ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
turguttanir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Mart 2014 01:43
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
TURGUT TANIR
Doğum Tarihi:
03 Mart 1971
İl:
Istanbul
Meslek:
Torna- tesviye-Kalıp
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 7 MESAJI
Tanganyika 3D ve İlangi Yellow aşkı
Selamlar arkadaşlar,
İlk geldikleri günden sonra bir yavruyu kendi etrafında sürekli dönerken farkettim ve akvaryumdan ayrıdım, 3 gün daha yaşamasına rağmen sonra öldü ve hareketler hiç değişmeden kendi etrafında sürekli döndü 3 gün boyunca. Hem bunun nedenini merak ettim hemde şimdi bir balık daha kaybettim malesef.
Diğerlerinden ayrı olarak geziyordu, dün akvaryumda ölü olarak buldum. İçlerinden bir tanesi şimdi yine diğer gruptan ayrı bir şekilde akvaryumun akıntı olmayan köşesinde yalnız olarak yaşıyor ama hareketler yine de biraz tuhaf. Fazla yüzmüyor, iki gündür toplam 5-6 kere yem attığımda hiç birinde yem yemediğini farkettim.
Akvaryumdaki pas şeklindeki nokta nokta lekelerden korktum ilk önce, normal bir yosunlaşma gibi görünüyor ama tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda da fikir belirtirse sevinirim. Yosunu engellemek gibi bir niyetim yada isteğim yok, fakat camdaki nokta nokta pas lekesi gibi olanlarda vatozla halledilir diye okuyorum. Cüce vatoz almalımıyım, yoksa başka bir tavsiyeniz varmı bununla ilgili. Herkese keyifli hobiler
Selamlar arkadaşlar,
İlk geldikleri günden sonra bir yavruyu kendi etrafında sürekli dönerken farkettim ve akvaryumdan ayrıdım, 3 gün daha yaşamasına rağmen sonra öldü ve hareketler hiç değişmeden kendi etrafında sürekli döndü 3 gün boyunca. Hem bunun nedenini merak ettim hemde şimdi bir balık daha kaybettim malesef.
Diğerlerinden ayrı olarak geziyordu, dün akvaryumda ölü olarak buldum. İçlerinden bir tanesi şimdi yine diğer gruptan ayrı bir şekilde akvaryumun akıntı olmayan köşesinde yalnız olarak yaşıyor ama hareketler yine de biraz tuhaf. Fazla yüzmüyor, iki gündür toplam 5-6 kere yem attığımda hiç birinde yem yemediğini farkettim.
Akvaryumdaki pas şeklindeki nokta nokta lekelerden korktum ilk önce, normal bir yosunlaşma gibi görünüyor ama tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda da fikir belirtirse sevinirim. Yosunu engellemek gibi bir niyetim yada isteğim yok, fakat camdaki nokta nokta pas lekesi gibi olanlarda vatozla halledilir diye okuyorum. Cüce vatoz almalımıyım, yoksa başka bir tavsiyeniz varmı bununla ilgili. Herkese keyifli hobiler
Sevgili Hakan yorum ve tavsiyelerin için çok teşekkürler, ihtiyaç anında aranacaklar listesine ekledim :) inşallah sorun da yaşamayız renk şikayetimizde olmaz, ama tabii dediğin gibi çok dikkatli olmak gerek, tekrar teşekkürler hocam
Sevgili Hakan yorum ve tavsiyelerin için çok teşekkürler, ihtiyaç anında aranacaklar listesine ekledim :) inşallah sorun da yaşamayız renk şikayetimizde olmaz, ama tabii dediğin gibi çok dikkatli olmak gerek, tekrar teşekkürler hocam
Boyut (cm): 130x50x60 cm.
Kapasite (litre): 390 lt.
Canlılar: İlangi Yellow
Malzemeler: Minjiang Dış Filtre (memnuniyet yok değişecek)+ Atman İç filtre
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler: Sera Flora tavsiye edildi yavruların boylarını da göze alarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Reeflowers su düzenleyici, ph arttırıcı ( bu malzemelerden de tavsiyelerinizi bekliyorum, malum tecrübe sadece buradan izlediklerimizden ibaret.)
