ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Tonevergiveup
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Ocak 2024 22:42
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sinan AKYILDIRIM
Doğum Tarihi:
16 Ocak 1996
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Havalı tüfekler, Atıcılık...
[QUOTE=Serkan Odabaşı] Sayın avcı :D bir ara size de uyuyorsa buluşmak beraber atışa gitmek isterim ben yanınızda biraz amatör kalacağım ama bende de mod 85 sniper mevcut :D
Bu arada siz aırgunturk forumuna üyeminizi ?
Birde neden at44 tactical yerine long aldınız ?
Sinancım sahip çıktığın hobiye değer verdiğin ve ciddiyetinin farkında olman çok güzel tebrik ederim.
YURDUMUZDA havalı tüfekler boncuk attığı düşünülerek gerekli önlem ve yaralama ihtimali hiç önemsenmiyor 6 35 kalibreyle domuz öldürüldüğünü gördüm ciddiyeti bilinsin çok tehlikelidir.Tanımadığımız veya yeni başlayan arkadaşlar soğukkanlı tecrübeli kişilerle atış yapmaları gerektiğinin bilinmesini isterim sinan sen bilirsin kayalık alanlarda çok güzel mermiler seker dikkat etmek gerekir .Bunları anlatmamın sebebi tüfeklerin kolay alınabilmesidir .
Sinancım aırgunturk forumuna üye değilim .
at44 tactical modeli yanlış hatırlamıyorsam piyasada yoktu tüfeğimden memnunum ağır bir pellet olduğundan çok uzağa gitmiyor ama tesiri yüksek rüzgardan çok etkilenmediği için daha istikrarlı.
Sinancım seninle atış yapmayı çok isterim .Yalnız iş yoğunluğundan ötürü bir pazarım var tüm zamanımı ailem ile geçiriyorum belki bir gün kısmet olur .Seninle yüzyüze görüşmek isterim kızılaya gelirsen tanışırız bir çayımı içersin.
[/QUOTE]
Serkan abi sekme konusunda çok haklısın bizzat ben tanık olmasam da yakın bir arkadaşımın başına bu konuda ciddi olmayan ufak bir yaralanma gelmişti.
[QUOTE=Serkan Odabaşı] Sayın avcı :D bir ara size de uyuyorsa buluşmak beraber atışa gitmek isterim ben yanınızda biraz amatör kalacağım ama bende de mod 85 sniper mevcut :D
Sinancım sahip çıktığın hobiye değer verdiğin ve ciddiyetinin farkında olman çok güzel tebrik ederim.
YURDUMUZDA havalı tüfekler boncuk attığı düşünülerek gerekli önlem ve yaralama ihtimali hiç önemsenmiyor 6 35 kalibreyle domuz öldürüldüğünü gördüm ciddiyeti bilinsin çok tehlikelidir.Tanımadığımız veya yeni başlayan arkadaşlar soğukkanlı tecrübeli kişilerle atış yapmaları gerektiğinin bilinmesini isterim sinan sen bilirsin kayalık alanlarda çok güzel mermiler seker dikkat etmek gerekir .Bunları anlatmamın sebebi tüfeklerin kolay alınabilmesidir .
Sinancım aırgunturk forumuna üye değilim .
at44 tactical modeli yanlış hatırlamıyorsam piyasada yoktu tüfeğimden memnunum ağır bir pellet olduğundan çok uzağa gitmiyor ama tesiri yüksek rüzgardan çok etkilenmediği için daha istikrarlı.
Sinancım seninle atış yapmayı çok isterim .Yalnız iş yoğunluğundan ötürü bir pazarım var tüm zamanımı ailem ile geçiriyorum belki bir gün kısmet olur .Seninle yüzyüze görüşmek isterim kızılaya gelirsen tanışırız bir çayımı içersin.
[/QUOTE]
Serkan abi sekme konusunda çok haklısın bizzat ben tanık olmasam da yakın bir arkadaşımın başına bu konuda ciddi olmayan ufak bir yaralanma gelmişti.
