ÖZELLİKLER
![](/Forum/avatars/221918.jpg)
Kullanıcı Adı:
Bartu.arisoy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Şubat 2022 16:38
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Bartu Arısoy
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Bartu Arısoy
SON 10 MESAJI
Discus Seçimi (6-7cm Mi? 9-10cm Mi?)
[QUOTE=murathan88]1-2 ay bu boy farkının kapanması için biraz kısa bir süre. Yeni bir ortama ve şartlara adapte olmaları zaten 1 ay sürer. Ama iyi bir bakım ile 3 - 4 ay arası bir sürede fark rahatlıkla kapanır kanımca.[/QUOTE]
7 Farklı premium kuru yem (4 öğün)
Dana yüreği, karides mama (2 öğün)
Su piresi (Haftada 1 veya 2)
Günlük %70/80 Aynı ısıda filtre edilmiş su değişimi yapmaktayım
Saat 12den sonrada ışıkları kapanıyor.
Bakımım bu şekilde
[QUOTE=murathan88]1-2 ay bu boy farkının kapanması için biraz kısa bir süre. Yeni bir ortama ve şartlara adapte olmaları zaten 1 ay sürer. Ama iyi bir bakım ile 3 - 4 ay arası bir sürede fark rahatlıkla kapanır kanımca.[/QUOTE]
7 Farklı premium kuru yem (4 öğün)
Dana yüreği, karides mama (2 öğün)
Su piresi (Haftada 1 veya 2)
Günlük %70/80 Aynı ısıda filtre edilmiş su değişimi yapmaktayım
Saat 12den sonrada ışıkları kapanıyor.
Bakımım bu şekilde
[QUOTE=Adem Aktaş]
Merhaba 510 lt akvaryumunuz da %70-80 su değişimi sizcede çok riskli değil mi ? [/QUOTE]
3lü kartuş filtre ile aynı ısıda değişim yapıyorum. Ne anlamda risk oluşuyor?
[QUOTE=Adem Aktaş]
Merhaba 510 lt akvaryumunuz da %70-80 su değişimi sizcede çok riskli değil mi ? [/QUOTE]
3lü kartuş filtre ile aynı ısıda değişim yapıyorum. Ne anlamda risk oluşuyor?
[QUOTE=ravenauss]Balıklar alındımı aldıysanız nasıl tercih yaptınız resimleri varmı ? Çok soru sordum ama kusura bakmayın[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221918/040520200422311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221918/040520200422571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221918/040520200423281.jpg[/IMG]
[QUOTE=lepstesmhamilemi]6-7 cm'lik sürünün içinde yanık kalma veya dışlanma oranı daha fazla iken , 9-10 cm olanlarda bu daha az olacaktır. 20 adet yavru alıp, ilerde formuna göre 4-5 tanesini elemek var. [/QUOTE]
10 tane 12 13cm
15 tane 8 10cm
15 tane 6 7cm
Toplamda 40 tane balık koydum tanka 2 haftadır tanktalar söylenenin ve bilinenin aksine benim ufaklıklar büyüklere baskınlık kurdu sanki 😅 yam yam gibiler ve sorun olmadı gözlemlerime göre
Günlük %70/80 su değişimi yapıyorum
[QUOTE=ravenauss]Balıklar alındımı aldıysanız nasıl tercih yaptınız resimleri varmı ? Çok soru sordum ama kusura bakmayın[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221918/040520200422311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221918/040520200422571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221918/040520200423281.jpg[/IMG]
[QUOTE=lepstesmhamilemi]6-7 cm'lik sürünün içinde yanık kalma veya dışlanma oranı daha fazla iken , 9-10 cm olanlarda bu daha az olacaktır. 20 adet yavru alıp, ilerde formuna göre 4-5 tanesini elemek var. [/QUOTE]
10 tane 12 13cm
15 tane 8 10cm
15 tane 6 7cm
Toplamda 40 tane balık koydum tanka 2 haftadır tanktalar söylenenin ve bilinenin aksine benim ufaklıklar büyüklere baskınlık kurdu sanki 😅 yam yam gibiler ve sorun olmadı gözlemlerime göre
Günlük %70/80 su değişimi yapıyorum
Discuslarım İçin Akvaryum Kurulumu...
