ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
OrhunKadir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
46
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Ekim 2024 00:15
Toplam Mesaj:
41 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Orhun Kadir HERDOĞAN
Doğum Tarihi:
25 Nisan 1991
İl:
Bilecik
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
OrhunKadir
SON 10 MESAJI
Aquael Leddy 60 Xl
İyi günler bende aynı setten almayı düşünüyorum. Üründen memnun musunuz acaba
İyi günler bende aynı setten almayı düşünüyorum. Üründen memnun musunuz acaba
İlk Profesyonelce Tankım
Çok güzel bir kurulum olmuş ellerinize sağlık.
Çok güzel bir kurulum olmuş ellerinize sağlık.
Walstad Metodu Yeni Kurulum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918141.jpg[/IMG]
Evet güncelleme ve birazda fikir danışma yapmak istedim öncelikle 6. günde 1/5 su değişimi yaptım 11. günde 1/3 su değişimi yaptım. Bitkiler yavaş ama sağlam bir şekilde devam ediyor öyle çok ağır bir erime gözlemlemedim. Büyük ihtimalle bitkiler ile gelen bir kaç adet adi salyangoz var ama sorun etmiyorum. Bir tanıdığın çöken akvaryumundan tek sağ kalan bir balık verdi hem rahat etsin diye hem de belki nitrat döngüsüne minimalde katkısı olur diye onu ekledim. Arkaya siyah fon ekledim.
-İlk sorum ışıklandırmayı 6 saat açık altı saat kapalı formatında kullanıyorum hafif yosunlanma başladı günde 5+5 açığa mı geçmeliyim sizce ama öyle çok ağırda bir yosunlanma gözlemlemedim bu şekilde devam mı etmeliyim?
-İkinci olarak görüldüğü gibi akvaryumda kök var genelde sıkıntı çıkarabilme ihtimali var deniliyor tabanı hazırlarken içinde hava kalmayacak şekilde gayet güzel bir şekilde karıştırma uyguladım ve arada kütüğü yerinden kımıldatıyorum ve altından herhangi bir gaz çıkışı göremedim. Sizce kütüğü çıkarmalı mıyım yoksa böyle sıkı markajda tutarak durumu gözleyerek tutmaya devam mı etmeliyim?
-Bunlar dışında gözünüze çarpan bir sorun varsa dikkatimden kaçan yardımcı olursanız çok sevinirim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917511.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211917571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918051.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/220311/260320211918141.jpg[/IMG]
Evet güncelleme ve birazda fikir danışma yapmak istedim öncelikle 6. günde 1/5 su değişimi yaptım 11. günde 1/3 su değişimi yaptım. Bitkiler yavaş ama sağlam bir şekilde devam ediyor öyle çok ağır bir erime gözlemlemedim. Büyük ihtimalle bitkiler ile gelen bir kaç adet adi salyangoz var ama sorun etmiyorum. Bir tanıdığın çöken akvaryumundan tek sağ kalan bir balık verdi hem rahat etsin diye hem de belki nitrat döngüsüne minimalde katkısı olur diye onu ekledim. Arkaya siyah fon ekledim.
-İlk sorum ışıklandırmayı 6 saat açık altı saat kapalı formatında kullanıyorum hafif yosunlanma başladı günde 5+5 açığa mı geçmeliyim sizce ama öyle çok ağırda bir yosunlanma gözlemlemedim bu şekilde devam mı etmeliyim?
-İkinci olarak görüldüğü gibi akvaryumda kök var genelde sıkıntı çıkarabilme ihtimali var deniliyor tabanı hazırlarken içinde hava kalmayacak şekilde gayet güzel bir şekilde karıştırma uyguladım ve arada kütüğü yerinden kımıldatıyorum ve altından herhangi bir gaz çıkışı göremedim. Sizce kütüğü çıkarmalı mıyım yoksa böyle sıkı markajda tutarak durumu gözleyerek tutmaya devam mı etmeliyim?
-Bunlar dışında gözünüze çarpan bir sorun varsa dikkatimden kaçan yardımcı olursanız çok sevinirim.
300lt Bitkili Akvaryum
Hayırlı olsun çok güzel bir kurulum olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel bir kurulum olmuş.