Merhaba arkadaşlar, daha önce 3D arka fon yapım aşamasındayken birçok fotoğraf ve edindiğimiz kötü tecrübeleri detaylıca anlatmıştım... Akvaryum tamamen hazır olmadan tanıtım bölümüne yazmak istemedim. Dün balıklarımızı da temin ettikten sonra bugün fotoğrafları paylaşıyorum, akvaryumun gerek arka fonu, gerek filtreleme seçeneği hakkında yorumlarınız ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim. Balıklarımın kullanması gereken yemleri sağolsun Lale Akvaryum Ayhan bey yardımcı oldu, ilk haftalarda yetecek kadar yem temin ettik kendisinden. Tabi bundan sonra hangi yemleri kullanmam tavsiye olunur, katkı olarak kullanmamız gereken ürünler nelerdir, araştırmalar yapmaya devam edicem ancak sizlerin de mutlaka olmazsa olmaz diyeceğiniz noktalar vardır.
Ben tekrar şimdiden herkese bol keyifli hobiler ve sağlıklı balıklar diliyorum. Ben yine sizler için bu ufak maceranın en başından itibaren fotoğraflarını ve bir de videosunu yayınlıyorum.
Kusura bakmayın arkadaşlar.
Videoyu eklemeyi beceremedim sanırım linki burada arkadaşlar.
Bülent ÖNER 2014-02-09 15:34:57
Boyut (cm): 130x50x60 cm.
Kapasite (litre): 390 lt.
Canlılar: İlangi Yellow
Malzemeler: Minjiang Dış Filtre (memnuniyet yok değişecek)+ Atman İç filtre
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler: Sera Flora tavsiye edildi yavruların boylarını da göze alarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Reeflowers su düzenleyici, ph arttırıcı ( bu malzemelerden de tavsiyelerinizi bekliyorum, malum tecrübe sadece buradan izlediklerimizden ibaret.)
Merhaba arkadaşlar, daha önce 3D arka fon yapım aşamasındayken birçok fotoğraf ve edindiğimiz kötü tecrübeleri detaylıca anlatmıştım... Akvaryum tamamen hazır olmadan tanıtım bölümüne yazmak istemedim. Dün balıklarımızı da temin ettikten sonra bugün fotoğrafları paylaşıyorum, akvaryumun gerek arka fonu, gerek filtreleme seçeneği hakkında yorumlarınız ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim. Balıklarımın kullanması gereken yemleri sağolsun Lale Akvaryum Ayhan bey yardımcı oldu, ilk haftalarda yetecek kadar yem temin ettik kendisinden. Tabi bundan sonra hangi yemleri kullanmam tavsiye olunur, katkı olarak kullanmamız gereken ürünler nelerdir, araştırmalar yapmaya devam edicem ancak sizlerin de mutlaka olmazsa olmaz diyeceğiniz noktalar vardır.
Ben tekrar şimdiden herkese bol keyifli hobiler ve sağlıklı balıklar diliyorum. Ben yine sizler için bu ufak maceranın en başından itibaren fotoğraflarını ve bir de videosunu yayınlıyorum.
Kusura bakmayın arkadaşlar.
Videoyu eklemeyi beceremedim sanırım linki burada arkadaşlar.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=JbBOLv8_MDI[/VID]
Her şey İlangi Yellow için :)
İlangi yellowlar gelmeden önce bir haftalık doldur boşalt ve temizleme işlerinden sonra bunlar son hali... 1 haftalık deneme ve su kontrollerinden sonra en azından içi boş kalmasın diye küçük tanktaki sarı prensesleri attım içine, şimdilik hoş görünüyor, sizce gelecek balıklardan önce tropheuslar için bu suyu tekrar değiştirmem gerekir mi? şu an içindeki balıkların bu tankta 10 gün kalmaları bir problem oluştururmu ? Yorumlarınızı ve dekor hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler herkese bol keyifli hobiler
İlangi yellowlar gelmeden önce bir haftalık doldur boşalt ve temizleme işlerinden sonra bunlar son hali... 1 haftalık deneme ve su kontrollerinden sonra en azından içi boş kalmasın diye küçük tanktaki sarı prensesleri attım içine, şimdilik hoş görünüyor, sizce gelecek balıklardan önce tropheuslar için bu suyu tekrar değiştirmem gerekir mi? şu an içindeki balıkların bu tankta 10 gün kalmaları bir problem oluştururmu ? Yorumlarınızı ve dekor hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler herkese bol keyifli hobiler
Muslim bey yorumunuz için çok teşekkür ederim, ilk kez denemiş olmamız bir çok eksiği beraberinde getirdi. .