[VID]https://youtu.be/qQI-wljeTtA[/VID]
[VID]https://youtu.be/a9OYrWi8CJI[/VID]
20adet 6-7cm ve 20 adet ortalama 8-12cm balıklarımın videosunu sizler için ekledim.
170x50x60h akvaryumumda günlük %40-50 su değişimi ile yaklaşık 3 ay beslemeyi daha sonrasında bir 150x60x60 ebatlarında 2.tankı kurup boylanan 6-7cm grubunu oraya taşımayı planlıyorum.
[VID]https://youtu.be/qQI-wljeTtA[/VID]
[VID]https://youtu.be/a9OYrWi8CJI[/VID]
20adet 6-7cm ve 20 adet ortalama 8-12cm balıklarımın videosunu sizler için ekledim.
170x50x60h akvaryumumda günlük %40-50 su değişimi ile yaklaşık 3 ay beslemeyi daha sonrasında bir 150x60x60 ebatlarında 2.tankı kurup boylanan 6-7cm grubunu oraya taşımayı planlıyorum.
[QUOTE=ONRAYDN]
Onun standart bir zamanı olduğunu sanmıyorum, her koşulda farklılık gösterir bu durum. Şahsen tercihimi en az 10 - 11 cm e ulaşmış kendini kurtarmış diyebileceğim balıktan yana yapardım.[/QUOTE]
Zaten balıklar İstanbuldan mersine gelecek 10cm almam daha iyi olur sanırım
[QUOTE=ONRAYDN]
Onun standart bir zamanı olduğunu sanmıyorum, her koşulda farklılık gösterir bu durum. Şahsen tercihimi en az 10 - 11 cm e ulaşmış kendini kurtarmış diyebileceğim balıktan yana yapardım.[/QUOTE]
Zaten balıklar İstanbuldan mersine gelecek 10cm almam daha iyi olur sanırım
[QUOTE=ONRAYDN]
Bartu bey 510 litrelik akvaryuma her gün %50 su değişimi yapabilecekseniz vallahi bravo [:iyi:]
[/QUOTE]
Onur bey öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Evim müstakil akvaryumumumda salonda cam kenarında. Öyle güzel bir sistem yaptım ki direkt dip çekimini camdan bahçedeki çiçeklerime aktarıcam hem su israf etmemiş olucam. Hemde mutfak dolabının altına 3lü kartuş aldım oradan direk suyu akvaryuma basıcam yani bu işleri otomatik gerçekleşirken ben kahvemi yapıp içene kadar bitecek. Tek düşüncem 6-7cm balık 9-10cm e ne kadar sürede ulaşır
[QUOTE=ONRAYDN]
Bartu bey 510 litrelik akvaryuma her gün %50 su değişimi yapabilecekseniz vallahi bravo [:iyi:]
[/QUOTE]
Onur bey öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Evim müstakil akvaryumumumda salonda cam kenarında. Öyle güzel bir sistem yaptım ki direkt dip çekimini camdan bahçedeki çiçeklerime aktarıcam hem su israf etmemiş olucam. Hemde mutfak dolabının altına 3lü kartuş aldım oradan direk suyu akvaryuma basıcam yani bu işleri otomatik gerçekleşirken ben kahvemi yapıp içene kadar bitecek. Tek düşüncem 6-7cm balık 9-10cm e ne kadar sürede ulaşır
Arkadaşlar çok değerli üretici bir abimden balık alacağım. 6-7cm balıklar için ücret 50₺ 9-10cm balıklar için 100₺ sizce aradaki büyüklük iyi bir bakımla kısa sürede kapanır mı? 20adet balık alacağım bu durumda ücreti yarı yarıya değişecek. Akvaryumum 170x50x60h hergün dip çekimi ve %40-50 su değişimi yapmayı planlıyorum. Ağırlık olarak kendi hazırladığım dana yüreği-karides maması ve 5 çeşit yem ile besleyeceğim. Eğer 6-7cm balık 1-2ay içerisinde 9-10 cm e ulaşacaksa hiç o masrafa girmeyim...
