ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SefikUyas94
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Şubat 2021 13:12
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Şefik Uyaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Şefik Uyaş
SON 8 MESAJI
Olcay Çelık Dolandırıcıdır.
[QUOTE=sobetta][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035061.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035081.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035091.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035101.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035111.jpg[/IMG]
Şefik bey bu konuşma tarihlerini atıp WhatsApp mesajlarını sinirlenip sildiğini söyledi. Deliller yetersiz olsa da karşı taraftan da açıklama beklememiz daha sağlıklı olacaktır.[/QUOTE]
Arkadasin numarasini ve whatsappta en son yolladigim fotografi da yollarsaniz daha iyi olur. Diger konusmari karsi taraftan rica ettim. Gonderildiginde onlar da eklenecektir.
Sobetta ,tesekkur ederim.
[QUOTE=sobetta][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035061.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035081.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035091.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035101.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209475/081120182035111.jpg[/IMG]
Şefik bey bu konuşma tarihlerini atıp WhatsApp mesajlarını sinirlenip sildiğini söyledi. Deliller yetersiz olsa da karşı taraftan da açıklama beklememiz daha sağlıklı olacaktır.[/QUOTE]
Arkadasin numarasini ve whatsappta en son yolladigim fotografi da yollarsaniz daha iyi olur. Diger konusmari karsi taraftan rica ettim. Gonderildiginde onlar da eklenecektir.
Sobetta ,tesekkur ederim.
"Sobetta" adli kullaniciya resimler gonderilmistir. Ne yazikki gece whatsapp konusmalarini silmisim ama olcay celik e tekrardan konusmalari gondermesini rica ettim. Geri donus yapinca onlari da yollucam.
"Sobetta" adli kullaniciya resimler gonderilmistir. Ne yazikki gece whatsapp konusmalarini silmisim ama olcay celik e tekrardan konusmalari gondermesini rica ettim. Geri donus yapinca onlari da yollucam.
[QUOTE=Tunc Berk]
Bir aydır kendisini umursamayan satıcıya "bir şekilde" ulaşıp üç saat içerisinde 3d fonu yaptırıp kargo yapılması sağlanmış. Mantığını anlayamadım?
Büyük talihsizlik değil mi? Üç saat daha beklese hiç birimizin haberi olmadan sorun çözülmüş olacaktı.[/QUOTE]
Ben önce beni bu kadar sallayınca dolandirildigimi sandim. Kim olsa ayni seyi dusunur. 7 8 gun icinde elinde olur dedigi fonu 1 ay sonra gonderdi. Ustelik defalarca aramama mesaj atmama ragmen geri donus yapmadi. Arkadasin numarasi var zaten heryerde. Ben de numarami size atayim 3 kisi konferans yapalim. Eger birazcik şerefi varsa dogrulari anlatir zaten =). Hatta ve hatta urunu kargoladiktan sonra beni aradi gonderdim diye ozur diledi gec oldu falan diye. Ikinci bir akvaryumum oldugunu biliyor. Ona da fon yapayim para almayim dedi. Ben tesekkur ederek red ettim. Ama saat farkiyla konuyu acmistim artik. Acikcasi nasil bir sans , nasil denk geldi ben de bilmiyorum. Inanmakta gucluk cekmenize hak veriyorum bu yuzden. Yine aklinizda soru isareti kalirsa size de gonderebilirim.
[QUOTE=sobetta]Şefik bey ya siz doğru tasvir edemediniz ya da biz anlayamadık. Daha kolay bir dille özet geçip screen shotları atarsanız anlayabiliriz. Delil olmadan iddia sunmak ayıp karşılanabilir.[/QUOTE]
Burdan nasil foto yollanir bilmiyorum dilerseniz numarami yollayim ozelden whatsapp uzerinden gondereyim fotograflari
[QUOTE=Tunc Berk]
Bir aydır kendisini umursamayan satıcıya "bir şekilde" ulaşıp üç saat içerisinde 3d fonu yaptırıp kargo yapılması sağlanmış. Mantığını anlayamadım?