Aslında sorun dediğiniz gibi anlayış ve önlem alımında yatıyor nede olsa bizim ülkemizde büyüklerimiz sizde iyi bilirsiniz ki boş arazide daha silahı eline almamış, önemini kavramamış olan kardeşlerimize kurusıkı veya gerçek fişek atan tüfek ve tabancaları vererek atış yaptırıyorlar. Birisi sorduğunda ise boş alan ne olacak ki diyorlar ama bunun bir ateşli silah olduğunun bilincine varmamış şahıslarımız büyüdüklerinde ise bir çok yaralanmaya ve aile cinayetlerine sebebiyet oluyorlar.
Asıl bana cevap verdiğiniz ve bu hobiye bakış açınız için ben size teşekkür ederim. Foruma üye olmanız şart değil abi :D zaten merakımdan sordum. Aslında sizi buradan tanımak bile büyük bir zevk benim için dediğiniz gibi inşallah bir gün bol tatilinizin olduğu kafanızın rahat olduğu bir zaman atışa gideriz ki atışa gitmeden de sizinle daha yakından tanışmayı isterim. Bu yüzden bir ara iş yerinizi ve telefon numaranızı özel mesaj ile almak isterim.
İyi günler dilerim :)
Asıl bana cevap verdiğiniz ve bu hobiye bakış açınız için ben size teşekkür ederim. Foruma üye olmanız şart değil abi :D zaten merakımdan sordum. Aslında sizi buradan tanımak bile büyük bir zevk benim için dediğiniz gibi inşallah bir gün bol tatilinizin olduğu kafanızın rahat olduğu bir zaman atışa gideriz ki atışa gitmeden de sizinle daha yakından tanışmayı isterim. Bu yüzden bir ara iş yerinizi ve telefon numaranızı özel mesaj ile almak isterim.
İyi günler dilerim :)
[QUOTE=Abdullah32]Yazdıklarımın hepsini sildim umarım rahat etmişsinizdir![/QUOTE]
Siz halen yaptıklarınızı silmek veya davranışınızı savunma derdindesiniz ancak hata ediyorsunuz anladığım kadarıyla sizde bu hobiye emek veren ve yapmaktan zevk alan birisiniz ancak anlamadığınız yasa çıktığı zaman elinizdeki silahı aynen tüfeklerde olduğu gibi ruhsatlandırmanız ve bu hobiyi yapabilmek için federasyondan sertifika almanız gerekecek ancak nede olsa zıtlaşmak daha kolay siz en iyisi bildiğiniz gibi yapın bizde olduğumuz yerde layıkıyla veya layıkıyla olmasa da ona en iyi ve doğru şekilde hobimizi gerçekleştirmeye devam edelim.
[QUOTE=Abdullah32]Yazdıklarımın hepsini sildim umarım rahat etmişsinizdir![/QUOTE]
Siz halen yaptıklarınızı silmek veya davranışınızı savunma derdindesiniz ancak hata ediyorsunuz anladığım kadarıyla sizde bu hobiye emek veren ve yapmaktan zevk alan birisiniz ancak anlamadığınız yasa çıktığı zaman elinizdeki silahı aynen tüfeklerde olduğu gibi ruhsatlandırmanız ve bu hobiyi yapabilmek için federasyondan sertifika almanız gerekecek ancak nede olsa zıtlaşmak daha kolay siz en iyisi bildiğiniz gibi yapın bizde olduğumuz yerde layıkıyla veya layıkıyla olmasa da ona en iyi ve doğru şekilde hobimizi gerçekleştirmeye devam edelim.
[QUOTE=Abdullah32]Bir şey yazdık bin laf yedik![/QUOTE]
haksızsınız birde gelip sitemkar bir üslupla kendinizi savunmaya çalışmayın. Size ifade ettim yaptığınız yanlış ve bunun cezasını sizler değil biz çekiyoruz eğer böyle yanlışlar yapacak sadece kendinizi düşünecekseniz paylaşımda bulunmayın sizler yüzünden hobisine canı gönülden bağlı ve her canlının yaşama hakkının olduğuna inanıpta bu ve bunun gibi çıkacak olan yasa yüzünden hobisinden vazgeçen insanlar tanıyorum ben eğer daha fazla insanı davranışlarınızla cezalandırma ve yaptıkları hobiden soğutma niyetinde iseniz paylaşım yapıp daha da sıkı denetimlerin gelmesine neden olmayı kesin.