Karidesler İle Beslenebilecek Farklı Türler
[QUOTE=BurakKara]
Biraz gec oldu yogunluktan bakamadim
Resimleri ekledim,bitkiler masallah costu ,sadece sivi gubre veriyorum ,3 ay olacak akvaryum sadece 1 karidesim öldü onun disinda masallah bir sorun yok suana kadar
Baliklari her gun arastiriyorum,akvaryuma 3 adet ember tetra ekledim
2 tane panda copcu ekledim,pigme copcu alacaktim ,pandalar karidese bakmiyor bile gayet guvenli duruyor
resimlerde gordugunuz gibi canavar bir vatozumuz var ama o da gayet sorunsuz ,ozellikle en son cikmis 2 mm civari karides yavrularina bakiyorum salatalik verdigimde vatozla yan yana yiyolar sorun olmuyor
Akvaryum doldu gibi ama ember tetra yanina bir cins daha ekleyecem,ve vatoz tarzi bir cins daha koyunca bitirecem eklemeyi(balik suretinde olmayan baska cinsler bulursam semender gibi onlardan da eklerim)
1-Hillstream loach :Vatozun bir cinsi stingray vatoza benziyor ama cok hassas canliymis bakmasi zor ama karidesle %100 uyumlu
2-Endler lepistes- Normal lepistesin ufagi,sivrisinek rasbora benziyor ,uremesi lepistes gibi,karidesle uyumlu
3-Rasbora turleri galaksi,sivrisinek bir de renksiz olani var ismini bilmiyorum ,galaksi vardi burada ama endler lepistes alirim belki suan kafamda o var o yuzden almadim,urkek bir canli galaksiler ama guzeller otlarin arasina karisiyolar
Yosunyiyen vb onlari yazmiyorum ,tam bilgi bulamadigim kalem baligi var
akvaryumdan ziplayabiliyormus,karidesle yasiyor deniliyor
Minnowfish turkcesini bulamadim, bu balik da videolarda var karideslerle yasiyor
Kardinal tetra ,pearl danio bunlar da geciyor
Kuhliye gelecek olursak kesinlikle uygun degil geceleri avliyorlarmis karidesi,ben vazgectim kuhliden
Kirmizi kuyruk kopekbaligi ise videolar gordum karidesle yasiyor yabanci kaynaklar da ,cok buyuk olmazsa saldirmaz diyor ama yerli petshoplar beslenmez direk yer seklinde cevap verdi.Ama yabanci kaynaklarda saldirmayi birak yaklasmiyorlar bile diyor o yuzden kararsiz kaldim ve kirmizi kuyruk baya buyuyor ,guzel bir balik
Resimleri ekledim,gordugunuz gibi elma buyuklugunde elma salyangozumuz var :d ama diger salyangozlar bir turlu buyumuyor sorun ne bilmiyorum binlerce yavru var ama 1 cm boyuta gelebilen olmadi.Suan 2 vatoz 2 panda copcu,60-70 civari karides 3 adet ember tetra var ,midye koyacam bir tane ,iste yukaridaki turlerden bir iki tane daha ve halen kafamda kirmizi kuyruklu kopekbaligi var,maksat dogal ortam olsun denge kurulsun ,bir tane de bitki daha ekleyecegim suan 8 tur var [/QUOTE]
Çok güzel bir kurulum olmuş tebrik ederim. Ember tetra güzel bir tercih olmuş bencede yine işinize karışmak gibi adletmezseniz kırmızı kuyruk köpek balığı da sanki o hacimlere pek uygun olmayan bir tür ama hobi ve seyir keyfi sizin aslında bende sizin gibi en az iki tür bakmak istiyorum ama bu seferde balıkların ihtiyacı olan hacim konusunda sıkıntıya düşüyorum belki sizde ikinci bir tür yerine kalabalık bir ember sürüsü yapmayı düşüne bilirsiniz ya da bulabilirseniz güzel gösterişli endler türleri var onlarda hacim için gayet uyumlu olabilirler.