Büyük talihsizlik değil mi? Üç saat daha beklese hiç birimizin haberi olmadan sorun çözülmüş olacaktı.[/QUOTE]
Ben önce beni bu kadar sallayınca dolandirildigimi sandim. Kim olsa ayni seyi dusunur. 7 8 gun icinde elinde olur dedigi fonu 1 ay sonra gonderdi. Ustelik defalarca aramama mesaj atmama ragmen geri donus yapmadi. Arkadasin numarasi var zaten heryerde. Ben de numarami size atayim 3 kisi konferans yapalim. Eger birazcik şerefi varsa dogrulari anlatir zaten =). Hatta ve hatta urunu kargoladiktan sonra beni aradi gonderdim diye ozur diledi gec oldu falan diye. Ikinci bir akvaryumum oldugunu biliyor. Ona da fon yapayim para almayim dedi. Ben tesekkur ederek red ettim. Ama saat farkiyla konuyu acmistim artik. Acikcasi nasil bir sans , nasil denk geldi ben de bilmiyorum. Inanmakta gucluk cekmenize hak veriyorum bu yuzden. Yine aklinizda soru isareti kalirsa size de gonderebilirim.
[QUOTE=sobetta]Şefik bey ya siz doğru tasvir edemediniz ya da biz anlayamadık. Daha kolay bir dille özet geçip screen shotları atarsanız anlayabiliriz. Delil olmadan iddia sunmak ayıp karşılanabilir.[/QUOTE]
Burdan nasil foto yollanir bilmiyorum dilerseniz numarami yollayim ozelden whatsapp uzerinden gondereyim fotograflari
[QUOTE=sinanb85]Bu arkadaş mı ?
https://www.facebook.com/akvaryumfonyapim
[/QUOTE]
Evet bu arkadaş
[QUOTE=Abacus]Yeni hesapla kötüleme reklam...[/QUOTE]
Ismim soyismim herseyim yaziyor. Istedigin sosyal medyadan girip bakabilirsin. Buraya kimseyi kotulemeye gelmedim. Ben mağdur oldum , insanlar mağdur olmasın diye konu açtım. Kimseye de inandirmak zorunda degilim. Ama yine de kafamda cok soru isareti kaldi diyorsan numarami ozelden atayim. Konusmalarin hepsini tarihlerini aramalari her seyi gondereyim sana.
[QUOTE=sinanb85]Bu arkadaş mı ?
https://www.facebook.com/akvaryumfonyapim
[/QUOTE]
Evet bu arkadaş
[QUOTE=Abacus]Yeni hesapla kötüleme reklam...[/QUOTE]
Ismim soyismim herseyim yaziyor. Istedigin sosyal medyadan girip bakabilirsin. Buraya kimseyi kotulemeye gelmedim. Ben mağdur oldum , insanlar mağdur olmasın diye konu açtım. Kimseye de inandirmak zorunda degilim. Ama yine de kafamda cok soru isareti kaldi diyorsan numarami ozelden atayim. Konusmalarin hepsini tarihlerini aramalari her seyi gondereyim sana.
Ne reklamla ne de insanlari kotulemeyle isim olmaz. Inanmayan varsa numarami ozelden veririm gerekli screen shotlari konusmalari herseyi gonderirim.
Ne reklamla ne de insanlari kotulemeyle isim olmaz. Inanmayan varsa numarami ozelden veririm gerekli screen shotlari konusmalari herseyi gonderirim.
[QUOTE=GirayKaan]Arka fon dediğiniz 3d fon mu ?[/QUOTE]
Evet
Konu silinebilir. Kargo yola çıktı
[QUOTE=GirayKaan]Arka fon dediğiniz 3d fon mu ?[/QUOTE]
Evet
Konu silinebilir. Kargo yola çıktı
Bir şekilde ulaşıp gerekli konuşmayı yapınca arkadaş aksaklık oldu gibi gereksiz bahaneler uydurarak hemen gonderiyorum deyip az once malzemeyi kargoya vermistir.. ama yine de hakkimi helal etmiyorum. Beni 1 ay bosuna bekletip telefonlarimi acmadi ve mesajlarima cevap vermedi.