belki sonraki tankta daha özel bir tasarım denerim. Birazda acaba becerebilecekmiyiz endişesi vardı başladığımda. Kumun üzerine koyacağım yatay taşlarla bahsettiğiniz eksiği bir nebze olsun kapatirim diye düşünüyorum
Herkesin yorumlarını, eleştiri ve tavsiyelerini bekliyorum hayırlı günler dilerim
Tecrübeli arkadaşlara bir de sorum olacak, bugün fonu cama silikonla yapistiricam son boya katmanini derz ile karistirip sürmüştüm, boya icin bazı noktalara rutus yapmak istiyorum. . Renk değişikliği icin . Aynı tur boya ile rutus yapmamda bir sakinca olurmu sizce ve henuz su koymadan mi yapsam tereddüt ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Muslim bey yorumunuz için çok teşekkür ederim, ilk kez denemiş olmamız bir çok eksiği beraberinde getirdi. .
belki sonraki tankta daha özel bir tasarım denerim. Birazda acaba becerebilecekmiyiz endişesi vardı başladığımda. Kumun üzerine koyacağım yatay taşlarla bahsettiğiniz eksiği bir nebze olsun kapatirim diye düşünüyorum
Herkesin yorumlarını, eleştiri ve tavsiyelerini bekliyorum hayırlı günler dilerim
Tecrübeli arkadaşlara bir de sorum olacak, bugün fonu cama silikonla yapistiricam son boya katmanini derz ile karistirip sürmüştüm, boya icin bazı noktalara rutus yapmak istiyorum. . Renk değişikliği icin . Aynı tur boya ile rutus yapmamda bir sakinca olurmu sizce ve henuz su koymadan mi yapsam tereddüt ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Hepinize merhabalar ve bol keyifli hobiler dilerim öncelikle. Uzun zamandır hem forumdan hem dost tavsiyelerinden faydalanarak uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda başladık 3D backround yapmaya ve bitti. Şimdi aşama aşama fotoğrafladığımız tüm detayları sizlerle paylaşıyorum ve tabiki yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Fotoğraflardan ilk etaptaki strafor halinin yapıştırmaları silinmiş maalesef ama büyük bir bölümü mevcut.
5cm strafor alıp, önce fuga hakkında pek bilgi sahibi olmadığımızdan kalekim diye yazılınca, gidip normal 30 serisi normal fayans yapıştırıcısı kullanmıştık.
Baktık ki dökülmeler olacak, zamanla salınım yapacak, araştırmalar sonucu fuga derz kullanmamız gerektiğini öğrendik :) herkes gibi bizde 2900 bulamadığımızdan 2300 fugaflex ile elimizden geldiği kadarıyla hayal gücümüz oranında bir tasarım yapmaya çalıştık.
Bazı bölümlerinde poliüretan köpükte kullandık, kabartmalar ve doğal kaya görünümü elde edebilmek için.
Üstteki iki kuşak nedeniyle tek parça yapamayacağımızı anlayınca önce iki parça , sonra üç ve en son 4 parça da :) yapmayı düşündüm.
Sağ ve soldaki ana parçaların ortasına zemine yakın bölgede küçük bir mağara tünel hazırlayıp, sonra bunun da bize yetmeyeceği ve zemine hava taşını saklamak için bir başka uzun parça daha gerekeceği için bir de zemine yarısı kuma gömülecek bir uzun parça daha yaptık.
Sağ soldaki parçaları, toplamda 3 kat aşama ile kalekim ve fugaflex ile kaplayıp, son katında polisan su bazlı renklendirme tüplerini kullanarak farklı kaya tonları elde etmeye çalıştık.
