firmaya ait. Sadece sonuncu youtube videosu mangrove ile alakali. Tahminim Turkce bir kaynak bulamiyor ve biraz sacmaliyor.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241109021.jpg[/IMG]
Sorumu daha da net hale getirip tatli suda red mangrove yasayip/yasamayacagini sordugumda ise aldigim cevap tam bir hayal kirikligi oldu.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241036211.jpg[/IMG]
Google Gemini'a akvaryumda Red Mangrove yetisir mi diye sordugumda ?
Cevabi sadece acisu odakli vermeye basladi. Bu cevap kismen dogru ancak tatli ve tuzlu suda da yetistigini biliyoruz. Sicaklik 26-30 derece arasi vermis ancak 20 dereceye kadar rahatlikla yetistigini deneyimledim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241041001.jpg[/IMG]
Ikinci bolumde [B]ISIK[/B] ile ilgili soylediklerine tamamiyle katiliyorum, hatta isik buyumesinde substrattan bile daha buyuk etken diyebilirim.
[B]Substrat[/B]: "Mangrove ormanlarindan toplanmis bir substrat kullanin" yazmis ancak, hem bizlerin kalkip oraya gidip kum getirecek halimiz yok hem de gercek mangrove ormanlari genellikle bataklik olur. Yani oradaki camuru alip akvaryumunuza koyacak bir biyotopu olusturmak zor olur. Ancak okyanusa daha acik alanlarda bembeyaz mercan kumlarinin oldugu alanlarda da yetisen mangrovelar oldugunu dusunecek olursak, bu tarz kumlari ulkemizde de satan birden fazla marka bulabilirsiniz.
Agaci budama isi biraz goz zevki ve mekan buyuklugu ile ilgili.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241105411.jpg[/IMG]
Yine genel tuzlu suya gore bilgileri vermis. Yararlanmak icin koydugu linkler oldukca gelisi guzel. Hatta bir tanesi sahibinden websitesi uzerinde bir akvaryum yapan firmaya ait. Sadece sonuncu youtube videosu mangrove ile alakali. Tahminim Turkce bir kaynak bulamiyor ve biraz sacmaliyor.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/270520241109021.jpg[/IMG]
Sorumu daha da net hale getirip tatli suda red mangrove yasayip/yasamayacagini sordugumda ise aldigim cevap tam bir hayal kirikligi oldu.
[QUOTE=alicanakarsu]
Tekrar merhabalar,
Etsy adlı alişveriş platformundan sipariş vermistim dün itibari ile bitkiler prapagule haliyle elime ulasti.Bu haliyle gelenlerin hepsi turarmı yada gelişirmi bilemiyorum.Akvaryuma girmeden once başka bir kapta uç kısımlari disarda olacak şekilde gelistirmeye çalisaçağım.
3 adedi ana akvaryuma resimdeki gibi koydum. 2 adedi ise karides icin olan saklama kabinda kökler kuma değecek şekilde yerleştirdim.
Gidişat olumlu olur umarım.
[/QUOTE]
Oncelikle hayirli olsun [:iyi:]
Bitisik koymak yerine ayri ayri koymanizi tavsiye ederim. Ayrica isik kaynagina daha yakin olmasi yerinde olacaktir. Merak etmeyin hepsi de gelisim gostermeye baslayacaktir, buradan da resimleri arada paylasirsaniz daha fazla yardimci olmaya calisirim. [:)]
[QUOTE=alicanakarsu]
Tekrar merhabalar,
Etsy adlı alişveriş platformundan sipariş vermistim dün itibari ile bitkiler prapagule haliyle elime ulasti.Bu haliyle gelenlerin hepsi turarmı yada gelişirmi bilemiyorum.Akvaryuma girmeden once başka bir kapta uç kısımlari disarda olacak şekilde gelistirmeye çalisaçağım.
3 adedi ana akvaryuma resimdeki gibi koydum. 2 adedi ise karides icin olan saklama kabinda kökler kuma değecek şekilde yerleştirdim.
Gidişat olumlu olur umarım.