[QUOTE=BurakKara]
Biraz gec oldu yogunluktan bakamadim
Resimleri ekledim,bitkiler masallah costu ,sadece sivi gubre veriyorum ,3 ay olacak akvaryum sadece 1 karidesim öldü onun disinda masallah bir sorun yok suana kadar
Baliklari her gun arastiriyorum,akvaryuma 3 adet ember tetra ekledim
2 tane panda copcu ekledim,pigme copcu alacaktim ,pandalar karidese bakmiyor bile gayet guvenli duruyor
resimlerde gordugunuz gibi canavar bir vatozumuz var ama o da gayet sorunsuz ,ozellikle en son cikmis 2 mm civari karides yavrularina bakiyorum salatalik verdigimde vatozla yan yana yiyolar sorun olmuyor
Akvaryum doldu gibi ama ember tetra yanina bir cins daha ekleyecem,ve vatoz tarzi bir cins daha koyunca bitirecem eklemeyi(balik suretinde olmayan baska cinsler bulursam semender gibi onlardan da eklerim)
1-Hillstream loach :Vatozun bir cinsi stingray vatoza benziyor ama cok hassas canliymis bakmasi zor ama karidesle %100 uyumlu
2-Endler lepistes- Normal lepistesin ufagi,sivrisinek rasbora benziyor ,uremesi lepistes gibi,karidesle uyumlu
3-Rasbora turleri galaksi,sivrisinek bir de renksiz olani var ismini bilmiyorum ,galaksi vardi burada ama endler lepistes alirim belki suan kafamda o var o yuzden almadim,urkek bir canli galaksiler ama guzeller otlarin arasina karisiyolar
Yosunyiyen vb onlari yazmiyorum ,tam bilgi bulamadigim kalem baligi var
akvaryumdan ziplayabiliyormus,karidesle yasiyor deniliyor
Minnowfish turkcesini bulamadim, bu balik da videolarda var karideslerle yasiyor
Kardinal tetra ,pearl danio bunlar da geciyor
Kuhliye gelecek olursak kesinlikle uygun degil geceleri avliyorlarmis karidesi,ben vazgectim kuhliden
Kirmizi kuyruk kopekbaligi ise videolar gordum karidesle yasiyor yabanci kaynaklar da ,cok buyuk olmazsa saldirmaz diyor ama yerli petshoplar beslenmez direk yer seklinde cevap verdi.Ama yabanci kaynaklarda saldirmayi birak yaklasmiyorlar bile diyor o yuzden kararsiz kaldim ve kirmizi kuyruk baya buyuyor ,guzel bir balik
Resimleri ekledim,gordugunuz gibi elma buyuklugunde elma salyangozumuz var :d ama diger salyangozlar bir turlu buyumuyor sorun ne bilmiyorum binlerce yavru var ama 1 cm boyuta gelebilen olmadi.Suan 2 vatoz 2 panda copcu,60-70 civari karides 3 adet ember tetra var ,midye koyacam bir tane ,iste yukaridaki turlerden bir iki tane daha ve halen kafamda kirmizi kuyruklu kopekbaligi var,maksat dogal ortam olsun denge kurulsun ,bir tane de bitki daha ekleyecegim suan 8 tur var [/QUOTE]
Çok güzel bir kurulum olmuş tebrik ederim. Ember tetra güzel bir tercih olmuş bencede yine işinize karışmak gibi adletmezseniz kırmızı kuyruk köpek balığı da sanki o hacimlere pek uygun olmayan bir tür ama hobi ve seyir keyfi sizin aslında bende sizin gibi en az iki tür bakmak istiyorum ama bu seferde balıkların ihtiyacı olan hacim konusunda sıkıntıya düşüyorum belki sizde ikinci bir tür yerine kalabalık bir ember sürüsü yapmayı düşüne bilirsiniz ya da bulabilirseniz güzel gösterişli endler türleri var onlarda hacim için gayet uyumlu olabilirler.