Arkadaşlar çok değerli üretici bir abimden balık alacağım. 6-7cm balıklar için ücret 50₺ 9-10cm balıklar için 100₺ sizce aradaki büyüklük iyi bir bakımla kısa sürede kapanır mı? 20adet balık alacağım bu durumda ücreti yarı yarıya değişecek. Akvaryumum 170x50x60h hergün dip çekimi ve %40-50 su değişimi yapmayı planlıyorum. Ağırlık olarak kendi hazırladığım dana yüreği-karides maması ve 5 çeşit yem ile besleyeceğim. Eğer 6-7cm balık 1-2ay içerisinde 9-10 cm e ulaşacaksa hiç o masrafa girmeyim...
Hava Motorum Yetersiz Mi?
[QUOTE=BurakBalkan]
İlla ki hortum kisaldikca daha verimli olur hocam. Ama sizi tatmin eder mi o önemli.. Sanirim gorsel acidan sikinti ediyorsunuz.. Yoksa top hava taslarindan alsaniz hem pipo hem hem hava tasi birde dis filtre yeterli oksijeni tankiniza saglayacaktir.. Eger hava motoru alacaksanizda Regent 9500e bakmanizi tavsiye ederim.. Muhtemelen tankiniza yetecektir..[/QUOTE]
Görsel olarak boydan boya hava kabarcıklar olsun diye böyle bir uğraşa girdim dış filtrem yok sump kullanıyorum şuan tanka müdale edemem su dolu yakın zamanda %60-70değişim yapacağım zaman bu işede bir el atar bakarım eğer beni tatmin etmezse eheim air400 ürününü almayı düşünüyorum
[QUOTE=yenerkolemre]Hocam öncelikle hayırlı olsun tankınız, su yüzeyinde ki dalgalanma önemli bizim için daha yakından bir fotoğraf yüklersen bir de öyle bakalım ve En önemlisi besleyeceğin canlı sayısı bu konuda şuan için çok sorun olmaz gibi duruyor ama diğer hobici dostlarımın da söylediği gibi hortumu kısaltıp hava motorunu biraz daha yüksek bir yere konumlandırırsan bu sorun çözülecektir ya da biraz paraya kıyıp daha yüksek bir hava motoru almalısın :)[/QUOTE]
Bu tankta 22 adet 6-7cm boyutlarda discus besleyeceğim.Acemi ve tecrübesiz olduğum için böyle bir hata yaptım. Hortum ne kadar uzun olursa o kadar sık kabarcık çıkar diye düşündüm ve çift sıra yaptım malumunuz motor yetersiz kaldı besleyemedi. Motordan çıkan hortuma 3 lü vana takıp birini kapattım birine pipo birine hortumu bağladım fakat 340cm hortum 1 metre motora 1 metrede pipoya aşağı yukarı 5 metre gibi bir uzunlukta hortum gereksiz oldu düşününce 🤓 En yakın %60-70 su değişiminde 150cm hortumu daha nizami ve sık şekilde delerek bu hortumun baş kısmındanda bir T yardımıyla pipoyu besleyeceğim. Bakalım bu şekilde beni tatmin edecek mi? Etmezse yolun sonu eheim air400 cihazı olarak görünüyor 🙃
[QUOTE=BurakBalkan]
İlla ki hortum kisaldikca daha verimli olur hocam. Ama sizi tatmin eder mi o önemli.. Sanirim gorsel acidan sikinti ediyorsunuz.. Yoksa top hava taslarindan alsaniz hem pipo hem hem hava tasi birde dis filtre yeterli oksijeni tankiniza saglayacaktir.. Eger hava motoru alacaksanizda Regent 9500e bakmanizi tavsiye ederim.. Muhtemelen tankiniza yetecektir..[/QUOTE]
Görsel olarak boydan boya hava kabarcıklar olsun diye böyle bir uğraşa girdim dış filtrem yok sump kullanıyorum şuan tanka müdale edemem su dolu yakın zamanda %60-70değişim yapacağım zaman bu işede bir el atar bakarım eğer beni tatmin etmezse eheim air400 ürününü almayı düşünüyorum
[QUOTE=yenerkolemre]Hocam öncelikle hayırlı olsun tankınız, su yüzeyinde ki dalgalanma önemli bizim için daha yakından bir fotoğraf yüklersen bir de öyle bakalım ve En önemlisi besleyeceğin canlı sayısı bu konuda şuan için çok sorun olmaz gibi duruyor ama diğer hobici dostlarımın da söylediği gibi hortumu kısaltıp hava motorunu biraz daha yüksek bir yere konumlandırırsan bu sorun çözülecektir ya da biraz paraya kıyıp daha yüksek bir hava motoru almalısın :)[/QUOTE]
