ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2014 14:12
Toplam Mesaj:
146 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
İMZA
Özge Uçar
140 lt. kribensis
45lt. bitkili plati
20lt. karantina
140 lt. kribensis
45lt. bitkili plati
20lt. karantina
SON 10 MESAJI
Tema: Şirinler ve Büyülü Orman
Evet, bu şekilde olmasını kızım istedi ve düzeni tamamen onun isteğine göre birlikte yaptık, amaç zaten filmdekinin aynısını yapmak değil öncelikle çocuğu mutlu etmekti.. Ben zaten bu paylaşımı "bakın ne kadar mükemmel bir iş çıkardım , birebir şirinler köyü yaptım" diyerek yapmadım, şirinlerden esinlenerek kızım için yaptığımı paylaştım :)
Murat Bey, evet balıklar çok sağlıklı ve de mutlular , su testleri belirli aralıklarla zaten yapılıyor.
Tema: Şirinler ve Büyülü Orman
Fotoğraf:
Gelecek çoğu olumsuz yorumu şimdiden tahmin ediyorum, hele ki beni bilenlerin "nasıl olur da doğal olmayan ürün kullanırsın tankta "dediklerini duyar gibiyim fakat bu sefer kızım için birşey yapmak istedim. Şirinler köyünü model alarak bir büyülü orman yaratmaya çalıştım. Şatoyu mecburen kullandım çünkü alternatifi yoktu (lav kayasını da oyacak yeterli zamanım şu sıralar yok,ilerisi için hedefim şatonun yerine şekillendireceğim lav kayası koymak ama şu anda şato kalıyor).
Köy ile Gargamel'in şatosunun bulunduğu alan arasına köprü görünümlü yosunlandırdığım bir kütüğü koyup önüne taş dizdim , taşların sayısını arttırmam gerekiyor istediğim "tehlikeli bölge, geçiş yok" görüntüsünü elde edebilmek için. Onun arkasında da yine moss sarıp ağaç görünümü verdiğim bir kök var.
Köyümde ise christmas mossla kaplı yarım coconut kabukları ile şirin evleri yaptım,çakıllarla evlere patika, Kum rampanın üst kısmına ise bir bütün coconut ve onun içine de anubiası yerleştirerek Şirin babanın evi ile köyü tamamladım. Şu an tek eksik,diğer tankta budanmayı bekleyen sessifloralarla arka planı biraz daha yeşillendirmek ve sağ köşede görmüş olduğunuz çirkin yapay bitkinin yerine gelecek olan afrika baobab ağacı şekli vermeye çalışıp moss sardığım ağaç çalışmam. Diğer co2 li bitki akvaryumumda biraz daha şekillenmeyi bekliyor.
Kapasite (litre): 150 lt.
Canlılar: 1e 1 d Kribensis 35 kribensis yavrusu
Malzemeler: Tetra tec ex 700 dış filtre, tetratech aps 400 hava motoru
Akvaryum Bakımı: Haftada bir %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: artemia, tetra min, kırmızı kan kurdu, tetra tips tablet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: su değişiminde aquatan, haftada 2 kez sıvı gübre
Fotoğraf:
Gelecek çoğu olumsuz yorumu şimdiden tahmin ediyorum, hele ki beni bilenlerin "nasıl olur da doğal olmayan ürün kullanırsın tankta "dediklerini duyar gibiyim fakat bu sefer kızım için birşey yapmak istedim. Şirinler köyünü model alarak bir büyülü orman yaratmaya çalıştım. Şatoyu mecburen kullandım çünkü alternatifi yoktu (lav kayasını da oyacak yeterli zamanım şu sıralar yok,ilerisi için hedefim şatonun yerine şekillendireceğim lav kayası koymak ama şu anda şato kalıyor).
Köy ile Gargamel'in şatosunun bulunduğu alan arasına köprü görünümlü yosunlandırdığım bir kütüğü koyup önüne taş dizdim , taşların sayısını arttırmam gerekiyor istediğim "tehlikeli bölge, geçiş yok" görüntüsünü elde edebilmek için. Onun arkasında da yine moss sarıp ağaç görünümü verdiğim bir kök var.
