ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
GGokser
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Ekim 2020 15:41
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Gökser Kankaynar
Doğum Tarihi:
29 Eylül 1990
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrençi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/135856.jpg[/img]
140*50*60 Tropheus Maswa
60*40*40 Yavru tank
150*60*60 Frontosa Burundi
SON 10 MESAJI
Forontoza Balığım Neden Ölmüş Olabilir?
[QUOTE=Kınayu]Selamlar büyük geçmiş olsun [:'(] Balığınız dişiye benziyor. Büyük ihtimalle karnındaki şişlikten dolayı Dropsy olmuş balığınız.
Kötü su koşulları. Suda yaşanmış olan ani değişiklikler.Balık çıkardığından daha hızlı su yutması gibi sebeblerden ortaya çıkan hastalıklara. Dropsy denir.Tedavi için kullanacağınız ilaçlar metronidazole veya geniş spectrumlu gram negatif ve gram pozitif bir antibiyotiktir. Piyasada metronidazole içeren ilaçlardan biri Flagyl 500mg adı ile satılıyor. Ayrı bir karantina tankına alarak bu tedaviyi uygulaya bilirsiniz Metronidazole'u her 50 litre için 1 hap olacak şekilde suda eritip tanka dökün. 24 saat sonra en az %50 su değiştirin ve tekrar aynı dozajı uygulayın. 3 günlük tedavi sonrası balığınızın şişliği inmemişse tekrar aynı işlemi uygulayın.[/QUOTE]
Selamlar öncelikle cevabınız için teşekkür ederim akvaryumum da 6 tane daha balık var ama onlarda herhangi bir sıkıntı yok sabah hiç birşeyi yokken öğlenden sonra odaya bir girdim bu olayla karşılaştım gözlemleme fırsatım bulamadan. balığımı ölmüş buldum ne yazık ki [:'(]
[QUOTE=Kınayu]Selamlar büyük geçmiş olsun [:'(] Balığınız dişiye benziyor. Büyük ihtimalle karnındaki şişlikten dolayı Dropsy olmuş balığınız.
Kötü su koşulları. Suda yaşanmış olan ani değişiklikler.Balık çıkardığından daha hızlı su yutması gibi sebeblerden ortaya çıkan hastalıklara. Dropsy denir.Tedavi için kullanacağınız ilaçlar metronidazole veya geniş spectrumlu gram negatif ve gram pozitif bir antibiyotiktir. Piyasada metronidazole içeren ilaçlardan biri Flagyl 500mg adı ile satılıyor. Ayrı bir karantina tankına alarak bu tedaviyi uygulaya bilirsiniz Metronidazole'u her 50 litre için 1 hap olacak şekilde suda eritip tanka dökün. 24 saat sonra en az %50 su değiştirin ve tekrar aynı dozajı uygulayın. 3 günlük tedavi sonrası balığınızın şişliği inmemişse tekrar aynı işlemi uygulayın.[/QUOTE]
Selamlar öncelikle cevabınız için teşekkür ederim akvaryumum da 6 tane daha balık var ama onlarda herhangi bir sıkıntı yok sabah hiç birşeyi yokken öğlenden sonra odaya bir girdim bu olayla karşılaştım gözlemleme fırsatım bulamadan. balığımı ölmüş buldum ne yazık ki [:'(]
Forontoza Balığım Neden Ölmüş Olabilir?
Sabah baktığımda herhangi bir şeyi yoktu. En son dün akşam yem verdim. Diğer balıklarda sorun yok ama bu balığı bugün saat 4 gibi ölü olarak buldum. Karnında şişlik vardı. Her hangi bir vurma izide yok balığın üzerinde. Birde erkek balık mı dişi balık mı anlayan birisi söyleyebilir mi?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135856/221020161654111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135856/221020161650311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135856/221020161650321.jpg[/IMG][EDIT]GGokser,2016-10-22 16:54:16[/EDIT]
Sabah baktığımda herhangi bir şeyi yoktu. En son dün akşam yem verdim. Diğer balıklarda sorun yok ama bu balığı bugün saat 4 gibi ölü olarak buldum. Karnında şişlik vardı. Her hangi bir vurma izide yok balığın üzerinde. Birde erkek balık mı dişi balık mı anlayan birisi söyleyebilir mi?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135856/221020161654111.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135856/221020161650311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/135856/221020161650321.jpg[/IMG][EDIT]GGokser,2016-10-22 16:54:16[/EDIT]
Frontosa Burundi Tankı Nasıl Sizce?