[QUOTE=Abdullah32]Bir şey yazdık bin laf yedik![/QUOTE]
haksızsınız birde gelip sitemkar bir üslupla kendinizi savunmaya çalışmayın. Size ifade ettim yaptığınız yanlış ve bunun cezasını sizler değil biz çekiyoruz eğer böyle yanlışlar yapacak sadece kendinizi düşünecekseniz paylaşımda bulunmayın sizler yüzünden hobisine canı gönülden bağlı ve her canlının yaşama hakkının olduğuna inanıpta bu ve bunun gibi çıkacak olan yasa yüzünden hobisinden vazgeçen insanlar tanıyorum ben eğer daha fazla insanı davranışlarınızla cezalandırma ve yaptıkları hobiden soğutma niyetinde iseniz paylaşım yapıp daha da sıkı denetimlerin gelmesine neden olmayı kesin.
[QUOTE=Abdullah32] [QUOTE=Tonevergiveup] [QUOTE=Abdullah32]Ben kendime çok acıyorum. Havalı tüfekle 600+ atış yaptım ama hiçbir kuş vuramadım. Birkere avda önümden 6 tane domuz geçti yani sürü olarak ateş ediyim dedim tetiğe bastım silah patlamıyor sonra emniyeti kapalı olduğunu hatırladım sonra ateş ettim ama karavanaya gitti :) Bir keresindede 1 metre yanımdan tavşan geçti iki kere ateş ettim ama vuramadım. O dediğim sürüye babam ve amcam toplam 11 kere ateş ettiler ve bir iki tane devirdiler :) Bu domuzların derileri kalın oluyor zor ölüyorlar ancak domdom kurşunla ölüyorlar. Kusura bakmayın zamanınızı aldım. [/QUOTE]
Öncelikle bir şeyi bilmeniz gerekir havalı tüfek ile avcılık yasaktır!!!
Ancak siz ve sizin gibi düşünüp bu şekilde davrananlar yüzünden şuanda bu hobiye gönül veren ben dahil bir çok havalı tüfek sevdalısı üye olduğum forumlardaki kişiler dahil siteleri paylaşmak yasak değil ise "aırgunturk ve havalisilah" forumundaki abilerim kardeşlerim yeni çıkartılacak olan yasa ile boğuşmaktayız. Anlamanız gereken şey ise kısaca şudur havalı tüfek bir hobidir avcılık ürünü değildir. Yarışmaları yapılmaktadır lisanslı olduğunuz müddetçe "taf" bünyesinde veya bizim bünyesinde bulunduğumuz forumlardaki arkadaşların düzenlediği yarışmalara katılabilir ve hobinizi bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz. Ancak bunu yapmak istemediniz diyelim o zaman tüfeğinizi stres atmak için meskün mahal ve insanların bulunduğu ortamlar haricinde şişelere veya kendi hazırladığınız hedeflere ateş ederek kendiniz test edebilir rahatlamayı deneyebilirsiniz. Ateşli tüfekler ise benim ilgi ve alaka alanımda değildir. Ancak belirttiğim üzre siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden bu hobiden uzaklaşan,soğuyan bir çok kişi mevcuttur!!!
Umarım bundan sonra aynı uygulamalarda bulunmaz bizleri zor durumda bırakmazsınız.