En büyük dezavantajımız bunu yapmaya başlarken, dış filtre için veya iç filtre için bir hazne yapmayı hem unuttuk hemde sonradan üşendik diyebilirim. Maalesef filtre görünürde olacak :( Reeflowers 0,1 beyaz kum, 1200 Lt/s bir iç filtrem var, dış motorumda muhtemelen minjiang 1600 Lt/s ya da tetra 1200 olacak henüz kararsızım, belki dolphin de olabilir. Bir adet 300w ısıtıcı ile ısınmayıda halledicez inşallah. Besleyeceğimiz balıklar tabii ki İlangi Yellow :) takıntı da denebilir, ille de bunu istiyorum ben diyen çocuklar gibi de görüyorum bazen kendimi bu konuda. :) Ama uzun bir süre başka bir tropheus türüne geçmeden ilangi besleyeceğime eminim. ilk etapta 20 adet f0 yavrumuz gelecek bu akvaryumumuza. Bu arada unutmadan Akvaryumumuz 130*60*50 ebatlarında ve arkafon sonrasında 320 lt. Diğer fotoğraflar aşağıda,Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum, ve önümüzdeki hafta itibariyle daha yeni fotoğraflar ile görüşmek üzere, herkese keyifli hobiler.
Turgut TANIR/İstanbul
Hepinize merhabalar ve bol keyifli hobiler dilerim öncelikle. Uzun zamandır hem forumdan hem dost tavsiyelerinden faydalanarak uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda başladık 3D backround yapmaya ve bitti. Şimdi aşama aşama fotoğrafladığımız tüm detayları sizlerle paylaşıyorum ve tabiki yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Fotoğraflardan ilk etaptaki strafor halinin yapıştırmaları silinmiş maalesef ama büyük bir bölümü mevcut.
5cm strafor alıp, önce fuga hakkında pek bilgi sahibi olmadığımızdan kalekim diye yazılınca, gidip normal 30 serisi normal fayans yapıştırıcısı kullanmıştık.
Baktık ki dökülmeler olacak, zamanla salınım yapacak, araştırmalar sonucu fuga derz kullanmamız gerektiğini öğrendik :) herkes gibi bizde 2900 bulamadığımızdan 2300 fugaflex ile elimizden geldiği kadarıyla hayal gücümüz oranında bir tasarım yapmaya çalıştık.
Bazı bölümlerinde poliüretan köpükte kullandık, kabartmalar ve doğal kaya görünümü elde edebilmek için.
Üstteki iki kuşak nedeniyle tek parça yapamayacağımızı anlayınca önce iki parça , sonra üç ve en son 4 parça da :) yapmayı düşündüm.
Sağ ve soldaki ana parçaların ortasına zemine yakın bölgede küçük bir mağara tünel hazırlayıp, sonra bunun da bize yetmeyeceği ve zemine hava taşını saklamak için bir başka uzun parça daha gerekeceği için bir de zemine yarısı kuma gömülecek bir uzun parça daha yaptık.
Sağ soldaki parçaları, toplamda 3 kat aşama ile kalekim ve fugaflex ile kaplayıp, son katında polisan su bazlı renklendirme tüplerini kullanarak farklı kaya tonları elde etmeye çalıştık.
En büyük dezavantajımız bunu yapmaya başlarken, dış filtre için veya iç filtre için bir hazne yapmayı hem unuttuk hemde sonradan üşendik diyebilirim. Maalesef filtre görünürde olacak :( Reeflowers 0,1 beyaz kum, 1200 Lt/s bir iç filtrem var, dış motorumda muhtemelen minjiang 1600 Lt/s ya da tetra 1200 olacak henüz kararsızım, belki dolphin de olabilir. Bir adet 300w ısıtıcı ile ısınmayıda halledicez inşallah. Besleyeceğimiz balıklar tabii ki İlangi Yellow :) takıntı da denebilir, ille de bunu istiyorum ben diyen çocuklar gibi de görüyorum bazen kendimi bu konuda. :) Ama uzun bir süre başka bir tropheus türüne geçmeden ilangi besleyeceğime eminim. ilk etapta 20 adet f0 yavrumuz gelecek bu akvaryumumuza. Bu arada unutmadan Akvaryumumuz 130*60*50 ebatlarında ve arkafon sonrasında 320 lt. Diğer fotoğraflar aşağıda,Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum, ve önümüzdeki hafta itibariyle daha yeni fotoğraflar ile görüşmek üzere, herkese keyifli hobiler.