Konu silinebilir. Ilginize cok tesekkur ederim.
Bir şekilde ulaşıp gerekli konuşmayı yapınca arkadaş aksaklık oldu gibi gereksiz bahaneler uydurarak hemen gonderiyorum deyip az once malzemeyi kargoya vermistir.. ama yine de hakkimi helal etmiyorum. Beni 1 ay bosuna bekletip telefonlarimi acmadi ve mesajlarima cevap vermedi.
Konu silinebilir. Ilginize cok tesekkur ederim.
Herkese mutlu hobiler dilerim. Ben Izmir'de ikamet eden bir hobiciyim. Yaklaşık 1 yıldır bu hobiyle ilgileniyorum. Ilk akvaryumumu işyerine kurdum. Tabi malumunuz; belli bir zaman sonra eve de kurmak istedim ve ikinci el 1 metrelik sehpalı bir akvaryum aldım. Ucuza aldığım için akvaryum baya bir bakımsızdı. Güzelce bir elden geçirdim ve arka fon yapımlarını izlerken bu şahsın numarasını gördüm ve aradım. Bana whatsapp tan örnekleri attı ve fiyatının 130 lira olduğunu söyledi. Ben de beğendiğim bir dekor ile ölçüleri gönderdim ve parayı yatırdım (115 TL) sonra kendisini aradım hesabına 115 lira geçtiğini söyledim. Sıkıntı olmadığını ve 7/8 gün işçiliği olduğunu söyledi ve 1 aydır beni sallıyor. En son bittiğini söyledi ve adresime yolladığını söyledi ama tahmin edebileceğiniz gibi yalan söyledi. Verdiği takip numarası sahte çıktı. Defalarca ptt'ye gitmeme, ismimle , tc'm ile sorgulama yaptirmama rağmen bana bir kargo olmadigini soylediler. Kisacasi ben dolandirildim, siz bilinçlenin ve dolandırılmayın arkadaşlar. Ben sırf bunu yazmak icin bu foruma kaydoldum.
Tekrardan herkese mutlu hobiler.
Herkese mutlu hobiler dilerim. Ben Izmir'de ikamet eden bir hobiciyim. Yaklaşık 1 yıldır bu hobiyle ilgileniyorum. Ilk akvaryumumu işyerine kurdum. Tabi malumunuz; belli bir zaman sonra eve de kurmak istedim ve ikinci el 1 metrelik sehpalı bir akvaryum aldım. Ucuza aldığım için akvaryum baya bir bakımsızdı. Güzelce bir elden geçirdim ve arka fon yapımlarını izlerken bu şahsın numarasını gördüm ve aradım. Bana whatsapp tan örnekleri attı ve fiyatının 130 lira olduğunu söyledi. Ben de beğendiğim bir dekor ile ölçüleri gönderdim ve parayı yatırdım (115 TL) sonra kendisini aradım hesabına 115 lira geçtiğini söyledim. Sıkıntı olmadığını ve 7/8 gün işçiliği olduğunu söyledi ve 1 aydır beni sallıyor. En son bittiğini söyledi ve adresime yolladığını söyledi ama tahmin edebileceğiniz gibi yalan söyledi. Verdiği takip numarası sahte çıktı. Defalarca ptt'ye gitmeme, ismimle , tc'm ile sorgulama yaptirmama rağmen bana bir kargo olmadigini soylediler. Kisacasi ben dolandirildim, siz bilinçlenin ve dolandırılmayın arkadaşlar. Ben sırf bunu yazmak icin bu foruma kaydoldum.
Tekrardan herkese mutlu hobiler.