Şunu da belirteyim bir daha bir havalı tüfek ile domuza bulaşmayın sonuçları sizin için ağır olabilir. Ayrıca çıkması beklenen yasada umarım sizin yaptığınız davranışın yaptırımı ağırlaştırılır ve bir daha böyle bir girişimde bulunacak olursanız ciddi bir yaptırım ile sonuçlanan canlılara kast etme eyleminiz yarım kalır.[/QUOTE]
Ben zaten havalı tüfekle bir şey vuramıyorum onun yerine şişeye kovaya ateş ediyorum.[/QUOTE]
Burada önemli olan vurup vuramamanız değil önemli olan vurma eğiliminde bulunmanız. Yasa maddeleri oluşturulurken "bu adam vuramamış o zaman bunun yasasını çıkartmayalım" demiyorlar biraz aşırı bir örnek olacak ama istersen Türk ceza kanununda mevcut olan yasalarımıza bir bak adam öldürmeye teşebbüsün yargı şekli nedir ve sonrasında bunu bir insan olarak şartlandırma her hangi bir canlı ile aynı kıyaslamaya koy eğer halen demek istediğimi anlamıyorsan bundan sonra kendi zevkin için yaptığın ancak bir çok insanı veya canlıları tehlikeye sokan davranışlarının paylaşımını lütfen yapma.
Tonevergiveup 2014-06-01 22:05:04
[QUOTE=Abdullah32] [QUOTE=Tonevergiveup] [QUOTE=Abdullah32]Ben kendime çok acıyorum. Havalı tüfekle 600+ atış yaptım ama hiçbir kuş vuramadım. Birkere avda önümden 6 tane domuz geçti yani sürü olarak ateş ediyim dedim tetiğe bastım silah patlamıyor sonra emniyeti kapalı olduğunu hatırladım sonra ateş ettim ama karavanaya gitti :) Bir keresindede 1 metre yanımdan tavşan geçti iki kere ateş ettim ama vuramadım. O dediğim sürüye babam ve amcam toplam 11 kere ateş ettiler ve bir iki tane devirdiler :) Bu domuzların derileri kalın oluyor zor ölüyorlar ancak domdom kurşunla ölüyorlar. Kusura bakmayın zamanınızı aldım. [/QUOTE]
Ancak siz ve sizin gibi düşünüp bu şekilde davrananlar yüzünden şuanda bu hobiye gönül veren ben dahil bir çok havalı tüfek sevdalısı üye olduğum forumlardaki kişiler dahil siteleri paylaşmak yasak değil ise "aırgunturk ve havalisilah" forumundaki abilerim kardeşlerim yeni çıkartılacak olan yasa ile boğuşmaktayız. Anlamanız gereken şey ise kısaca şudur havalı tüfek bir hobidir avcılık ürünü değildir. Yarışmaları yapılmaktadır lisanslı olduğunuz müddetçe "taf" bünyesinde veya bizim bünyesinde bulunduğumuz forumlardaki arkadaşların düzenlediği yarışmalara katılabilir ve hobinizi bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz. Ancak bunu yapmak istemediniz diyelim o zaman tüfeğinizi stres atmak için meskün mahal ve insanların bulunduğu ortamlar haricinde şişelere veya kendi hazırladığınız hedeflere ateş ederek kendiniz test edebilir rahatlamayı deneyebilirsiniz. Ateşli tüfekler ise benim ilgi ve alaka alanımda değildir. Ancak belirttiğim üzre siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden bu hobiden uzaklaşan,soğuyan bir çok kişi mevcuttur!!!
Umarım bundan sonra aynı uygulamalarda bulunmaz bizleri zor durumda bırakmazsınız.
Şunu da belirteyim bir daha bir havalı tüfek ile domuza bulaşmayın sonuçları sizin için ağır olabilir. Ayrıca çıkması beklenen yasada umarım sizin yaptığınız davranışın yaptırımı ağırlaştırılır ve bir daha böyle bir girişimde bulunacak olursanız ciddi bir yaptırım ile sonuçlanan canlılara kast etme eyleminiz yarım kalır.[/QUOTE]
Ben zaten havalı tüfekle bir şey vuramıyorum onun yerine şişeye kovaya ateş ediyorum.[/QUOTE]
Burada önemli olan vurup vuramamanız değil önemli olan vurma eğiliminde bulunmanız. Yasa maddeleri oluşturulurken "bu adam vuramamış o zaman bunun yasasını çıkartmayalım" demiyorlar biraz aşırı bir örnek olacak ama istersen Türk ceza kanununda mevcut olan yasalarımıza bir bak adam öldürmeye teşebbüsün yargı şekli nedir ve sonrasında bunu bir insan olarak şartlandırma her hangi bir canlı ile aynı kıyaslamaya koy eğer halen demek istediğimi anlamıyorsan bundan sonra kendi zevkin için yaptığın ancak bir çok insanı veya canlıları tehlikeye sokan davranışlarının paylaşımını lütfen yapma.