[QUOTE=Aqua Discovery]
Değiştirmedim çöpe attım o anlık sinirle[:D] zaten renkleri çok azalmıştı tek beyaz kalmıştı sağlıklı yanan, şimdi samsung 5630 modül led kullanıyorum [/QUOTE]
İyi en azından sayenizde elimde ki patlarsa yerine ikame olarak kullanabileceğim parçayı öğrendim.[:)]
[QUOTE=Aqua Discovery]
Değiştirmedim çöpe attım o anlık sinirle[:D] zaten renkleri çok azalmıştı tek beyaz kalmıştı sağlıklı yanan, şimdi samsung 5630 modül led kullanıyorum [/QUOTE]
İyi en azından sayenizde elimde ki patlarsa yerine ikame olarak kullanabileceğim parçayı öğrendim.[:)]
Walstad Metodu Kurulum Ve Süreç
[QUOTE=MrBdk]Olay yeri inceleme ekibi [:geek:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137221.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137461.jpg[/IMG][/QUOTE]
Gayet uyumlu bir ekip olmuş CSI dizisi gibi uzun soluklu bir seri olur umarım.[:)))]
[QUOTE=MrBdk]Olay yeri inceleme ekibi [:geek:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137221.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/200320210137461.jpg[/IMG][/QUOTE]
Gayet uyumlu bir ekip olmuş CSI dizisi gibi uzun soluklu bir seri olur umarım.[:)))]
[QUOTE=MrBdk]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/110320211115181.jpg[/IMG]
Şimdi gördüm teşekkürler, ben bir kısmını bu şekilde karasal şekilde yetiştiriyorum ve akvaryumdakinden çok daha hızlı bir şekilde büyüyolar ardından belirli bir boya geleni budayıp akvaryuma alıyorum. Budamadan kalan kısımdan ise yeni sürgüner çıkıyo kısa sürede çok bitki... Belki denemek istersiniz. [/QUOTE]
Galiba sizin bir konunuzda olmak üzere bu yöntemi bir kaç yerde gördüm evin yanında küçük bir bahçe var oraya ufak bir sera yapmıştık bu yöntemi orada denemek gibi bir planımız var bitkilere ilk budama yaptıktan sonra oraya dikim yapmak gibi bir düşüncem var başarılı olursa gelişmeleri paylaşırım.
[QUOTE=MrBdk]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221450/110320211115181.jpg[/IMG]
Şimdi gördüm teşekkürler, ben bir kısmını bu şekilde karasal şekilde yetiştiriyorum ve akvaryumdakinden çok daha hızlı bir şekilde büyüyolar ardından belirli bir boya geleni budayıp akvaryuma alıyorum. Budamadan kalan kısımdan ise yeni sürgüner çıkıyo kısa sürede çok bitki... Belki denemek istersiniz. [/QUOTE]
Galiba sizin bir konunuzda olmak üzere bu yöntemi bir kaç yerde gördüm evin yanında küçük bir bahçe var oraya ufak bir sera yapmıştık bu yöntemi orada denemek gibi bir planımız var bitkilere ilk budama yaptıktan sonra oraya dikim yapmak gibi bir düşüncem var başarılı olursa gelişmeleri paylaşırım.
[QUOTE=Aqua Discovery]
Insallah sizde de o sıkıntı olmaz üretim hatası olduğunu sanmıyorum ilk yanlış göndermiştiler gün ışığı renk te o da aynıydı 3-4 saat sonunda profilde elinizi 5 sn bile tutamiyorsunuz alev alev yanıyordu. Tank a gelince güncellemeri bekliyoruz bence daha fazla bitki eklemeyin büyükleri zaman daha karmaşık hal alabilir keyifli sağlıklı hobiler dilerim [/QUOTE]
İnşallah yaşamam. Siz değiştirmeyi düşünüyor musunuz yada değiştirdiyseniz yerine ne aldınız onu öğrenebilir miyim? Daha fazla bitki eklemesi yapmayı düşünmüyorum sizinle aynı fikirdeyim sadece arka plan bitkilerini budadıkça sık bir görüntü yakalamak için onları geri eklemeyi düşünüyorum.
[QUOTE=Aqua Discovery]
Insallah sizde de o sıkıntı olmaz üretim hatası olduğunu sanmıyorum ilk yanlış göndermiştiler gün ışığı renk te o da aynıydı 3-4 saat sonunda profilde elinizi 5 sn bile tutamiyorsunuz alev alev yanıyordu. Tank a gelince güncellemeri bekliyoruz bence daha fazla bitki eklemeyin büyükleri zaman daha karmaşık hal alabilir keyifli sağlıklı hobiler dilerim [/QUOTE]
İnşallah yaşamam. Siz değiştirmeyi düşünüyor musunuz yada değiştirdiyseniz yerine ne aldınız onu öğrenebilir miyim? Daha fazla bitki eklemesi yapmayı düşünmüyorum sizinle aynı fikirdeyim sadece arka plan bitkilerini budadıkça sık bir görüntü yakalamak için onları geri eklemeyi düşünüyorum.
[QUOTE=Aqua Discovery]Kurulumunuz hayırlı olsun 15 gün sonra daha güzel görüntü olur nasip olursa. Aqua led den memnunmusunuz sıcaklık nasıl ben aldığıma bin pişman olmuştum profili alev alev yanıyor el değmiyor du sonra o kırmızı mavi ışıklar azaldı gitti beyazlar ı kalmıştı [/QUOTE]
Çok uzun süreli tecrübe etme şansım olmadı ama şimdilik kırmızı ve mavi ışıklarda herhangi bir sorun gözlemlemedim ısınma konusunda evet ısınma var ama dediğiniz kadar değil benim ki acaba sizinkinde fabrikasyon yada üretim hatası olabilir mi ?