[/QUOTE]
Oncelikle hayirli olsun [:iyi:]
Bitisik koymak yerine ayri ayri koymanizi tavsiye ederim. Ayrica isik kaynagina daha yakin olmasi yerinde olacaktir. Merak etmeyin hepsi de gelisim gostermeye baslayacaktir, buradan da resimleri arada paylasirsaniz daha fazla yardimci olmaya calisirim. [:)]
[QUOTE=Laterthanbefore]
Bitki büyüdükçe büyüme hızı artıyor mu yoksa ortalama hep aynı hızda mı gelişiyor merak ettim mesela 3 yaprağı var iken günde 0.2 cm uzuyorsa şimdilerde 1cm kadar mı uzuyor, tüm bitkiler de bu böyle mi acaba?[/QUOTE]
Agac buyudukce buyume hizi dusuyor-vayahut ben oyle hissediyorum- cunku istenen gunes/isik siddeti yeterli gelmemeye basliyor. (Chihiros WRGB2 Pro kullaniyorum)
[QUOTE=Laterthanbefore]
Bitki büyüdükçe büyüme hızı artıyor mu yoksa ortalama hep aynı hızda mı gelişiyor merak ettim mesela 3 yaprağı var iken günde 0.2 cm uzuyorsa şimdilerde 1cm kadar mı uzuyor, tüm bitkiler de bu böyle mi acaba?[/QUOTE]
Agac buyudukce buyume hizi dusuyor-vayahut ben oyle hissediyorum- cunku istenen gunes/isik siddeti yeterli gelmemeye basliyor. (Chihiros WRGB2 Pro kullaniyorum)
[QUOTE=Laterthanbefore]Vay be. Çok istikrarlı bir şekilde ilerliyorsunuz bu bitki büyüdüğünde gerçekten çok güzel görünecektir ancak boyu uzadıkça daha uzun bir akvaryuma ihtiyacınız olmayacak mı?
Balık eklemeyi düşünüyormusunuz. Belki karides?
[/QUOTE]
Daha uzun bir akvaryuma ihtiyac yok ancak yuksek tavanli bir eve ihtiyaciniz var [:)] benim odalarda 3.6 m yukseklige sahip.
[QUOTE=Laterthanbefore]Vay be. Çok istikrarlı bir şekilde ilerliyorsunuz bu bitki büyüdüğünde gerçekten çok güzel görünecektir ancak boyu uzadıkça daha uzun bir akvaryuma ihtiyacınız olmayacak mı?
Balık eklemeyi düşünüyormusunuz. Belki karides?
[/QUOTE]
Daha uzun bir akvaryuma ihtiyac yok ancak yuksek tavanli bir eve ihtiyaciniz var [:)] benim odalarda 3.6 m yukseklige sahip.
Yakinda tekrardan yeni resimler yuklemeye baslayacagim. Bu aralar hobiyi biraz boslamistim. [:cool:]
Yakinda tekrardan yeni resimler yuklemeye baslayacagim. Bu aralar hobiyi biraz boslamistim. [:cool:]
[QUOTE=alpburakozbayy]
Merhaba büyümeleri çok güzel. Mangrove’ları nereden buldunuz? Ben de uzun zamandır arıyorum. On yıl önce daha bol bulunuyordu ülkede.[/QUOTE]
Merhabalar,
Ben yurtdisinda yasiyorum bu sebeple size nereden bulabileceginiz konusunda yardimci olma sansim yok ancak yurtdisindan ebay'den satin alma sansiniz varsa deneyebilirsiniz.