Unutmayalım ki diyarbakırda öldürülen anadolu parsı güya 40 adet koyunun bulunduğu yerde gidip onlarca metrelerce uzakta olan çobana saldırıyor ancak garip olan adam ufak tefek yaralarla parsın saldırısından sağ çıkıyor ve pars öldürülüyor ! (güya saldırmış ! )
[QUOTE=Abdullah32]Ben kendime çok acıyorum. Havalı tüfekle 600+ atış yaptım ama hiçbir kuş vuramadım. Birkere avda önümden 6 tane domuz geçti yani sürü olarak ateş ediyim dedim tetiğe bastım silah patlamıyor sonra emniyeti kapalı olduğunu hatırladım sonra ateş ettim ama karavanaya gitti :) Bir keresindede 1 metre yanımdan tavşan geçti iki kere ateş ettim ama vuramadım. O dediğim sürüye babam ve amcam toplam 11 kere ateş ettiler ve bir iki tane devirdiler :) Bu domuzların derileri kalın oluyor zor ölüyorlar ancak domdom kurşunla ölüyorlar. Kusura bakmayın zamanınızı aldım. [/QUOTE]
Şunu da belirteyim bir daha bir havalı tüfek ile domuza bulaşmayın sonuçları sizin için ağır olabilir. Ayrıca çıkması beklenen yasada umarım sizin yaptığınız davranışın yaptırımı ağırlaştırılır ve bir daha böyle bir girişimde bulunacak olursanız ciddi bir yaptırım ile sonuçlanan canlılara kast etme eyleminiz yarım kalır.
[QUOTE=Abdullah32]Ben kendime çok acıyorum. Havalı tüfekle 600+ atış yaptım ama hiçbir kuş vuramadım. Birkere avda önümden 6 tane domuz geçti yani sürü olarak ateş ediyim dedim tetiğe bastım silah patlamıyor sonra emniyeti kapalı olduğunu hatırladım sonra ateş ettim ama karavanaya gitti :) Bir keresindede 1 metre yanımdan tavşan geçti iki kere ateş ettim ama vuramadım. O dediğim sürüye babam ve amcam toplam 11 kere ateş ettiler ve bir iki tane devirdiler :) Bu domuzların derileri kalın oluyor zor ölüyorlar ancak domdom kurşunla ölüyorlar. Kusura bakmayın zamanınızı aldım. [/QUOTE]
Şunu da belirteyim bir daha bir havalı tüfek ile domuza bulaşmayın sonuçları sizin için ağır olabilir. Ayrıca çıkması beklenen yasada umarım sizin yaptığınız davranışın yaptırımı ağırlaştırılır ve bir daha böyle bir girişimde bulunacak olursanız ciddi bir yaptırım ile sonuçlanan canlılara kast etme eyleminiz yarım kalır.
[QUOTE=Serkan Odabaşı]Winchester , beretta ,süper poze ,imparator hatsan at44 long 6.35 tüfeklerim var eskiden avcıydım şimdi mutasyona uğradım.
[/QUOTE]
Sayın avcı :D bir ara size de uyuyorsa buluşmak beraber atışa gitmek isterim ben yanınızda biraz amatör kalacağım ama bende de mod 85 sniper mevcut :D
[QUOTE=Serkan Odabaşı]Winchester , beretta ,süper poze ,imparator hatsan at44 long 6.35 tüfeklerim var eskiden avcıydım şimdi mutasyona uğradım.