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim on beş gün sonra ki durumunu buradan tekrar paylaşırım umarım dediğiniz gibi sağlıklı bir gelişim olur [:)]
[QUOTE=Aqua Discovery]Kurulumunuz hayırlı olsun 15 gün sonra daha güzel görüntü olur nasip olursa. Aqua led den memnunmusunuz sıcaklık nasıl ben aldığıma bin pişman olmuştum profili alev alev yanıyor el değmiyor du sonra o kırmızı mavi ışıklar azaldı gitti beyazlar ı kalmıştı [/QUOTE]
Çok uzun süreli tecrübe etme şansım olmadı ama şimdilik kırmızı ve mavi ışıklarda herhangi bir sorun gözlemlemedim ısınma konusunda evet ısınma var ama dediğiniz kadar değil benim ki acaba sizinkinde fabrikasyon yada üretim hatası olabilir mi ?
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim on beş gün sonra ki durumunu buradan tekrar paylaşırım umarım dediğiniz gibi sağlıklı bir gelişim olur [:)]
SON MESAJLAR
- Su Marulu Hk. Mirza Adar, 21:49
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Hobi Lapistes Egoli37, 21:22
Yeni Üye Forumu - Aynı Anda Ölduler ahmetfiratozkaya, 21:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Atremianın Akvaryum Suyunun Tds Ye Etkisi Hamite07, 20:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatoz Ve Japon Balığı Bakımı ahmetfiratozkaya, 20:42
Yeni Üye Forumu - Midaslarim Yavrulamiyor valarmorghulis12, 20:19
Yeni Üye Forumu - Bu Balıklar Akvaryumuma Uygun Mu MustafaŞ, 20:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Veliferalar Hakkında Detaylı Bir Yazı Qnur89, 20:07
Canlı Doğuranlar - Akvaryumum Bulanık Mı? Nurşah, 19:37
Yeni Üye Forumu - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Koksal Gurkan, 19:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Bunlar Ne? Kharoon, 18:45
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 17:58
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yeni Balığımın Hareketsizlik Problemi Göksel D, 17:10
Yeni Üye Forumu - 60 X 50 X 50 Akvaryum Hakkında.. Aguamentist, 16:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Trop. Yavru Bakımı BJK-123, 16:42
Tropheus - Brichardi Ujiji Yavruları Ve Akvaryum koc006, 16:09
Tropheus - Yeni Başlayan Akvaryumu Taha Yanık, 16:01
Yeni Üye Forumu - Konuyla İlgili Bilgisi Olan ? Yunuss058, 15:58
Yeni Üye Forumu - Kayalık Habitat BJK-123, 15:53
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Amerikan Dünyası sfcscannow, 15:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Kasımda Aşk Başkadır Orhan76, 15:18
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus İçin Aydınlatma Ve Dekor BJK-123, 15:15
Tropheus - Nematod'un En İyi Çözümü Nedir? smetdman, 14:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Kökleri Topraklı Bitkiler Sorun Olur Mu? Aguamentist, 14:00
Bitki Akvaryumları Genel - Filitre Önerisi YOTHAN, 13:53
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistesler Hakkında. Aguamentist, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Balığın Problemi Nedir ? Ehtiyar, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Blody Mary Karides Yanina Baska Hangi Karides Ekle Aguamentist, 13:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 35x35x35 Bitkili Tank Balık Adeti Kaç Olmalı KaanE, 12:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dere çakılında çöpçü olur mu? scorpion26, 12:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığın Türü Hakkında Bilgi Verebilir Misiniz? |BuRaK|, 11:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 10:38
Akvaryum Tanıtımı - Sunsun 603b 2600tlye Hala Alinirmi Aguamentist, 10:38
Fiyat Forumu - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Conix, 09:57
Labirentliler - Karidesler Ve Katil Salyangozlar Muratakdag, 09:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Akvaryumu Orhan76, 09:43
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Japon Balıklarının Kavgası Muhammedcay, 09:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu coral Blue Ne İşe Yarar? darkaura, 09:21
Aydınlatma - Moli Balığım Doğuracakmı? End lapistes, 07:57
Canlı Doğuranlar - 4 Yıldır Bazı Cüce Acara Türleri Niçin Yok? Laetacara, 06:46
Güney Amerikan Cichlidleri - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:57
Bitki Akvaryumları Genel - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek MasterChief, 23:53
Canlı Doğuranlar - H100 Mü H200 Mü Taha Yanık, 23:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Aldığım Bitki Bir Hafta Olmadan Eridi? Busra1753, 23:12