[QUOTE=alpburakozbayy]
Merhaba büyümeleri çok güzel. Mangrove’ları nereden buldunuz? Ben de uzun zamandır arıyorum. On yıl önce daha bol bulunuyordu ülkede.[/QUOTE]
Merhabalar,
Ben yurtdisinda yasiyorum bu sebeple size nereden bulabileceginiz konusunda yardimci olma sansim yok ancak yurtdisindan ebay'den satin alma sansiniz varsa deneyebilirsiniz.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/290920231114411.jpg[/IMG]
Gelişmeye devam…
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/130330/290920231114411.jpg[/IMG]
Gelişmeye devam…
SON MESAJLAR
- Karides Bakma Bolubalik, 19:04
Yeni Üye Forumu - 150x55x55 Ön Cam Değişimi mertmentes, 19:00
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Dry Start Method Montecarlo Neden Kahverengileşti CoryCory, 19:00
Bitki Akvaryumları Genel - Kavanoz Walstad Akvaryuma Canlı Önerisi NightWist, 18:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Akvaryumunda Çöpçü Mü? Cüce Vatoz Mu? ozelturlepistes, 18:52
Canlı Doğuranlar - Filtre Olarak Hangisini Kullanayım ? neomeo, 18:41
Canlı Doğuranlar - Agaç Kökleri Uzerinde Beyaz Noktalar mitii, 18:31
Bitki Akvaryumları Genel - Yeşil Su Sorunu GhostKoi, 18:28
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Yumurtalar HoldenCau, 18:25
Yeni Üye Forumu - Karides Bakımı Bolubalik, 18:18
Yeni Üye Forumu - Eheim 2213 Su Sızdırma Sorunu BaytarBey, 17:51
Yeni Üye Forumu - Acemi Akvaryumumu Paylaşmak İstedim. Tayyareci, 17:03
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Ölmeye Başladı ahmetfiratozkaya, 16:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Amazonia V2 Muadili ardaipeks, 16:45
Yeni Üye Forumu - L144 Lerin Yumurtlayacağı Nasıl Anlaşılır? IBalabanI, 16:30
Kedi Balıkları Forumu - Sazlarım Neden Kısa Kalıyor? KaanE, 16:19
Bitki Türleri ve Bakımı - Armatür Önerisi ahmetfiratozkaya, 16:15
Yeni Üye Forumu - Five Star General Orhan76, 15:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canlı Doğuran Tankı defniserdem, 15:52
Akvaryum Tanıtımı - Wild Betta Antuta ArifhbsAquatics, 15:30
Akvaryum Tanıtımı - Regent 7500 Tetra Aps 100 ? Orhan76, 15:20
Yeni Üye Forumu - Sunsun Hw-602b 400 L ogurcay, 15:01
Yeni Üye Forumu - Çözülemeyen Nokta Yosun Hakan ARP, 14:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Yumurtalarını Atıyor A2626, 14:27
Omurgasızlar - Yeni Kurulan Akvaryumda Su Değişimi AliHan, 13:33
Akvaryum Bilimi - Azoo Ürünleri Kayboldu Jotunheim, 13:12
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kerides Bakma Bolubalik, 12:38
Yeni Üye Forumu - Kardinal Tetra Orhan76, 12:36
Diğer Tatlı Su Canlıları - Japon Balığı Dün Dipte Yüzüyordu Bugün Sürekli Üst Enes0678, 12:34
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 İçin Filtre Önerisi Itokin, 12:10
Filtreleme Seçenekleri - Sump, Giden Gelen Su Problemi Mustafa Yücel, 11:59
Yeni Üye Forumu - Eheım İncpiria 330 Yeni Kurulum İlksen Şahin, 11:37
Akvaryum Tanıtımı - Ofis Akvaryum İlksen Şahin, 11:35
Akvaryum Tanıtımı - 70 Litre Akvaryum Var Ne Sizce Beslemeliyim MehmetS88, 11:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hesaplayıcı Kısmı Çalışmıyor valarmorghulis12, 10:03
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 50x35x35 Yeniden Kurulum Erkay0, 09:54
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Firat35, 09:24
Yeni Üye Forumu - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus Orhan76, 09:01
Akvaryum Tanıtımı - Gecikmeli Yeni Kurulum 50x40x40h-güncelleme Sonda Orhan76, 08:36
Akvaryum Tanıtımı - Apistogrammada Beyaz Benekmi AtlasPoyraz, 07:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Yorumlarınızı Bekliyorum ersin1, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - Sump Su İniş Sesi Nasıl Giderilir ? serdar131977, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - İç Parazit ipek1313, 01:41
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu ebf1983, 00:57
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Büyüme Sıkıntısı ArjenB, 00:44
Yeni Üye Forumu - High Tech Bitkili Akvaryumum Vlademirol, 00:33