Turgut TANIR/İstanbul
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese keyifli hobiler dilerim. Turgut Tanır, uzun bir müddet sarı prenses, yunus, calvus ve canlı doğuranlar lepistes albine benzeri balıklar besledikten sonra tropheus ilangi yellowa karar verip yeni-büyük-arka fonlu daha güzel bir akvaryumla hobime devam ediyorum. İstanbul-Hasköy den 43 yaşında bir akvarist dostunuzum. Kendin yap sistemler konularından oldukça faydalanarak yeni bir fon yaptım ve resimlerini de az sonra ilgili bölümde bir başlıkta aşamaları ile paylaşacağım,, tekrar bol keyifler olsun
Herkese keyifli hobiler dilerim. Turgut Tanır, uzun bir müddet sarı prenses, yunus, calvus ve canlı doğuranlar lepistes albine benzeri balıklar besledikten sonra tropheus ilangi yellowa karar verip yeni-büyük-arka fonlu daha güzel bir akvaryumla hobime devam ediyorum. İstanbul-Hasköy den 43 yaşında bir akvarist dostunuzum. Kendin yap sistemler konularından oldukça faydalanarak yeni bir fon yaptım ve resimlerini de az sonra ilgili bölümde bir başlıkta aşamaları ile paylaşacağım,, tekrar bol keyifler olsun
SON MESAJLAR
- Lepistesle Hamilemi vahitender, 19:15
Canlı Doğuranlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 19:02
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MCY4, 18:25
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Betalar Shapox, 18:18
Yeni Üye Forumu - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Hiç Betanız Böyle Davranırmıydı? Taha Yanık, 17:39
Labirentliler - Yeni Kurulan Tank Dip Çekimi mitii, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Kaplumbağası - Kuru Alan Taban Malzemesi R2K2, 16:50
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Beta Tank Arkadaşı Hasan usta, 16:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Başlayan Biri İçin 40 Litre Akvaryum Taha Yanık, 16:27
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç Muratakdag, 16:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteslerim Ölüyor Sizce Neden ? Ehtiyar, 16:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Suyunun Sararması Hasan usta, 16:09
Bitki Akvaryumları Genel - 50cm Akvaryuma Tür Tavsiyesi bendeniztayfun, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60 Litreye Kaç Nerite Salyangozu? Goldfish2000, 14:44
Omurgasızlar - 200lt Bitkili Tür Tavsiye quatro, 14:40
Yeni Üye Forumu - Ofis İçin Akvaryum Ölçü Tavsiyesi... GhostKoi, 14:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sumplu Pipo Ne İşe Yarar? Ahmetaydin16, 14:30
Filtreleme Seçenekleri - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun Hidro Dinamik, 14:27
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 14:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hava Motoru Kaannn455, 13:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 13:45
Labirentliler Tanıtımı - Caridina Karidesler İçin Su Değerleri bendeniztayfun, 13:42
Omurgasızlar - Filtre Önerisi Lepistes.., 13:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İzmirde Mikrokurt darkLightning0, 12:29
Malzemeler ve Yemler Forumu - Nano Bloody Mary twinsoul, 11:25
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 10:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Dry Start Parvula Denemem vahitender, 09:39
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dışkılamıyor Jester, 09:02
Yeni Üye Forumu - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi VuralSemih, 08:37
Filtreleme Seçenekleri - Dolu Akvaryumu Kaldırmak smetdman, 01:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ankara Penguen Akvaryum Hakkında DrNano, 01:22
Akvaryum Dünyasından Haberler - Cüce vatoz yetiştiriciliği ve L144 Longfinlerim :)Güncel foto 1.syf Kerems, 00:48
Kedi Balıkları Forumu - Beta Pamuk Hastalığı Taha Yanık, 00:40
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Akvaryumunu Geliştirmek… Taha Yanık, 00:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Isısı Laterthanbefore, 00:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yangın Tüpü Limon Tuzu+karbonat Sistemi Güvenlimi Laterthanbefore, 00:14
Yeni Üye Forumu - Düşük Bütçe İle Nasıl Akvaryum Kurarım? Hidro Dinamik, 23:54
Yeni Üye Forumu - Balığım Isıtıcının Işığı Yüzünden Uyumuyor HOPPALA, 23:51
Yeni Üye Forumu - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var Hidro Dinamik, 23:41
Yosun - Hobiye Yeni Başlayacağım CrownBetta, 22:56