[QUOTE=okanbagiscan]Yeni tanklarına alışacaklardır.Bu dönemde ışıklandırmayı azaltabilirsiniz.Su değişiminde suyu dinlendirmediyseniz sorun olabiliyor.Bazen çeşmeden aldığımız sudaki klor oranı yükseliyor.Bende dinlendirme deposuna su bastığımda bazen deponun bulunduğu yere giremiyorum klor gözlerimi yakıyor.Bazende yakmıyor dikkat etmek lazım.
[/QUOTE]
[QUOTE=okanbagiscan]Yeni tanklarına alışacaklardır.Bu dönemde ışıklandırmayı azaltabilirsiniz.Su değişiminde suyu dinlendirmediyseniz sorun olabiliyor.Bazen çeşmeden aldığımız sudaki klor oranı yükseliyor.Bende dinlendirme deposuna su bastığımda bazen deponun bulunduğu yere giremiyorum klor gözlerimi yakıyor.Bazende yakmıyor dikkat etmek lazım.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Okan bey.Bende beklemekte fayda olacağını düşünüyorum. Size bir sorum daha olacak balıklar damızlık boyda değiller daha 1 yaşına yeni girecekler ama aşırı derece de kumu kazıyorlar delik deşik ettiler tankı.
Arkadaşlar suyu yaklaşık 10 gün dinlendirdim ek olarak su düzenleyicisi falan da attım balıkları da 2 3 gün önce eklerdim tanka lakin çok göz önünde değiller balıklar hep kayaların arkasındalar. Frontosalar çok saklanan balıklar ama bana biraz sıkıntı var gibi geldi yeme tepkileri az da olsa var oda saklanarak veriyorum beni gördükleri zaman saklanıyorlar kayaların arkasına kafayı yiyorlar sizce bu durum normal mi düzelir mi ? Biraz bana bilgi ve ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar suyu yaklaşık 10 gün dinlendirdim ek olarak su düzenleyicisi falan da attım balıkları da 2 3 gün önce eklerdim tanka lakin çok göz önünde değiller balıklar hep kayaların arkasındalar. Frontosalar çok saklanan balıklar ama bana biraz sıkıntı var gibi geldi yeme tepkileri az da olsa var oda saklanarak veriyorum beni gördükleri zaman saklanıyorlar kayaların arkasına kafayı yiyorlar sizce bu durum normal mi düzelir mi ? Biraz bana bilgi ve ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
[QUOTE=Hymelanos]Gökser bey ilk önce balıklarınızın başına gelenler için bende üzüldüm hiç bir hobici böyle bir şeyin başına gelmesini istemez. Şimdi yorumlamama gelicek olursa akvarymunuz dekar olarak güzel görünüyor fakat balıklarınız büyüdüğünde bu akvaryum onlara yetmiycek malesef bu üzülerek söylüyorum çünki aynı olay başıma geldiği için satmak zorunda kalmıştım su değişimi yaptığınızda eğer balıklarınız direk çeşme suyuna alışık değilse böyle sıkıntılar yaşayabilirsinşz o yüzden dinlenmiş su kullanmanızı tavsiye ederim suyu koyduktan sonra bu ilacı ( CONTRA-MAVİ MÜREKKEP) kullanmanızı tavsiye ederim şuan su sıfır su olduğundan su mayalı değil size tavsiyem petshoplarda su hazırlayıcı ilaçlar var onlardan alıp kullanabilirsiniz ve 1 2 saat içinde balıklarınızı akvaryumunuza salabilirsiniz.[/QUOTE]