Bu tankta 22 adet 6-7cm boyutlarda discus besleyeceğim.Acemi ve tecrübesiz olduğum için böyle bir hata yaptım. Hortum ne kadar uzun olursa o kadar sık kabarcık çıkar diye düşündüm ve çift sıra yaptım malumunuz motor yetersiz kaldı besleyemedi. Motordan çıkan hortuma 3 lü vana takıp birini kapattım birine pipo birine hortumu bağladım fakat 340cm hortum 1 metre motora 1 metrede pipoya aşağı yukarı 5 metre gibi bir uzunlukta hortum gereksiz oldu düşününce 🤓 En yakın %60-70 su değişiminde 150cm hortumu daha nizami ve sık şekilde delerek bu hortumun baş kısmındanda bir T yardımıyla pipoyu besleyeceğim. Bakalım bu şekilde beni tatmin edecek mi? Etmezse yolun sonu eheim air400 cihazı olarak görünüyor 🙃
[QUOTE=BurakBalkan]Hava hortumunu cok uzun tutmussunuz.. 1 metrede hava motoruna uzandigini farzedersek 5 metreye yakin hava hortumu kullanmissiniz.. Haliyle motorun gucu yetmiyor. Direk hava tasi alsaniz daha cok verim alabilirsiniz.. Bir diger konu, zaten akvaryumunuzun uzunluguna ve pipoya tek cikisli bir hava motoru yetmeyecektir. [/QUOTE]
Acaba hortumu söküp 150cm e düşürsem 1 metre de motora gittiğini varsayarsak hiç 2 li vana kullanıp 1 metrede pipo için motoru yormasam hava hortumuna bir T kullanıp pipoya aktarsam daha verimli olur mu?
[QUOTE=BurakBalkan]Hava hortumunu cok uzun tutmussunuz.. 1 metrede hava motoruna uzandigini farzedersek 5 metreye yakin hava hortumu kullanmissiniz.. Haliyle motorun gucu yetmiyor. Direk hava tasi alsaniz daha cok verim alabilirsiniz.. Bir diger konu, zaten akvaryumunuzun uzunluguna ve pipoya tek cikisli bir hava motoru yetmeyecektir. [/QUOTE]
Acaba hortumu söküp 150cm e düşürsem 1 metre de motora gittiğini varsayarsak hiç 2 li vana kullanıp 1 metrede pipo için motoru yormasam hava hortumuna bir T kullanıp pipoya aktarsam daha verimli olur mu?
[QUOTE=Qwerty]Hocam keyifli hobiler ben bu tankta oksijen yetersizliği olduğunu düşünmüyorum sadece görsellik açısından baloncukların simetrik olmayışı belki bir problem olarak görülebilir bunuda daha güçlü bir hava motoru ve düzenli delikleri olan bir hortumla çözebilirsiniz zaten.[/QUOTE]
Sadece hortuma verdiğimde bu şekilde çok kabarcık oluyor pipoyada hava verdiğimde neredeyse %70 azalıyor
[QUOTE=Qwerty]Hocam keyifli hobiler ben bu tankta oksijen yetersizliği olduğunu düşünmüyorum sadece görsellik açısından baloncukların simetrik olmayışı belki bir problem olarak görülebilir bunuda daha güçlü bir hava motoru ve düzenli delikleri olan bir hortumla çözebilirsiniz zaten.[/QUOTE]
Sadece hortuma verdiğimde bu şekilde çok kabarcık oluyor pipoyada hava verdiğimde neredeyse %70 azalıyor
SON MESAJLAR
- Hava Motoru Alternatifi İsmail_194606946, 20:18
Filtreleme Seçenekleri - İyice Küçüldük (minimal Deneyim) centaur, 20:13
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumdaki Doğal Taşlara Lepistesler Sürtünüyor alfakurt6606, 20:12
Yeni Üye Forumu - Silikondan Su Kaçıran Akvaryum oktay42, 20:11
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Betta Yanına Tür Tavsiyesi. 24med11, 20:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımı Nasıl İyileştirebilirim Yigit26, 19:57
Yeni Üye Forumu - Betam Renk Değiştirdi AmatorBetaci, 19:55
Labirentliler - Betta Yemi dotamurat6, 19:51
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Hastaligi Taha Yanık, 19:43
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Kuyruk Erimesi Abdullah929, 19:40
Yeni Üye Forumu - Önerileri Alalım Hamdi bayram, 19:39