[/QUOTE]
Sayın avcı :D bir ara size de uyuyorsa buluşmak beraber atışa gitmek isterim ben yanınızda biraz amatör kalacağım ama bende de mod 85 sniper mevcut :D
Merhabalar Havalı tüfek-tabanca hobisi ile uğraşan var mı ?
Merhabalar Havalı tüfek-tabanca hobisi ile uğraşan var mı ?
planaria sorunu ve balığımın burnu
[QUOTE=Batuaydin]Balık akvaryumundaki planaria balıklarınıza hiç bir sorun teşkil etmez.[/QUOTE]
yorumunuz için teşekkür ederim ancak cuma akşamı ufak akvaryumda yaklaşık 1 cm boyunda bir tane gördüm ve hemen aldım bitki akvaryumuna lepistes ekleyip eğer aşırı denilecek derecede var ise bu yöntem ile önüne geçmeyi düşünüyorum tabi birde bitki akvaryumunda bulunan pis salyangozlar ölüyor sizce planarialar yapmış olabilir mi
birde ufak olan akvaryuma lepistes ekleme şansım yok malum bu hacim bile o balıklara yetersiz gibi geliyor bana sizce orada nasıl bir çözüm bulabilirim iki akvaryumun camında da çok çok ufak boyutlarda var planarialar
[QUOTE=Batuaydin]Balık akvaryumundaki planaria balıklarınıza hiç bir sorun teşkil etmez.[/QUOTE]
yorumunuz için teşekkür ederim ancak cuma akşamı ufak akvaryumda yaklaşık 1 cm boyunda bir tane gördüm ve hemen aldım bitki akvaryumuna lepistes ekleyip eğer aşırı denilecek derecede var ise bu yöntem ile önüne geçmeyi düşünüyorum tabi birde bitki akvaryumunda bulunan pis salyangozlar ölüyor sizce planarialar yapmış olabilir mi
birde ufak olan akvaryuma lepistes ekleme şansım yok malum bu hacim bile o balıklara yetersiz gibi geliyor bana sizce orada nasıl bir çözüm bulabilirim iki akvaryumun camında da çok çok ufak boyutlarda var planarialar
planaria sorunu ve balığımın burnu
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:
bitki avkaryumumdaki bir kribensisimin burun bölgesindeki beyazlık ve planaria sorunum
birde bitki avkaryumumda mevcut olan pis salyangozlar ben müdahale etmeden ölüyorlar
Akvaryum Kapasitesi (litre):
bitki akvaryumu (80 cm) 100 litre
35 cm 15 litre
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
bitki avkaryum : 23 kribensis, 1 cüce vatoz, 1 komando çöpçü
35 cm lik : 1 adet kribensis çifti
Filitrasyon:
iki akvaryumda da pipo filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
kurulumundan itibaren hiç kullanılmadı
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
bitki avaryumunda 3 günde bir 4 litre değişimi haftada bir dip çekimi
35 cm likte haftada bir dip çekimi ve 2/1 su değişimiTonevergiveup 2014-04-05 16:48:42
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:
bitki avkaryumumdaki bir kribensisimin burun bölgesindeki beyazlık ve planaria sorunum
birde bitki avkaryumumda mevcut olan pis salyangozlar ben müdahale etmeden ölüyorlar
Akvaryum Kapasitesi (litre):
bitki akvaryumu (80 cm) 100 litre
35 cm 15 litre
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
bitki avkaryum : 23 kribensis, 1 cüce vatoz, 1 komando çöpçü
35 cm lik : 1 adet kribensis çifti
Filitrasyon:
iki akvaryumda da pipo filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
kurulumundan itibaren hiç kullanılmadı
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
bitki avaryumunda 3 günde bir 4 litre değişimi haftada bir dip çekimi
35 cm likte haftada bir dip çekimi ve 2/1 su değişimi
Mahkeme Kararı ile yasaklanan sitelere giriş
Yasağın onaylanıp remi gazetede yayınlanacağı sabah Cumhurbaşkanı ile Büyükşehir belediye başkanı girip tweet atıyorsa benim çıkaracağım tek bir sonuç vardır. Yasayı çıkartanlar halkı "salak" sanıyor bununla kalmayıp dalga geçiyorlar...