Köyümde ise christmas mossla kaplı yarım coconut kabukları ile şirin evleri yaptım,çakıllarla evlere patika, Kum rampanın üst kısmına ise bir bütün coconut ve onun içine de anubiası yerleştirerek Şirin babanın evi ile köyü tamamladım. Şu an tek eksik,diğer tankta budanmayı bekleyen sessifloralarla arka planı biraz daha yeşillendirmek ve sağ köşede görmüş olduğunuz çirkin yapay bitkinin yerine gelecek olan afrika baobab ağacı şekli vermeye çalışıp moss sardığım ağaç çalışmam. Diğer co2 li bitki akvaryumumda biraz daha şekillenmeyi bekliyor.
Not: Şirinler suya salınım yapmıyor, aylar öncesinden suya konulup, sık sık su değerleri ölçülüp denendi.
Kapasite (litre): 150 lt.
Canlılar: 1e 1 d Kribensis 35 kribensis yavrusu
Malzemeler: Tetra tec ex 700 dış filtre, tetratech aps 400 hava motoru
Akvaryum Bakımı: Haftada bir %20 su değişimi
Kullanılan Yemler: artemia, tetra min, kırmızı kan kurdu, tetra tips tablet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: su değişiminde aquatan, haftada 2 kez sıvı gübre
130Lt. Bitkili Canlıdoğuran Tankım
[QUOTE=boyzone]Merhaba, öncelikle akvaryumunuz hobiye yeni başlayan birine göre harika olmuş, fakat bazı eksikleriniz mevcut.
[QUOTE=boyzone]Merhaba, öncelikle akvaryumunuz hobiye yeni başlayan birine göre harika olmuş, fakat bazı eksikleriniz mevcut.
öncelikle akvaryumun bitki için ışığı yetersiz 120 boyunda sylvania aquastar, sylvania gra-lux marka akvaryum flerösanı kullanabilirsiniz.
ayrıca akvaryumunuzda lepistes mutlaka olmalı diye düşnüyorum, hobicilerden uygun fiyatlı jumbo boy lepistes alırsanız hem renk katar, hemde bi sürü yavrular, zaten akvaryumunuzda bitki olduğu için yavruları yiyemezler. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
bol yavrulu hobi diliyorum.
[/QUOTE]
teşekkürler, o tankta şu an 4*39watt grolux awuastar ışıklandırma var. Lepistes malesef sevmiyorum, fazla narinler. Son değişikliklerden sonra zaten bitkilerin çoğunu ve bazı canlıdoğuranları diğer tanka alıp, bunu kribensis tankı olarak devam ettiriyorum.
Yeni kurulum- Kribensis tankı-önerileriniz
teşekkürler. Mossla çok uğraşmak istemiyorum, moss kaplı bir ağacım bir de köprüm var ,şimdilik yeter sanırım.
İki parmak kadar kalınlığı var aslında kumun, idare edecekler onunla :)
Az önce ölçümleri de yaptım.
ph 6.5
cl2 0
teşekkürler. Mossla çok uğraşmak istemiyorum, moss kaplı bir ağacım bir de köprüm var ,şimdilik yeter sanırım.
İki parmak kadar kalınlığı var aslında kumun, idare edecekler onunla :)
Az önce ölçümleri de yaptım.
ph 6.5
cl2 0
kh 7
gh 6
no2 0a yakın
no3 0 a yakın
Değerler iyi. Şimdi birkaç gün oturup bakterinin biraz oturmasını bekleyeceğim, sonra da bıcırlar doğru tanka :)
Değerler iyi. Şimdi birkaç gün oturup bakterinin biraz oturmasını bekleyeceğim, sonra da bıcırlar doğru tanka :)
Ozge 2014-06-29 20:31:38
Bu sefer acele etmiyorum üstadım, şu kurulum iyi midir yeterli midir kribler için? Silis kum ekledim , Anubias, saz ve elodeadan başka bitki koymayacağım.