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dengesini Sağlayamıyor AmatorBetaci, 00:16
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç sahn, 00:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Silikon Sorununa Köşebent Çare Olur Mu? Mokur, 23:42
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Malawi Ciklet İle Başlıyorum Farukden, 23:36
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Amazon Hançerleri kerem1135 19:03
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 18:48
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:44
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 17:44
- Satılık Sumpli Akvaryumlar Firefighter 17:43
- Satilik Akvaryum demasonici 17:14
- Lepistes Ve Kılıçkuyruk BRHNSNMZ 16:11
- Panda Ve Tıger Endler BRHNSNMZ 16:11
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 16:04
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 16:04
- Askı Filtre, Armatür, Lily Pipe Ve Yati Kökü Thunderbird 16:04
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 15:54
- Rasbora Arıyorum Miller 15:54
- Yeni Canlı Yem Microfex - Dero Digitata Hediyeli Rafayel 15:42
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 15:35
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:27
- Resun Aco-012 TahaArif 15:08
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 15:07
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 14:15
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 14:15
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 14:15
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu 100gr 100tl sıtkı 14:15
- Yem Tablet BUCALILAR 14:11
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 14:11
- Aquaclear 30 Şelale Filtre - Eheim Sıfır Isıtıcı erimgorgulu 14:01
- Tam Set Lüks Akvaryum ozan_1903 13:48
- Damızlık 1 Erkek 1 Dişi Cüce Vatoz Ankaragucu 13:44
- 11_12 Cm Erkek L144 Tül Aranır Ankaragucu 13:44
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:43
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 13:43
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 13:36
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 13:36
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 13:04
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 13:04
- Ankara Yukseltepe Ramshorn Salyangoz Ucretsiz. nurettindincer 12:56
- Eheim Professionel 4+ egedin 12:53
- 1 Adet Blackten Gelme Dişi Gold Ramirezi 250tl yamansengonca 12:08
- Güncellenecek. Malzeme İlanıdır. yamansengonca 12:08
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:36
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:36
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:36
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:36
- 1 Erkek 2 Dişi Oranda mrhllunl 10:12
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 10:12
- Damızlık Üreyen Bettalar 1e 2d aupqua 10:12
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 10:10
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 10:10
- Mangrow Üstü Anubias, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:05
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:05
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:05
KULLANICILAR
- 120 Online Kullanıcı, 67 Üye
Online Kullanıcılar
urzais,
yunusemre1234,
hekkimoglu,
Recoba10,
Umt61,
deeps,
omer09,
darkaura,
yusufflower,
furkaan,
Tayyareci,
Dervishm,
Hasan öncü,
semih058,
kopruluonur,
Mollabey,
Hsrt,
Yunus cikletcii,
BaytarBey,
BRHNSNMZ,
Goksen,
Acemifilkulak,
GhostKoi,
Hoppala,
scrap,
mutlubaba,
iSMaiL_1074,
efeunald,
Akax,
Koksal Gurkan,
GokturkEkinci,
sıtkı,
crypo,
Bolubalik,
osmandbnl,
Bvarisli,
EvcilAl,
seljoy,
erntmz,
AtlasPoyraz,
Sunborn,
AmatorBetaci,
YoKuSa,
MrtGn,
omerkaptan,
serdar131977,
Alperen27,
Best Fish,
Emirrztrk,
Liga,
yasarcelikk17,
servet,
Atesufuk,
Balik76,
denis law,
Ahmtkr,
Tranb,
Kazim55,
Ankaragucu,
MiSoSiKiaN,
Bysam,
mitii,
Furkann,
Sogan,
Hidro Dinamik,
AlperKahveci,
scorpion26,
otolkurt,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.