Bitki Türleri ve Bakımı - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:25
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavrusu Hepsinden Farklı ? AlperKrks, 21:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumumdaki Bu Arkadaşlar Adi Salyangoz Mu ? Gokalpp, 21:31
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Filtre Yeterli Mi ytugcek, 19:39
Filtreleme Seçenekleri - Yazım Kurallarına Neden Uymuyorsunuz GhostKoi, 19:26
Forum ve Site Hakkında - Japon Balığı Bitkisel Yem Kaannn455, 19:12
Sazansıgiller
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 21:49
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 21:42
- 2 Adet Erkek Tam Damızlık Gökkuşağı Serdariekrem 21:42
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 20:38
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 20:38
- Saz Bitkisi selfish 20:28
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:36
- Rotala Orange Juice - Adresten Teslim Istanbul emirhansarac 19:01
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:01
- Co2 Regülatör Set egedin 18:45
- Karideslerinize Yuva :) utkuk 18:42
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 18:24
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 18:24
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 18:16
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:16
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:47
- Leptosoma Kitumba Firefighter 17:42
- Albino Nigripinnis Firefighter 17:42
- Frontosa Küpü Emirk 17:28
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 17:28
- Resun Aco 001 18 Wat Hava Motoru Sıfır ALP85 16:53
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 16:45
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 16:44
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 16:01
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:27
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 15:27
- Sıfır Urunlar Eheim 300 Tetra Aps300 harunefe 15:24
- İki Çift Laetacara Araguaiae... Laetacara 14:56
- Altın Kafa Melekler Tekin35 14:18
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 13:49
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 13:49
- Albino Full Red Big Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 13:49
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 13:46
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 13:43
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 13:43
- Arkadan Sumplı 4 Katlı Set Ve Malzemeler Burak PEKDEMİR 13:28
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:58
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 12:58
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 12:58
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 12:55
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 12:55
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 12:55
- Malawi Erkekler,protomelas Steveni Taiwan,fryeri Burak PEKDEMİR 12:54
- Afrika Cichlidleri devito 12:53
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 12:53
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 12:50
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 12:42
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:42
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:42
- Özel Tür Bitkiler sakal34 12:33
KULLANICILAR
- 162 Online Kullanıcı, 88 Üye
Online Kullanıcılar
achiiles_622,
MiSoSiKiaN,
Serdariekrem,
Lepistes..,
Ayberk1634,
angelbrs,
Atesufuk,
Hidro Dinamik,
Zytrec,
Serpae,
mitii,
hasancn,
yavuzsezgin,
enisbrk,
MasterChief,
BburakK,
FatihBezirgan,
Hamite07,
Vartego,
wallece,
KaanE,
MehmetSerkan,
darkelf,
UrasArt,
Akax,
Enes Yıldırım,
Ethem Kibar,
dark blue,
darkaura,
Bibliyorlar,
Hakan ARP,
Azizdurdenn,
Balikcidede,
artgy,
Montesque,
ZET,
scorpion26,
swordfishhhh,
DTxLorD,
sedaterdem,
Goldfish2000,
Koymenumut,
Nadirmbuna,
BaldGuy,
FarukBey,
beary,
vagus,
GokKurt,
fzkdevil,
Egoli37,
sinan m.d,
budak_murat,
oktay42,
Rafayel,
Aquaboy,
Erayzci,
Birtek,
Öğretmen Ali,
dtedip,
BJK-123,
Williamdok,
gkhn1903,
abilge,
Kemalk41,
Lina Shrimps,
Vlademirol,
Antepli,
diaslayt,
burak1996,
servertekin,
SedatC,
dimbeleth,
ozgurync,
06ali,
Laetacara,
ByTKN,
aalperr,
Aktasefe,
cckk,
draff10,
ahmetfiratozkaya,
ballantines,
BalikAdam3099,
Akvaryum2000,
CnytYldz,
Justbe,
Balik76,
Kara Karga,
İskorpit,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.