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Dibe Çöküyor, Yüzmek İstemiyor AmatorBetaci, 19:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Denifitrifikasyon (anaerobik) Bakteriler bendeniztayfun, 19:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Nano Walstad KaanE, 19:13
Akvaryum Tanıtımı - Beta Akvaryumun Üzerinde Baloncuklar Yapıyor AmatorBetaci, 19:09
Yeni Üye Forumu - Ocellatus Cinsiyet Belirleme Mithrandirr, 19:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Aldığım Betam Yüzmüyor yigiterylmz08, 19:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Purigen'e Tonla Para Vermeye Son ! ahmetfiratozkaya, 18:37
Filtreleme Seçenekleri - Kıymeti Pek De Bilinmeyen Bir Tür 1Balikci, 18:24
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Sessiz Şelale Filtre Önerirmisiniz BeyzPl, 17:29
Filtreleme Seçenekleri - Tetra Isıtıcı Hk. XNevermore, 17:17
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Akıntısı Fazla Mı Az Mı Besiktas3838, 16:54
Yeni Üye Forumu - Discuslarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum BlackkEaglee, 16:16
Discus - Erkek Green Terror Dişiye Rahat Vermiyor Ozcanx06, 14:26
Güney Amerikan Cichlidleri - Dip Çekimi Beceremedim TuRKeR, 12:51
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Önerileriniz... Orhan76, 12:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığı Agresifliği BeyzPl, 11:59
Yeni Üye Forumu - Betama Kum, Bitki Öneri AmatorBetaci, 11:53
Yeni Üye Forumu - Leopard Geckom Yem Yemiyor. repindov, 11:37
Sürüngenler ve Amfibyumlar - 10 Günlük Akvaryumda Balıklar Ölüyor Ne Yapmalıyım scorpion26, 11:35
Yeni Üye Forumu - 96 Litre Akvaryuma Kaç Kg Kum Eklemeliyim ? Aguamentist, 11:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İthal Akvaryum Kapağında Bulunan Kısım Nedir? İlksen Şahin, 10:54
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Bu Akvaryumun Sorunu Nedir? İlksen Şahin, 10:45
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Fon Tavsiyesi İlksen Şahin, 10:43
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aquariumscience.org Ne Kadar Güvenilir? GhostKoi, 10:27
Akvaryum Bilimi - Lelupiler Neden Renk Değiştiriyor? FSMFSM, 10:01
Tanganyika Cichlidleri - 100 Litre Akvaryum Balık Seçimi Orhan76, 08:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Berraklığını Nasıl Sağlarım Muhammedcay, 08:04
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Erdogannp, 02:43
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Balık Cinsi Japon & Beta, 02:11
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camında Yosunlar Yusufmert, 00:03
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Yem Yemiyor İstekli Değil BeyzPl, 00:02
Yeni Üye Forumu - 30* Küp Bitkisiz Tank Canlı Tavsiyeleriniz Taha Yanık, 23:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Oldukça Minyatür Bir Dokunuş Tarık Buğra, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Sizce Olmuşmu İsmail_194606946, 23:00
Bitki Akvaryumları Genel - Anubias Yapraklarinda Yirtilma Vs Deforme Ehtiyar, 22:43
Bitki Türleri ve Bakımı - Hangi Filtre Daha Sessiz vamos, 22:40
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Tavsiyesi Bugra61, 22:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kıl Kurdu Andazol karidesmert, 22:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Malawi Cichlid berkanozcann, 21:02
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri Tanıtımları
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Cryptocoryne Wendtii Brown - Takas Olur kerem1135 20:13
- Galaxy Rasbora & Albino Cüce Vatoz - Takas Olur kerem1135 20:13
- Kusursuz Anubiaslar/yeni Tasarımlar Aşşağıda ballantines 20:02