SON MESAJLAR
- Karidesler Yem Yemiyor İlkerAyas, 19:36
Omurgasızlar - Christmıs Moss Denemesi MrtGn, 19:35
Bitki Türleri ve Bakımı - 90x45x45 High Tech (2025 Dış Filtre Öneri) Gkcn24, 19:06
Filtreleme Seçenekleri - Beta Akvaryumu Flashh, 19:05
Yeni Üye Forumu - Juss Akvaryum Bilgilendirme Uriel, 19:04
Şikayet Var! - Güvenilir Site Önerisi+bilgilerinize İhtiyacım Var Uriel, 18:52
Şikayet Var! - Filtre Sorunu hmzozkynr, 18:47
Filtreleme Seçenekleri - Filtre Debi Düşürme AtlasPoyraz, 18:43
Yeni Üye Forumu - Sızce Hangısı Daha Getırılı Lepistesci Emir, 18:40
Yeni Üye Forumu - Yavru Akvaryumu Frkn, 17:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Reeflowers Natural Aquasand Beyaz Kum Hakkında... Woland, 17:41
Malzemeler ve Yemler Forumu - Balon Molilerimin Hangileri Hamile ArjenB, 17:39
Yeni Üye Forumu - Tropheuslarda Neden Sürekli F0 Lepistesci Emir, 17:26
Tropheus - Akvaryumdaki Akıntı Problemi darkaura, 16:43
Filtreleme Seçenekleri - Küp Nano Bitkili Akvaryum DemAktas, 16:08
Akvaryum Tanıtımı - Palyaço Ve Leather Keyfi Uriel, 15:43
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Beta Beslemek İstiyorum MasterChief, 15:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Petshoptan Alınan Bitkiler Nasıl Eklenmeli? MasterChief, 15:21
Labirentliler - Pembe Beta Balığı İstiyorum Gül, 15:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Hobiye Yeni Başlıyorum Bilgiye İhtiyacım Var MasterChief, 15:04
Yeni Üye Forumu - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 15:03
Akvaryum Tanıtımı - Sump Su İniş Sesi Nasıl Giderilir ? Sogan, 14:31
Filtreleme Seçenekleri - Led Aydınlatmanın Ayakları. Hidro Dinamik, 13:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sitrik Asit Co2 De Hız Ayar Valfi Olmasa Olur Mu AmatorBetaci, 13:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Balıklarım Neden Ölüyor koraykbl, 12:23
Yeni Üye Forumu - Sera Xs-feeder Sogan, 10:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığı Ve Baloncuklar MasterChief, 10:33
Labirentliler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MasterChief, 10:28
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred AtlasPoyraz, 10:22
Akvaryum Tanıtımı - Oranda - Ranchu Japon Balığı Yem Seçimi Anıl98, 09:47
Sazansıgiller - Balıklara vitamin verilmeli mi? Orhan76, 08:48
Canlı Doğuranlar - Yavru Lepistes 100lt De Büyürmü Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Süresi İlkerAyas, 08:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryumda Belirsiz Canlı Aguamentist, 08:00
Yeni Üye Forumu - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 07:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 07:41
Sazansıgiller - Esrarengiz Cinayet; Çöpçü Balığım Kayboldu İlkerAyas, 04:14
Kedi Balıkları Forumu - Lepistes Yavrumda Bilmediğim Bir Hastalık Belirtis 23AKVARYUM23, 03:18
Yeni Üye Forumu - Filtre Desteği Anıl98, 02:35
Yeni Üye Forumu - Yeni Başlıyacağım Önerileriniz Nelerdir? Savas2700, 02:01
Yeni Üye Forumu - Selale Aparatı Anıl98, 00:15
Yeni Üye Forumu - Yemeden Sonra Şişmiş Karın koraykbl, 00:12
Sazansıgiller - Türkiye'de İlangi Yellow F0 Satıcısı Kim Var? tevfikaktunc, 23:53
Tropheus - Şen Akvaryum Hâlen Aynı Kalitede Mi? tevfikaktunc, 23:47
Fiyat Forumu - Çok Uzun Yıllar Sonra Yeniden Akvaryum.com'dayım yerLidaLton, 23:32
Yeni Üye Forumu - Yeni Tanka Geçiş Eminator, 23:01
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Ön Cam Tadilatı bunyo71, 22:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumu Ve Bitki Öneri Ekremblkn37, 22:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nemli Yerde Cama Yapışan Canlılar Var Xxlowy, 22:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Salyangozun Türü Ne? CoryCory, 22:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti şansal 19:12