Bülent ÖNER 2013-12-06 22:53:47
[QUOTE=Hymelanos]Gökser bey ilk önce balıklarınızın başına gelenler için bende üzüldüm hiç bir hobici böyle bir şeyin başına gelmesini istemez. Şimdi yorumlamama gelicek olursa akvarymunuz dekar olarak güzel görünüyor fakat balıklarınız büyüdüğünde bu akvaryum onlara yetmiycek malesef bu üzülerek söylüyorum çünki aynı olay başıma geldiği için satmak zorunda kalmıştım su değişimi yaptığınızda eğer balıklarınız direk çeşme suyuna alışık değilse böyle sıkıntılar yaşayabilirsinşz o yüzden dinlenmiş su kullanmanızı tavsiye ederim suyu koyduktan sonra bu ilacı ( CONTRA-MAVİ MÜREKKEP) kullanmanızı tavsiye ederim şuan su sıfır su olduğundan su mayalı değil size tavsiyem petshoplarda su hazırlayıcı ilaçlar var onlardan alıp kullanabilirsiniz ve 1 2 saat içinde balıklarınızı akvaryumunuza salabilirsiniz.[/QUOTE]
Yorumlarınız için tesekkür ederim. Normal boylara ulastığında 1 e 4 d olarak beslemek, bu ölcüdeki akvaryumda normal oldugunu düsünüyordum. Yani öyle biliyordum. Zaten balıklar o boyu aldıgı zaman 1 bilemedin 2 sene gececek. O zamana kadar da akvaryumu buyutme imkanım olabilir. Dediğiniz düzenleyiciyi temin edeceğim. Balıkları atar mıyım bilemiyorum, kalan balıklarıma da bir sey olmasını istemiyorum. 1 haftayı tamamlamak benim için daha iyi olacak sanırım ama yorumlarınız için tesekkür ederim tekrar.
[QUOTE=gukan10] Öncelikle geçmiş olsun, böyle kayıplar insanı gercekten çok üzüyor.Bende kendi fikrimi beyan etmek isterim ; yüksek miktarda su değişimi yaptıysanız ısı dalgalanması yaşanmış olabilir yada dinlendirilmemiş su kullanmışsanız klor kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, umarım bir daha kayıp yaşamazsınız. Tekrar geçmiş olsun[/QUOTE]
Bülent ÖNER 2013-12-06 22:48:52
[QUOTE=gukan10] Öncelikle geçmiş olsun, böyle kayıplar insanı gercekten çok üzüyor.Bende kendi fikrimi beyan etmek isterim ; yüksek miktarda su değişimi yaptıysanız ısı dalgalanması yaşanmış olabilir yada dinlendirilmemiş su kullanmışsanız klor kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, umarım bir daha kayıp yaşamazsınız. Tekrar geçmiş olsun[/QUOTE]
Tesekkür ederim gürkan bey, umarım bundan sonra böyle aksilikler yaşamam. Her hobici gibi bu durumlar tabi ki cok derinden uzuyor ama bunu engellemek ve bir daha olmaması için caba göstermekteyiz. O yuzden neler gerekiyor ise her seyi sil bastan yapmak istedim. Yukarıda resim daha yeni kurdum. 4 gündür su dinleniyor. Balıklarım su an baska tankta, biraz stresteler ama olsun hiç yoktan su döngüsü oturmus bir tanktalar. Size de danışmak isterim. Kurulum ve düzen olarak düzgün ve doğru yapmıs mıyım, bir de balıkları ne zaman tekrar ana tanka almalıyım?