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Tertemiz! JapoJupo 19:32
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:15
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 18:33
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 18:33
- Lda16 Red Marble Düz Kuyruk Ve Cüce Vatoz Yavrular Balikcidede 18:33
- Creaqua Gübreler Balikcidede 18:33
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 18:28
- Karışık Tetra Türleri erhan2204 18:28
- Eheim 200watt Isıtıcı erhan2204 18:28
- Yeni Canlı Yem Auloforus - Microfex Rafayel 17:52
- Taiwan - Galaxy - Deep- Scr nomercy 17:47
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 17:08
- Doğal Ağaç Kökleri achiiles_622 16:40
- L 333 Damızlık Çift achiiles_622 16:40
- Aquaboxtr sdurmaz1965 16:37
- 5 Adet Renkli Tetra ademiz 16:29
- Kafa Motoru- Hindistan Cevizi Torfu Narval 16:24
- Hemianthus Micra EyupAsik3452 15:30
- Genç Damızlık Apisto. Trifasciata rhn35 15:21
- Acil Yavru Veren Genç Apisto. Macmasteri Çiftler rhn35 15:21
- Eheim Professionel 4+ egedin 15:15
- Anubias Ve Mangrov orhanönal 14:30
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:51
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 13:51
- Full Spectrum Bitki Led 1 Mt + Boş Kasa FrkMbuna 13:50
- Orando, Ranchu EKAR 13:46
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 13:46
- Eheim Universal 1262 - Eheim Reeflex 350 Hiko 13:38
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:38
- Moss Türleri Şuanlık Tükendi DEPP 13:37
- 5 Aşamalı Ozmoz Su Arıtma Cihazı Tak Çalıştır DEPP 13:37
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:18
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:18
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 13:11
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 13:11
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 12:45
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 12:45
- 2 Adet Akvaryum Ve Bitkiler muratyarici 12:23
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 12:22
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 12:22
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 12:22
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:12
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 12:12
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:06
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:06
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:54
- Leptosoma Yavruları AQUA 11:37
KULLANICILAR
- 169 Online Kullanıcı, 92 Üye
Online Kullanıcılar
Azizdurdenn,
yükselb,
Endo,
Kayasdt,
ZET,
Taha Yanık,
Mithrandirr,
AzizArif,
Balikcidede,
mightymurat,
Sadik153,
hasancn,
Limons,
dotamurat6,
Dervishm,
merlin1123,
TokgozMertali,
Ozcanx06,
Hamdi bayram,
rouvax,
Kuzgun61,
Kaya0606,
Kaannn455,
Abdullah929,
Hobilenyum,
112bjk,
galanth,
Tranb,
OKIRATLI,
abunil,
ali,
aranjman,
cihatkaraca,
93modeldogan,
tayyaar,
bendeniztayfun,
Umt61,
erdalozen,
mimar55,
Ehtiyar,
CevdetSERBEST,
egemenozbeyli,
Fulbuster,
AmatorBetaci,
Bugra61,
MiSoSiKiaN,
Sarapla,
om3r34,
Lofta,
enisbrk,
KaanE,
Eroğlu,
1Balikci,
cihatarabaci,
artgy,
Brkayrl,
kubilaykoparan,
emregungor,
chimeric,
alecozan,
melijk,
Lina Shrimps,
HarunYILDIRIM,
DenizCoskun,
UrasArt,
EUREKA,
Sancaktar,
Japon & Beta,
ahmetfiratozkaya,
wbthnokur,
farabix13,
Barış18,
Gld5,
DerrX,
gorkemgecgell,
oktay42,
HaydarGul,
orhan0624,
asliaral,
Nadirmbuna,
JapoJupo,
Corydoras.gram,
BlackkEaglee,
akinerayy,
ersin ün,
MEA84,
MCY4,
Brstexas,
A2626,
Yldz06,
Kerem08,
MŞEN,
BLGHN,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.