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:45
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:45
- Mini Parvula Balikcidede 18:45
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 18:15
- Dev Saz Low Tec Tank ozanercan34 17:31
- Uyguna Sıfır 500ml Seachem Phosphorus Gübreler TayfunSylkn 17:27
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:59
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:59
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 16:54
- Subulata Ve Saz Bitkisi Sadan 16:54
- Uygun Malzeler. Sadan 16:54
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 16:02
- 40*40*40 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:57
- 80x30x30 Bölmeli Akvaryumlar Wolkan 15:57
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 15:44
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 15:44
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 15:34
- 8 Adet Neon Tetra AtlasPoyraz 15:34
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:04
- Fluval 206 Dış Filtre exCaLiSTa 15:03
- Blue Zaire Moba F1 Genç Koloni inatci37 14:05
- Hb White Lepistes omererbas 14:05
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:04
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm , Akadama Toprak CevdetSERBEST 14:04
- Eheim Dış Filtre, Eheim İç Filtre Ve Kafa Motoru Gld5 13:56
- Sunsun Dış Filtre Ve Akvaryum Isıtıcısı Gld5 13:56
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:41
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:41
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:41
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:41
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:41
- Yavru - Kırmızıgöz Düz Albino Vatoz akvaryum12 13:29
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:12
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 13:12
- Cüce Vatoz, Oranda, Melek F13K 13:12
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:06
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 13:06
- 3 Adet Zebra Balığı ademiz 12:40
- Eheim Professionel 4+ egedin 12:27
- Red Tail Lepistes+cüce Vatoz+anubias+ekipman umutuyar 12:13
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 12:13
- L144 Mavi Göz Tül Longfin 3-5 Cm DenizOlsam 12:04
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 11:58
- Rasbora Arıyorum Miller 11:58
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 11:54
- Eheim Compact On 5000 & Eheim Stream On 3500 Esakvarist 11:54
- Ledaqualight Akvaryum Aydınlatmaları Ynsmr 11:47
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 11:31
- 4 Erkek Saulosi Emirk 11:13
KULLANICILAR
- 131 Online Kullanıcı, 72 Üye
Online Kullanıcılar
yorgunsair,
cengiz han,
Hoppala,
Onuronur0,
Alaylı Akvarist,
cetincanokemen,
Mehmet59,
UEK,
muratcinar,
Azizdurdenn,
tsp7,
Tranb,
ozanguppy,
epilal,
tropheus4306,
esensml,
Koksal Gurkan,
darkelf,
Umt61,
Ehtiyar,
Smokie,
Balikcidede,
AmatorBetaci,
İlkerAyas,
Alihan38,
BenN7434,
Akax,
featmuco,
mar76,
blokurlu,
cyborghuman,
MiSoSiKiaN,
EKAR,
barsbingul,
berkanozcann,
Bolubalik,
MCY4,
Sezginsen35,
Golgeci,
beyazgul,
elgalad,
bendeniztayfun,
Memo45,
Bacardi,
yusufsemi,
Hidro Dinamik,
Jailor,
Hakancaglar8638,
moby24,
Mertkrdmr,
Burak PEKDEMİR,
MaveraR,
hmzozkynr,
Özgür Sözen,
Furcifer,
Salih06,
bakayra,
Uriel,
acemibiri,
Bettasever12,
AugustMed,
şansal,
rayed,
ahmetfiratozkaya,
blenny,
exCaLiSTa,
Mehmet345467,
EmreTRk,
Flashh,
erdemusta,
Hasan öncü,
Bayulker,
YigitAlpCicek,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.