Yeni Üye Forumu - Su Üzeri Hareketi-walstad Aqua Discovery, 22:53
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Kayanın İsmi Nedir? Dexter85321, 22:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Armatürü Kaannn455, 22:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - Trans Genetik Tetra Ve Lepistes bendeniztayfun, 21:34
Yeni Üye Forumu - Armatürk 1040l Armatür Keremeker, 21:30
Yeni Üye Forumu - Dry Start Başlangıç onur_0606, 20:52
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimin Eklem Yerleri Bozuk VICTUS, 20:33
Yeni Üye Forumu - 30cm Küp Akvaryum Bitki Kumu Öneri? smetdman, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 3d Baskı Malzemeleri. krmbzkurt 19:25
- Büyük Boy Red Head Tapajos Ve Dicrossus Arıyorum apistoman 18:27
- 90x45x45 Ultra Clear Akvaryum-aksan Marka-45 Açılı apistoman 18:27
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 18:24
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 18:24
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 18:24
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 18:24
- Endler Double Sword scorpion26 18:24
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:33
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:33
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 17:07
- Velifera Yavrusu (otobüs İle Gönderim Var)/son 40 MertSoyumert 17:02
- Malzeme propecia 15:15
- Set Akvaryum propecia 15:15
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 15:09
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 15:09
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 15:09
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 14:49
- Coralazarus Calcium Media - 800 Gr Kadar ozan_1903 14:49
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 14:43
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 14:43
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 14:43
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 14:27
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:19
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:19
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 14:19
- Moss -pelia Moss -amazon Hançeri Bitkisi mightymurat 13:44
- Bitki Büyütme Lambası Full Spectrum mightymurat 13:44
- Afrika Cichlidleri devito 13:30
- Bio Sünger Brdk64 13:29
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 13:29
- Mangrov Tohumu/fidesi heydu 13:27
- Otocinclus Arıyorum heydu 13:27
- Komple Set heydu 13:27
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 13:27
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 13:27
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 13:21
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 13:18
- Kriza Gold emree06 13:18
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 13:15
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 13:10
- Leptosoma Kitumba Firefighter 13:10
- Albino Nigripinnis Firefighter 13:10
- Toplu Alımda Uyguna Verilecektir. Denizhann 13:04
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 12:51
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 12:45
- Saz Bitkisi selfish 12:33
- Fluval 206 Dış Filtre MysticArts 12:26
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 12:25
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 12:25
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 88 Üye
Online Kullanıcılar
HaydarGul,
Azizdurdenn,
Narcosis,
Vartego,
furkanbaba956,
Lepistes..,
sirhill,
Sibel90,
darkaura,
HOPPALA,
BaldGuy,
koray85,
Taha Yanık,
Burak PEKDEMİR,
chimeric,
Samoo,
Balik76,
krmbzkurt,
osmank.,
em1nn,
fazılakgün,
cagrisw,
reano,
Budmo,
GhostKoi,
exfish,
DTxLorD,
Yasin034,
aires,
aXarayli,
pelerinlikedi,
35okan,
VICTUS,
fzkdevil,
Hidro Dinamik,
onrozyurek,
karabacakriza,
kdrackgz,
nurtensultan,
mazo,
MasterChief,
bendeniztayfun,
BoranPara,
CevdetSERBEST,
Hasan topuz,
KaanE,
şansal,
İlkerSHN,
frenze,
Bora Bey,
Arnavutbiberi,
yasiiinyldrm,
Best Fish,
Kaya Özyurt,
TalhaAkif,
Kaannn455,
kopruluonur,
M0nty,
reprise,
recepbal,
Efeggh,
JapoJupo,
Balık hastasıyım,
tameciselim,
Gökhan 2259,
kadir_7,
MCY4,
Srdr.Betta,
Muhammedbedri,
melihefe,
Eymn20,
UrasArt,
rasgelsin,
Rafayel,
blenny,
GameLogs,
S.Erten,
tammer,
busfu06,
R0h1rr1m,
ss23,
valarmorghulis12,
zedd,
efsane07,
Blueeefe,
yamansengonca,
Gursoyhasan,
Shapox,
Narval,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.