135lt. su aldı; aquatan ekledim; birkaç saat sonra da bakteri ekleyeceğim.
Ufaklılar dayandığı kadar uzun nanoda tutup; su iyice oturunca buraya alacağım. Su da ancak berraklaşır zaten, Bakalım, umarım problem çıkmaz..
135lt. su aldı; aquatan ekledim; birkaç saat sonra da bakteri ekleyeceğim.
Ufaklılar dayandığı kadar uzun nanoda tutup; su iyice oturunca buraya alacağım. Su da ancak berraklaşır zaten, Bakalım, umarım problem çıkmaz..
Bir çift kribens için yeni bir kurulum yapmaya karar verdim. Fakat bir konuda kararsız kaldım.
Kribensislerin bitki de sevdiğini biliyorum. Bu tankımda low-tech olarak sadece kribler için bir kaç bitki bulundurmayı planlıyorum. Düşük teknik tanktaki bitki için en ideali siyah hagen kum fakat bir makalede bu kumun kribensislere zarar verebileceğini okumuştum ( ince keskin kenarları olabiliyor ve çiftleşme döneminde çok hareket ettikleri için yara alabiliyorlar). Öte yandan kribensisler de diğer çikletler gibi ince kumu ağızlarına alıp tükürmeyi çok seviyorlar ama ince beyaz kumda da bitki yetişmiyor.
İki adet moss sarılı yati kökü, 1 adet mangrov köküm var, bir adet lav taşı kaya ve kribensisler için1 adet hindistan cevizi , 1adet de üzeri moss kaplı yarım hindistancevizi olacak.
İnce kum kullanırsam ne tür bitki kullanmam gerekir? Kum kökleri beslemeyecektir. Elodealarımı vantuzla arka cama sabitleyebilirim, ayrıca java fern de almayı düşünüyorum (kayaya veya köklere misina ile tutturabilrim), bunlar yeterli olacak mı ? Mümkün olduğu kadar doğal bir ortam yaratmak istiyorum kribensislerime.
Bir çift kribens için yeni bir kurulum yapmaya karar verdim. Fakat bir konuda kararsız kaldım.
Kribensislerin bitki de sevdiğini biliyorum. Bu tankımda low-tech olarak sadece kribler için bir kaç bitki bulundurmayı planlıyorum. Düşük teknik tanktaki bitki için en ideali siyah hagen kum fakat bir makalede bu kumun kribensislere zarar verebileceğini okumuştum ( ince keskin kenarları olabiliyor ve çiftleşme döneminde çok hareket ettikleri için yara alabiliyorlar). Öte yandan kribensisler de diğer çikletler gibi ince kumu ağızlarına alıp tükürmeyi çok seviyorlar ama ince beyaz kumda da bitki yetişmiyor.
İki adet moss sarılı yati kökü, 1 adet mangrov köküm var, bir adet lav taşı kaya ve kribensisler için1 adet hindistan cevizi , 1adet de üzeri moss kaplı yarım hindistancevizi olacak.
İnce kum kullanırsam ne tür bitki kullanmam gerekir? Kum kökleri beslemeyecektir. Elodealarımı vantuzla arka cama sabitleyebilirim, ayrıca java fern de almayı düşünüyorum (kayaya veya köklere misina ile tutturabilrim), bunlar yeterli olacak mı ? Mümkün olduğu kadar doğal bir ortam yaratmak istiyorum kribensislerime.
Kullanacağım tankın brüt hacmi 150 litre, tetratech ex600 dış filtre , tetratech hava motoru kullanacağım. CO2 sistemi olmayacak.
Fikir ve önerilerinizi acilen bekliyorum.
Fikir ve önerilerinizi acilen bekliyorum.
Parı Prensesle, Sarı Beyaz ıceman geçinir mi ?
Bu balıkların besleneceği minimum hacim 120litredir , ve sizin akvaryumunuzun hacmi o kadar balık için yetersiz.
Bu balıkların besleneceği minimum hacim 120litredir , ve sizin akvaryumunuzun hacmi o kadar balık için yetersiz.