[QUOTE=KULTIGIN]Gökser bey akvaryumunuzu en az 1-2 hafta boş çalıştırın.Ondan sonra başka balık ekleyin,örnek sarı prenses,eğer 4-5 gün boyunca bir şey olmazsa ,o zaman sarıyı çıkarın frontozaları ekleyin.Muhtemelen akvaryumu ilk kurduğunuzda 1-2 gün içinde balıkları eklediniz sanırım,balıklarınız ondan öldü.Akvryumda bakteri ve nitrat döngüsünün oluşumunu beklediğimiz gibi,camların köşe slikonlarının suya salınım yapıp su içinde zararsız hale gelmesini de bekliyoruz aslında.Daha bilemediğimiz zararlı ne varsa kumda olabilir,dekorda olabilir,zararsız hale gelmesini ve bakteri oluşumunun bekliyoruz.Sarı prensesle veya başka bir balıkla ön deneme yapmadan frontozalarınızı koymayın,vahşice gelebilir ama başka çare yok gibi geliyor,bir çok arkadaş da böyle yapıyor.[/QUOTE]
Bülent ÖNER 2013-12-06 22:46:25
[QUOTE=KULTIGIN]Gökser bey akvaryumunuzu en az 1-2 hafta boş çalıştırın.Ondan sonra başka balık ekleyin,örnek sarı prenses,eğer 4-5 gün boyunca bir şey olmazsa ,o zaman sarıyı çıkarın frontozaları ekleyin.Muhtemelen akvaryumu ilk kurduğunuzda 1-2 gün içinde balıkları eklediniz sanırım,balıklarınız ondan öldü.Akvryumda bakteri ve nitrat döngüsünün oluşumunu beklediğimiz gibi,camların köşe slikonlarının suya salınım yapıp su içinde zararsız hale gelmesini de bekliyoruz aslında.Daha bilemediğimiz zararlı ne varsa kumda olabilir,dekorda olabilir,zararsız hale gelmesini ve bakteri oluşumunun bekliyoruz.Sarı prensesle veya başka bir balıkla ön deneme yapmadan frontozalarınızı koymayın,vahşice gelebilir ama başka çare yok gibi geliyor,bir çok arkadaş da böyle yapıyor.[/QUOTE]
Öncelikle cevabınız için tesekkür ederim. Balıkları yavruyken almıştım. 6 - 7 ay bendelerdi. Ama iste ne olduysa 1 hafta önce su değisimi yaptım. Her zaman yaptıgım gibi, ertesi gün tek tek balıklarım öldü. Yani 10 yakın burundi vardı. İste 5 tanesini kurtardım. Yeni kurdum dediğim de olaydan sonra bastan kurma kararı aldım. Sil baştan yaptım kayalardan tutun, kumuna kadar size sormak istediğim sey, hani yeni halinde size göre eksik bir taraf var mı?
Eheim jager 300w ısıtıcı üst kısmında buharlaşma
[QUOTE=deepseaeagle]Aynı ısıtıcıdan kullanıyorum, üsttarafında cok kucuk bır alanda (1 cm kadar) buharlasma olmustu, bir süre takip ettim herhangi bir sorun olmadan buhar kayboldu, şu andada sorunsuz çalışıyor ısıtıcım.Ama servisden bilgi almak tabiki yararlı olur.[/QUOTE]
[QUOTE=inspector]Benim ısıtıcımda da aynı problem vardı. Bugün yukarıdaki servis numarasını arayıp bilgi aldım. Suya tamamen batırmaktan kaynaklandığını, ayar düğmesinin olduğu kısmı biraz yukarı kaldırdığımda sorunun düzeleceğini söylediler. [/QUOTE]
[QUOTE=deepseaeagle]Aynı ısıtıcıdan kullanıyorum, üsttarafında cok kucuk bır alanda (1 cm kadar) buharlasma olmustu, bir süre takip ettim herhangi bir sorun olmadan buhar kayboldu, şu andada sorunsuz çalışıyor ısıtıcım.Ama servisden bilgi almak tabiki yararlı olur.[/QUOTE]
Cavapladığınız için tsk ederim
[QUOTE=inspector]Benim ısıtıcımda da aynı problem vardı. Bugün yukarıdaki servis numarasını arayıp bilgi aldım. Suya tamamen batırmaktan kaynaklandığını, ayar düğmesinin olduğu kısmı biraz yukarı kaldırdığımda sorunun düzeleceğini söylediler. [/QUOTE]
Söylediklerinizi dikkate alacam tsk ederim
Fotoğraf:
Akvaryum Kapasitesi (litre): 480 lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Frontosa Burundi
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Eheim Jager 300w sıcaklık 26 sabit
Filitrasyon: Eheim 2008 model iç filtre Tetra tec 1200 ex dış filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Cıchlıd Trance (Üreme ve renklenme için gerekli minaraller ) Effectıve Condıtıoner Klor giderici pH buffer 9,4
Bülent ÖNER 2013-12-06 22:44:18
Fotoğraf:
Akvaryum Kapasitesi (litre): 480 lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Frontosa Burundi
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Eheim Jager 300w sıcaklık 26 sabit
Filitrasyon: Eheim 2008 model iç filtre Tetra tec 1200 ex dış filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Cıchlıd Trance (Üreme ve renklenme için gerekli minaraller ) Effectıve Condıtıoner Klor giderici pH buffer 9,4
Kullanılan Yemler : Nls cichled formula Nls thera+a Sera granured Haftada bir karides eti
İç Malzemeler : 0,5 1 Mercan Kırığı kumu 30 kg , 35 kg yakın fosil kayalar
Öncelikle Geçen hafta buyuk bir sıkıntı yaşadım. 10 tane 6 7 santim kadar Burundilerim vardı ama her ne olduysa farklı saatler arasında 5 tanesini kaybettim. Suda bir sorun olduğunu düsündüm ve balıklarımı baska bir tanka aldım. Şu an 5 tanesinde bir sıkıntı yok allaha sükür. Şimdi size sormak istediğim forumda arastırmalarıma göre her seyi baştan yapmak istedim ve akvaryumu yeniden kurdum. Kum taş bu benzeri seyleri yeni aldım. Yıkadım bir kac kere ve akvaryuma koydum. 2 gün önce suyunu da koydum. Sizçe eksik olan bir yanı var mı? Bir de balıkları tekrar bu tanka ne zaman alabilirim?
