ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
linnir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Ocak 2016 14:32
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
hasan keleş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 9 MESAJI
Meleklerle ilgili sorularınıza cevaplar
Arkadaşlar benim sorum hakkında bilgisi olan var mı?Cenk Bildir 2013-12-06 07:53:53
Arkadaşlar benim sorum hakkında bilgisi olan var mı?
meşe yapragi ph dusurur mu
Melek yavrularini cikarttigim akvaryum un ph i 7.8 felan oluyo yavrular cikmaya baslarken ne kadar su degisimi yapsamda ph 8.4 ile 8.7 arasinda oynuyor akvaryumun dibine kum yerine zeolit atsam dengeler mi acaba
Ve birisi meşe yapragi koy suya o düşürmene yardimci olur dedi ise yararmi acabalinnir 2013-12-01 21:10:44
Melek yavrularini cikarttigim akvaryum un ph i 7.8 felan oluyo yavrular cikmaya baslarken ne kadar su degisimi yapsamda ph 8.4 ile 8.7 arasinda oynuyor akvaryumun dibine kum yerine zeolit atsam dengeler mi acaba
Ve birisi meşe yapragi koy suya o düşürmene yardimci olur dedi ise yararmi acaba
Meleklerle ilgili sorularınıza cevaplar
[QUOTE=linnir] <span style=": rgb231, 237, 246;">arkadaşlar 3 çift melek balığım var 2 çift 14-15 günde bi düzenli yumurta diziyor ilk baslarda ayrı akvaryumda cıkarttıgım için yavruları yumurtaların hepsi beyazlıyor du sonra birisi biraz tuz at dedi tuzu attım jbl biotopol su düzenleyici ekledim yumurtaların en az yüzde 70-80 ni acılmaya basladı nerdeyse beyazlama sorunu kalktı ortadan bu sefer de bazen 5-6 gün bazen 15-20 ci günde yumurtadan cıktıktan sonra bi bakıyosun hiç bi sey yok 1 saat sonra bi bakıyon bütün hepsi ölmüş yüzmeye yem yemeye baslayan balık birden neden ölür acaba 5-6 aydır düzenli yavru alıyorum ama hiç büyütemedim</span><div style=": rgb231, 237, 246;">
<div style=": rgb231, 237, 246;">bu arada düzenli su değişimi yapıyorum[QUOTE=linnir] <span style=": rgb231, 237, 246;">arkadaşlar 3 çift melek balığım var 2 çift 14-15 günde bi düzenli yumurta diziyor ilk baslarda ayrı akvaryumda cıkarttıgım için yavruları yumurtaların hepsi beyazlıyor du sonra birisi biraz tuz at dedi tuzu attım jbl biotopol su düzenleyici ekledim yumurtaların en az yüzde 70-80 ni acılmaya basladı nerdeyse beyazlama sorunu kalktı ortadan bu sefer de bazen 5-6 gün bazen 15-20 ci günde yumurtadan cıktıktan sonra bi bakıyosun hiç bi sey yok 1 saat sonra bi bakıyon bütün hepsi ölmüş yüzmeye yem yemeye baslayan balık birden neden ölür acaba 5-6 aydır düzenli yavru alıyorum ama hiç büyütemedim</span><div style=": rgb231, 237, 246;">