Bu kuyruğun nesi var
Dış filtre malzemesini değiştirirsem tüm sistem alt üst olur çünkü daha dün filtrenin malzemesini çıkarıp, elyafı değiştirdim; bioball ve seramik halkaları da diğer sağlıklı akvaryumun suyundan alıp yıkadım.
Dış filtre malzemesini değiştirirsem tüm sistem alt üst olur çünkü daha dün filtrenin malzemesini çıkarıp, elyafı değiştirdim; bioball ve seramik halkaları da diğer sağlıklı akvaryumun suyundan alıp yıkadım.
Az önce de mümkün olduğunca bitkileri temizleyip, budayıp miktarını azaltarak geri diktim.
İki günlük koruma amaçlı dediğiniz ilacı kullanıp; sonrasında %30 su değişimi yapıp; filtreye de geçici karbon eklesem uygun mudur?
İki günlük koruma amaçlı dediğiniz ilacı kullanıp; sonrasında %30 su değişimi yapıp; filtreye de geçici karbon eklesem uygun mudur?
Bu kuyruğun nesi var
Tetraları yakalamamın şu an imkanı yok. Sanırım tüm bitkileri çıkarıp ( zaten sakal yosun problemi yüzünden bunu yapmam gerekiyordu) ana tanka mikofish uygulaması yapacağım, dediğiniz gibi 3 güne yayarak, sonra da su değişimi.
Tetraları yakalamamın şu an imkanı yok. Sanırım tüm bitkileri çıkarıp ( zaten sakal yosun problemi yüzünden bunu yapmam gerekiyordu) ana tanka mikofish uygulaması yapacağım, dediğiniz gibi 3 güne yayarak, sonra da su değişimi.
Karantina tankına aldığım balıklar tedaviye rağmen malesef tek tek ölüyorlar ( hepsi lepistes)
Ana tankta ölüm ya da belirgin hasta balık yok çok şükür.
Ana tankta ölüm ya da belirgin hasta balık yok çok şükür.
Sabah yemlerini vermiştim (ana tank) biraz sonra bitkileri çıkarıp önlem maçlı mikofish uygulamasına başlayacağım. Mikofish tedavisi sırasıda dış filtre açık kalıyor sanırım, değil mi?
Bu kuyruğun nesi var
[QUOTE=umitlee]Özge hanım muhtemelen kavgada olmuş ya da kur esnasında yaşanmış gibi. Çünkü kuyrukta darbeler var üst kısımda kanlanma var. Normalde bir şeyi yok gibi ancak bu tankta bir mantar durumu yaşandı demişsiniz. Komple mi su değişimi yaptınız tanktaki malzemeleri vb. iyice temizleyebildiniz mi ya da koruma amaçlı olarak neler yaptınız bunları da bilmiyoruz. Ancak bunların hepsi bir tarafa her ne sebeple olursa olsun yara almış balık tüm enfeksiyonlara açıktır. Ancak ne var ki bu mutlaka hastalık kapar anlamında değil. Vatoz türlerinin olması koruma uygulamasını kolaydan orta-zora sürüklüyor.
[QUOTE=umitlee]Özge hanım muhtemelen kavgada olmuş ya da kur esnasında yaşanmış gibi. Çünkü kuyrukta darbeler var üst kısımda kanlanma var. Normalde bir şeyi yok gibi ancak bu tankta bir mantar durumu yaşandı demişsiniz. Komple mi su değişimi yaptınız tanktaki malzemeleri vb. iyice temizleyebildiniz mi ya da koruma amaçlı olarak neler yaptınız bunları da bilmiyoruz. Ancak bunların hepsi bir tarafa her ne sebeple olursa olsun yara almış balık tüm enfeksiyonlara açıktır. Ancak ne var ki bu mutlaka hastalık kapar anlamında değil. Vatoz türlerinin olması koruma uygulamasını kolaydan orta-zora sürüklüyor.