Yasağın onaylanıp remi gazetede yayınlanacağı sabah Cumhurbaşkanı ile Büyükşehir belediye başkanı girip tweet atıyorsa benim çıkaracağım tek bir sonuç vardır. Yasayı çıkartanlar halkı "salak" sanıyor bununla kalmayıp dalga geçiyorlar...
SON MESAJLAR
- Sump Su Giriş Mazgalı Hkn63, 23:31
Filtreleme Seçenekleri - Ista 96gr Setin Limon Tuzu Sitrik Asit Dönüşümü darkaura, 23:30
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lepisteslerim Ölüyor :( Handeli, 23:13
Yeni Üye Forumu - Yeni ' Büyük Akvaryum Odası & Stüdyo ' Projem - -RBG-, 23:08
Hobihane Tanıtımları - Betta Alper.B, 23:05
Yeni Üye Forumu - Glowfish Ve Akvaryumum Mirza Adar, 23:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eşleme Sonucu Ne Oluşabilir? Ehtiyar, 23:00
Labirentliler - Bu Guramilerin Cinsi Nedir? CrownBetta, 22:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - L333 Beşiktaşlı Balık Kara Karga, 22:43
Kedi Balıkları Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Rs AtlasPoyraz, 22:26
Akvaryum Tanıtımı - Albino Endler Dedesi Oldum :) Mirza Adar, 22:23
Nadir Tür Gördüm - El Emeği Muratakdag, 22:13
Akvaryum Tanıtımı - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı giyotyn, 21:55
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Küçük Karides Dunyasi Muratakdag, 21:52
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Debisi giyotyn, 21:50
Filtreleme Seçenekleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Haku, 21:30
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Solungaçta Beyaz Noktalar bendeniztayfun, 21:23
Sazansıgiller - Artemia giyotyn, 21:16
Canlı Doğuranlar - Elma Salyangozu Renk Sorunu Eren042, 21:07
Omurgasızlar - Bitkili Akvaryumda Nematod 20 Litre ŞahanT., 20:56
Bitki Akvaryumları Genel - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 20:53
Akvaryum Tanıtımı - Difüzör Yerleşimi Nasıl Olmalı ? srnozcn, 20:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Bitkinin Türü Nedir? MCY4, 20:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 350 Litre Beta Akvaryum GhostKoi, 20:16
Yeni Üye Forumu - 35cm Küp Akvaryum Tavsiyeler Mirza Adar, 20:10
Bitki Akvaryumları Genel - Blody Mary Karides Yavrusu ŞahanT., 19:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dış Filtre Rüzgar.57, 19:23
Filtreleme Seçenekleri - Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( aliefecilciler, 19:23
Labirentliler - Vuslat Hamite07, 18:55
Akvaryum Tanıtımı - İlk En Güzel Tecrübem :-) Güntaç aytaç, 18:11
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Işıklandırma Dexter85321, 18:07
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yıllar Sonra Yeniden Bitkili Akvaryum mmemati, 16:45
Akvaryum Tanıtımı - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 16:45
Labirentliler Tanıtımı - Akvaryuma Balık Ekleme xellence07, 16:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ne Yapmalıyım?! Hamite07, 16:33
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozum Öldümü Acil Berkayv, 16:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Arka Köşe İç Sump Orhan76, 15:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Balık Hastalık Teşhisi Taha Yanık, 15:38
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu Cem Altay, 14:03
Bitki Akvaryumları Genel - Yarasa Melek writer, 12:55
Fiyat Forumu - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 12:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Caridina Akvaryumu reprise, 12:20
Akvaryum Tanıtımı - Neon Tetra Gövde İçindeki Beyazlık Hasan usta, 12:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığıma Ne Kadar Yem Atmalıyım? MasterChief, 11:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Elma Salyangozu Çöpçü Baligi Yumurtasini Yer Mi ? Muhammedcay, 11:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hasta Ciklet Orhan76, 10:56
Yeni Üye Forumu - Transgenetik İle Hobiye Tekrar Dönüş Orhan76, 09:57
Akvaryum Tanıtımı - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi omerali06, 09:04
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Sump Türü Seçimi Hakkında omerali06, 08:59