Eheim jager 300w ısıtıcı üst kısmında buharlaşma
[QUOTE=emozel06]Isıtıcın garantisi ve aldığın yerden faturası varsa İstanbul da Anadolu Pet bakıyor garanti servisine 0216 346 34 67 bu numarayı arayarak bilgi alabilirsin.[/QUOTE]
[QUOTE=emozel06]Isıtıcın garantisi ve aldığın yerden faturası varsa İstanbul da Anadolu Pet bakıyor garanti servisine
İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim..
SON MESAJLAR
- Balığımın Dışkısı MustafaŞ, 18:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 18:05
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Canlı Önerisi CrownBetta, 18:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Sarı Su Sorunu berkay10, 17:57
Bitki Akvaryumları Genel - 350 Litre Beta Akvaryum ktoG, 17:56
Yeni Üye Forumu - Ramirezi CrownBetta, 17:44
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Lepistes Akvaryuma Hangi Filtre cagrisw, 17:12
Yeni Üye Forumu - Chili Rasbora Tank Ruzgar001, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangoz cagrisw, 17:06
Yeni Üye Forumu - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 16:57
Akvaryum Tanıtımı - Acele Edin Ölümler Başladı BabySoul, 16:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes Larvaklm, 16:53
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı MasterChief, 16:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Eloeda Vs Filtre Haku, 16:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 16:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 16:18
Akvaryum Tanıtımı - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 15:35
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x35x40 Apistogramma Hongsloi Şahinöztürk, 14:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? Ehtiyar, 14:33
Sazansıgiller - Albino Full Platiniumlarda Artemia Etkisi Hidro Dinamik, 14:24
Canlı Doğuranlar - Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu GkhaNLioN, 13:34
Yeni Üye Forumu - Safkan Velifera MertSoyumert, 13:17
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor omerali06, 13:13
Bitki Akvaryumları Genel - Ankara Lepistes Satan Yerler SaRCoPhiLiuS, 12:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kök Üzeri Bitki Tavsiyesi SaRCoPhiLiuS, 11:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Akıntı Sorunu SaRCoPhiLiuS, 11:38
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Hamite07, 08:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Balıklarım Hk. bendeniztayfun, 07:59
Yeni Üye Forumu - Kurutulmuş Artemia Hakkında MasterChief, 05:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Sürtünmesi Hobilenyum, 02:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Teleskop Balığım Neyi Var HOPPALA, 02:50
Yeni Üye Forumu - Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık xellence07, 00:28
Malzemeler ve Yemler Forumu - Işık A2626, 23:24
Yeni Üye Forumu - Betta Splendens Ebubekir ATAR, 22:45
Akvaryum Tanıtımı - Crystalpro Cıklet Mıneral emiryilmazz, 22:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balıkları Bakımı Trakyalı2259, 22:38
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Cacatuoides (kakadu) giyotyn, 22:07
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Mirza Adar, 21:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kribensis Gökdeniz Kale, 21:27
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Walstad İlk Denemem BETA.4, 21:15
Akvaryum Bilimi - Adı Salyangoz Azizdurdenn, 21:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Omerclk, 21:08
Canlı Doğuranlar - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi Kturan06, 21:03
Yeni Üye Forumu - Lepistesle Hep Yukarıda Yüzüyor Nedeni Nedir? XAli, 20:24
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryum Hobilenyum, 19:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Buhar Kapağı Fikri? Hidro Dinamik, 19:53
Akvaryum ve Kapak Yapımı - L333 Beşiktaşlı Balık Kara Karga, 19:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Meraklı Komşular Kara Karga, 19:05