Yukarıda bahsettiğim 1 lt. suya 15 damla Mikofish katılmış suda bir poşet (balık poşeti ya da yumurta poşeti uygundur) içerisinde 1-2 dakika çok hafifçe balığı yormadan çalkalamanızdır. Böylece sadece balığa ilacın nüfuzunu sağlarsınız. Koruma amaçlı yapabileceğiniz şimdilik budur. Yine bir doz uygulama bu tanka Mikofish ekleyebilirsiniz. Vatozlar olduğu için kaya tuzu önermiyorum.
[/QUOTE]
Vatozları çıkardım Ümit Bey, karantina tankına aldım.
Şu an Ana tankta sadece çöpçü, tetralar ve kribensis çifti var.%20 %30 olmak üzere iki gün üstüste su değişimi yaptım. Kökleriçıkarıp iyice temizledim, Keza bitkileri de aynı şekilde. Yeni su eklerken bakteri kültürü ve aquatan da ekledim.
Şu an Ana tankta sadece çöpçü, tetralar ve kribensis çifti var.%20 %30 olmak üzere iki gün üstüste su değişimi yaptım. Kökleriçıkarıp iyice temizledim, Keza bitkileri de aynı şekilde. Yeni su eklerken bakteri kültürü ve aquatan da ekledim.
SON MESAJLAR
- Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 08:40
Akvaryum Tanıtımı - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo sadece soru, 08:04
Labirentliler - LIFETECH 835 hakkında fikri olan varmı? BJK-123, 07:51
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığı Akvaryumumda Bulanıklık Oluştu! Emreözamisos, 07:29
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Sorunu bendeniztayfun, 06:34
Yeni Üye Forumu - Sera Baktopur&baktopur Tabs İc Parazit Tedavisi Hidro Dinamik, 02:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Ph Düşürme Yöntemi Mekanik Mi Kimyasal Mı? ArifhbsAquatics, 02:10
Bitki Akvaryumları Genel - Tatlı Su Midyesi Ölmüş Mü Aminedmrts, 01:44
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkili Akvaryumda Nematod 20 Litre ŞahanT., 00:48
Bitki Akvaryumları Genel - Safkan Velifera xellence07, 00:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 00:19
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Dereden Bulduğum Balığın Türü Nedir? Dexter85321, 23:42
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 200lt Akvaryumda Ne Beslenebilir GhostKoi, 23:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 23:38
Bitki Akvaryumları Genel - 60*40*40 Hightech Bitkili Filtre Sistemi Kturan06, 23:35
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Dekor Önerisi Larvaklm, 23:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Kambur Larvaklm, 23:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteslerim Ölüyor :( Handeli, 23:27
Yeni Üye Forumu - Lepistes Larvaklm, 23:26
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Solungaçta Beyaz Noktalar GhostKoi, 23:12
Sazansıgiller - Yengeç HayriBeta, 23:02
Yeni Üye Forumu - Tropheus İçin Aydınlatma Ve Dekor kaptan_01, 22:57
Tropheus - Low-tech Gariban+ Beta Akvaryumum Dexter85321, 22:54
Akvaryum Tanıtımı - Öğrenci Evimde Akvaryum kaptan_01, 22:39
Akvaryum Tanıtımı - Japon Usulü Fukushuu, 22:10
Akvaryum Tanıtımı - İstanbul Uygun Fiyatlı Akvaryumcu Hobilik, 21:42
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Küçük Karides Dunyasi Taha10, 20:28
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Betta İçin Hangi Kum? lebowskia, 20:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Yavrucağa Ne Yapmalıyım:( aliefecilciler, 19:31
Labirentliler - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 19:26
Akvaryum Dünyasından Haberler - Mini? Ramshorn? Dexter85321, 19:21
Omurgasızlar - Birkili Akvaryum Taban Yapımı Hidro Dinamik, 18:36
Yeni Üye Forumu - Ista 96gr Setin Limon Tuzu Sitrik Asit Dönüşümü BabySoul, 18:35
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Kribensis Nigeria Red Ve Rainbow Üreme Göksel D, 18:27
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Kakadu Triple Red Bulamıyorum? Ferdi2327, 18:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı KaanE, 17:56
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta BabySoul, 17:26
Yeni Üye Forumu - Üçgen Kuyruklu Yavru BabySoul, 17:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Discus Uzmanlarına Soruyorum giyotyn, 17:08
Discus - Elma Salyangozu Renk Sorunu Eren042, 17:00