Filtre ve Sump Yapımı - Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu omerali06, 08:43
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Karışık Cichledler vseckn 23:00
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 23:00
- Altın Kafa Melekler Tekin35 22:45
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:21
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:21
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:09
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:09
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 22:09
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 22:00
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 22:00
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:52
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 21:45
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:45
- Sarı Ateş Neon Karides Takas Olur Ardaaa.. 21:20
- Neon Tetra, Tül Transgenetik Koksal Gurkan 21:05
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 21:05
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 21:03
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 21:03
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 21:03
- Marina Pilli Dip Süpürgesi /ithal Akvaryum... egemenc 20:44
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:37
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 20:15
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 20:15
- Ultra Clear Akvaryum,panda Ribbon Lepistes yamansengonca 20:13
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 20:09
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 19:55
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 19:55
- Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 19:55
- Karides, Salyangoz, Bitki ŞahanT. 19:32
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 19:28
- Fluval E300 Dijital Isıtıcı BabySoul 19:17
- Eheim Experience 350 Dış Filtre BabySoul 19:17
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 19:16
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 19:16
- Co2 Atomizer Dış Filtreye Takılan dream07 19:16
- Kribensis Çift (düzenli Yavru Veriyor) dream07 19:16
- Saz Bitkisi selfish 18:52
- Tül Kuyruk Serpae Tetra - Pacu Pirana Murat T. 18:35
- Orange Boessamani Rainbow Murat T. 18:35
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 18:31
- Otocinclus Arıyorum heydu 18:31
- Komple Set heydu 18:31
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 17:58
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 17:58
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 17:54
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 17:54
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:28
- Gold Poso (tavşan) Ve Siyah Tül Kuyruk Vatos yildiray71 17:23
- Akvaryum Malzemeleri kdrackgz 16:33
- Afrika Cichlidleri devito 16:33
KULLANICILAR
- 184 Online Kullanıcı, 100 Üye
Online Kullanıcılar
yavuzsezgin,
Yahmet8206,
ilterguner,
Westrain,
Muratakdag,
idiopatik,
kanarya27,
CenK,
egeuchiha,
diablo822,
aktugsedat,
reano,
ahm335,
Kimsesiz,
kadir_7,
Emreözamisos,
TayfunSylkn,
recep3410,
otolkurt,
MysticArts,
Balikcidede,
Haku,
Hidro Dinamik,
srnozcn,
giyotyn,
1Balikci,
Balik76,
yusufflower,
Dexter85321,
vahitender,
BabySoul,
barsbingul,
Öğretmen Ali,
staha,
sıtkı,
Payitaht,
Koksal Gurkan,
bbuyuran,
Canbudakkkk,
MiSoSiKiaN,
ismail4638,
Furkann,
palankesli,
Angelguy,
Rüzgar.57,
mitii,
Yasin034,
Yldz06,
armaganb,
HarunYILDIRIM,
quest,
barskels,
4rges,
Aguamentist,
Montesque,
UrasArt,
zafer3885,
cgdsdmr,
KaanE,
Thefishmannn,
Matrian,
twinsoul,
guns,
EyupAsik3452,
euwre,
aliefecilciler,
farabix13,
Yiğit solak,
ezc06,
Hak@N,
Bysam,
Sametkaya,
kntm,
Onur Alkan,
yusufelim088,
karabeyy.7,
aleko61,
Aqua Discovery,
enes2334,
Tulpar99,
Tolga8995,
Larvaklm,
Ciklet55,
MCY4,
fahrettin,
yunus78,
Trakyalı2259,
Blackant,
HaydarGul,
ozgurtpcogl,
Vitilig,
grendel1984,
Samoo,
cihatkaraca,
lebowskia,
mangin09,
egehamit,
taskinramazan,
Furcifer,
Mirza Adar,
FURKANALTIN,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.