Discus Tanıtımları - Poso Rabbit Snail (tavşan Salyangoz) İlkerSHN, 18:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Colisa Lalia(cüce Gurami) İlkerSHN, 18:19
Labirentliler Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Albino Metal Snaceskin Yellow Lace Gençler Başak u 18:22
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 18:20
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 18:20
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:18
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:18
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:18
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:18
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:18
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 18:08
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 17:52
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 17:52
- Ücretsiz & Takas Minare, Ramsh Salyangozu Arıyorum Batuhan Tosun 17:41
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 17:06
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 17:06
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 16:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 16:55
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 16:52
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 16:33
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 16:33
- Moli Plati Gold Barbus CevdetSERBEST 16:33
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 16:33
- Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 16:33
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 16:32
- Erkek Electrick Blue Araca (eba) Takas (canlı Doğr kadirik 16:11
- Leptosoma Kitumba Yavrular koyu 16:07
- Akvaryumu Boşaltıyorum Son 5 Adet Frontoza ferhattt 16:05
- Eheim, Tetra, Haqos Kaliteli Malzemeler muratdeg 16:02
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 16:00
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 16:00
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 15:48
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:32
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 15:32
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:32
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 15:24
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 15:24
- Estetik Kökler - İç Ve Dış Filtre Vasfi 15:04
- Hazır Kurulu Tank Vasfi 15:04
- Tül Kuyruk Serpae Tetra - Pacu Pirana Murat T. 15:00
- Orange Boessamani Rainbow Murat T. 15:00
- Satılık 80 Cm İthal Jınlong Re5830 Akvaryum Ankara Kibele 14:51
- Dere Kumu Lazim Ankara Kibele 14:51
- Adetli Termostatlı Isıtıcılar, Mini İç Filtreler, Kibele 14:51
- 4 Cm Neolamprologus Leleupi DenizUlucutsoy 14:24
- Cyprichromis Sp. 'leptosoma Kitumba 2 Cm Yavru DenizUlucutsoy 14:24
- Altolamprologus Compressiceps Kagunga DenizUlucutsoy 14:24
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 14:13
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 14:13
- Co2 Regülatör Set egedin 13:55
KULLANICILAR
- 154 Online Kullanıcı, 84 Üye
Online Kullanıcılar
Utku_kerem,
MiSoSiKiaN,
bercop,
kimyager16,
İsmail YILDIRIM,
Ehtiyar,
sinor,
MustafaŞ,
Başak u,
kopruluonur,
cagrisw,
Koksal Gurkan,
srnozcn,
CrownBetta,
Kaya0606,
MertSoyumert,
yns325,
ktoG,
kn0w,
mk2murat,
ahmetteke,
Muhammedbedri,
Güntaç aytaç,
Bettasevdalisi,
Ruzgar001,
VuralSemih,
osmandbnl,
Batuhan Tosun,
berkay10,
darkaura,
yavuzsezgin,
ZET,
cnylcn,
efkango,
Brdk64,
AmatorAkvryumcu,
İlksen Şahin,
İskorpit,
arapaima,
Budmo,
mitii,
wallece,
mercedesclk,
Leskova,
sefo,
iwagumi,
Miller,
mewtwo,
Serdariekrem,
Sputnik,
twinsoul,
oguzhanns,
otlubaliklisu,
sakpolat,
Bırak beni,
demian,
BilalA,
SveH,
Scottjem,
JosephGlymn,
Mirza Adar,
mehmetsah1n,
burakbalkanli,
akvaryumodam,
Ch1988,
R. Ünal,
memos,
Cucevatozcu,
Yunus cikletcii,
smttsc,
metsi,
DenizUlucutsoy,
laryscrl,
Öğretmen Ali,
34hakanay,
TugayÇınar,
paxal,
tuncer1461,
aliverovic,
Hidro Dinamik,
mimar55,
sefamolsun,
baranerd,
ShowaSanshoku,
MCY4,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.