Omurgasızlar - Balıklarımın Dışkısı Beyaz Renkte Şevki37, 16:47
Sazansıgiller - Tetra Akvaryum Isıtıcısı ciciolmesinlutfn, 16:41
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - En güzel fotoğraflarınızı gösterin İskorpit, 15:44
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Baligimda Hareketsizlik Canbudakkkk, 15:42
Güney Amerikan Cichlidleri - Sump Su Giriş Mazgalı akandemir1, 15:31
Filtreleme Seçenekleri - Karma Tropikal Akvaryum V 2.0 kdrackgz, 15:30
Akvaryum Tanıtımı - Bakteri Kültürü Ekleme Ahmetc, 14:06
Yeni Üye Forumu - Albino Endler Dedesi Oldum :) Ehtiyar, 13:38
Nadir Tür Gördüm - Astronot Balığım Yan Yatıyor bendeniztayfun, 13:31
Yeni Üye Forumu - Su İçinde Bambu Ehtiyar, 13:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 08:37
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 08:37
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 08:37
- Albino Full Red Ve Filkulak Redtail, C. Sterbai nikon_ 08:37
- Red Tiger Lotus nikon_ 08:37
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 08:23
- Subulata Ve Saz Bitkisi Sadan 08:23
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 08:20
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 08:20
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 08:18
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 08:18
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 08:18
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 08:18
- Ic Filtre Emreözamisos 07:30
- Afrika Cichlidleri devito 07:04
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 04:08
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 04:08
- Beyaz Melek 2 Adet Sahiplendirilecektir EyupAsik3452 04:07
- Akvaryum Malzemeleri Eheim 2211-2213 Kabasakal22 02:12
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:45
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:45
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:45
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:45
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:45
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 01:22
- 60x40x40 İthal Akv-3lü Bitki Budama Seti-kökler Dextran 01:22
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 01:16
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 01:16
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 01:09
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 00:52
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 00:40
- Altın Kafa Melekler Tekin35 00:35
- Frontosa Küpü Emirk 00:11
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 00:11
- Düz Siyah Cüce Vatoz Emirk 00:11
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 00:02
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 00:02
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 00:02
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 00:00
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 23:45
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 23:14
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 23:00
- Christmas Moss Furkann 23:00
- Akvaryum Ve Çeşitli Malzemeler ataberk28 22:53
- 🌲🌳🌲🌳🌲🌳high Tech Bitkiler Nadir Türler🌲🌳🌲 hasancn 22:02
- Hızlı Olan Alır :) Tek Paket Vardır.85 Kök hasancn 22:02
- Super Red Tül Damızlık Erkek Arıyorum. Veya Çift hasancn 22:02
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 21:39
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 21:18
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 21:16
KULLANICILAR
- 76 Online Kullanıcı, 42 Üye
Online Kullanıcılar
aykome,
otolkurt,
Angelguy,
hasanhr,
asplant,
BaldGuy,
theanswer376,
SilverSharK35,
HerkesinBirPopisi,
gorkemyoldas,
diaslayt,
Hidro Dinamik,
mrtbldk,
Emirk,
beary,
Şevki37,
Ylmzfth,
Cardinalfish,
-RBG-,
lebowskia,
sıtkı,
Mert akcan,
BRHNSNMZ,
achiiles_622,
Aminedmrts,
Sariyerlee,
Göksel D,
ArifhbsAquatics,
Kabasakal22,
cnkrsln,
Zytrec,
Carcharodon,
Cengizhan06,
mali37,
ShineStar,
Canbudakkkk,
busratanirkan,
DenizOlsam,
Hak@N,
Tekin35,
YigitCeylan,
ktoG,
Bora Bey,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.