ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Alpercicek35
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1197
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2022 00:29
Toplam Mesaj:
820 [0.46 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Alper ÇİÇEK
Doğum Tarihi:
09 Aralık 1989
İl:
Izmir
Meslek:
FİNANS MUHASEBE
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
74x32x50 (2 Bölmeli) Özel Tür Lepistes
35x35x40 Nano - Ember Tetra
Alper ÇİÇEK
SON 10 MESAJI
İşte Geliyor Özel Hareket 😂
[QUOTE=Genç__Akvartist][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226200/040620211204481.jpg[/IMG]
Yeni paket
Alper abiye çooook teşekkürler co2 sistemi birazdan kuruluyor[/QUOTE]
Rica ederim dostum, güle güle kullan [:3]
[QUOTE=Genç__Akvartist][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/226200/040620211204481.jpg[/IMG]
Yeni paket
Alper abiye çooook teşekkürler co2 sistemi birazdan kuruluyor[/QUOTE]
Rica ederim dostum, güle güle kullan [:3]
Baştan Sona Yenileme Ve Yeni Dutch Style
18.05.2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/190520211227251.jpg[/IMG]
18.05.2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/190520211227251.jpg[/IMG]
[QUOTE=babur1]Çok güzel akvaryumlar gerçekten..elinize sağlık..[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim dostum [:3]
[QUOTE=babur1]Çok güzel akvaryumlar gerçekten..elinize sağlık..[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim dostum [:3]
9 Mayıs 2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/100520211302171.jpg[/IMG]
9 Mayıs 2021
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/224069/100520211302171.jpg[/IMG]
Albida Red Uzun Süre Bakan Var Mı?
[QUOTE=replacka]Cryptocoryne albida red i iki defa akvaryumda yaşatmayı denedim, ilkinde in vitro şeklinde aldım ve diktiğim akvaryumda zaten bol miktarda cryptocoryne türleri mevcut idi, tabanda da yeteri kadar gübre vardı, ışıklandırma litre başı yarım watt dan fazla LED idi, CO2 yoktu ama cryptocoryne türleri o akvaryumda gayet nizami gelişim de gösterirdi, yine de bu albida red türü tutunamadı. Klasik cryptocoryne erimesi yapıp yeni yapraklar çıkarmadı, direk olarak kökü ile beraber çürüdü gitti. Belki high tech istiyor, CO2 istiyor dedim ve sonraki kurulumlara erteledim ikinci denemeyi.
İlk deneme görseli: [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223933/080520212227081.jpg[/IMG]
İkinci denemede ise taban full tropica aquasoil ve yine tropica substrate ile kurulu idi, ışıklandırma yine LED ve litre başı yarım watt dan fazla idi, daha kaliteli ışık mevcuttu, CO2 de vardı, kısacası ulaşabileceğim en kaliteli ve yüksek donanımlı kurulum idi, bu sefer bitkiyi saksıda aldım, akvaryum da oturmuş bir akvaryum idi dikerken, zira diktiğim başka türden cryptocoryne ler ve başka bitkiler çok güzel tutunup çoğaldı ama gel gör ki bu albida red türü yine eridi gitti ama bu sefer erirken bir iki yeni yaprak çıkarmayı başardılar ve bilin bakalım bu yapraklar ne renk idi, evet o güzel pembe renk değil, koyu kahverengi-kızıl ancak ortası açık renk-hafif kırımızımsı idi. Yani yaşatmayı başarsaydım bile bu bitki o ilk zamanki şeker pembesi rengine ancak emers halde ve çok özel şartlarda ulaşacaktı belli ki. Ne yazık ki ikinci tanktaki bu durumu fotoğraflayamadım ama şunu anlamış oldum. Bence bu bitkiler üretim aşamasında kullanılan hormon mu artık yada kimyasal mı bilmiyorum o yüzden bu kadar güzel gözüküyorlar ve bu güzel gözükmelerini sağlayan genetik mutasyon da onları yetiştirilmesi zor bitki yapıyor. Kısacası ben beceremedim, o ilk günkü güzelliklerini korumayı geçtim yaşatmak bile başarı olurdu benim için. Submers formda o şeker pembesi rengi ile çoğaltabilen varsa da tüyoları dinlemek isterim[:)][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığın için. Ortalama aynı şeyleri gözlemlemişiz ve deneyimlemişiz. O yüzden bu bitkiyi tercih etmemek daha mantıklı olacaktır :)
[QUOTE=replacka]Cryptocoryne albida red i iki defa akvaryumda yaşatmayı denedim, ilkinde in vitro şeklinde aldım ve diktiğim akvaryumda zaten bol miktarda cryptocoryne türleri mevcut idi, tabanda da yeteri kadar gübre vardı, ışıklandırma litre başı yarım watt dan fazla LED idi, CO2 yoktu ama cryptocoryne türleri o akvaryumda gayet nizami gelişim de gösterirdi, yine de bu albida red türü tutunamadı. Klasik cryptocoryne erimesi yapıp yeni yapraklar çıkarmadı, direk olarak kökü ile beraber çürüdü gitti. Belki high tech istiyor, CO2 istiyor dedim ve sonraki kurulumlara erteledim ikinci denemeyi.
İlk deneme görseli: [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223933/080520212227081.jpg[/IMG]
İkinci denemede ise taban full tropica aquasoil ve yine tropica substrate ile kurulu idi, ışıklandırma yine LED ve litre başı yarım watt dan fazla idi, daha kaliteli ışık mevcuttu, CO2 de vardı, kısacası ulaşabileceğim en kaliteli ve yüksek donanımlı kurulum idi, bu sefer bitkiyi saksıda aldım, akvaryum da oturmuş bir akvaryum idi dikerken, zira diktiğim başka türden cryptocoryne ler ve başka bitkiler çok güzel tutunup çoğaldı ama gel gör ki bu albida red türü yine eridi gitti ama bu sefer erirken bir iki yeni yaprak çıkarmayı başardılar ve bilin bakalım bu yapraklar ne renk idi, evet o güzel pembe renk değil, koyu kahverengi-kızıl ancak ortası açık renk-hafif kırımızımsı idi. Yani yaşatmayı başarsaydım bile bu bitki o ilk zamanki şeker pembesi rengine ancak emers halde ve çok özel şartlarda ulaşacaktı belli ki. Ne yazık ki ikinci tanktaki bu durumu fotoğraflayamadım ama şunu anlamış oldum. Bence bu bitkiler üretim aşamasında kullanılan hormon mu artık yada kimyasal mı bilmiyorum o yüzden bu kadar güzel gözüküyorlar ve bu güzel gözükmelerini sağlayan genetik mutasyon da onları yetiştirilmesi zor bitki yapıyor. Kısacası ben beceremedim, o ilk günkü güzelliklerini korumayı geçtim yaşatmak bile başarı olurdu benim için. Submers formda o şeker pembesi rengi ile çoğaltabilen varsa da tüyoları dinlemek isterim[:)][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığın için. Ortalama aynı şeyleri gözlemlemişiz ve deneyimlemişiz. O yüzden bu bitkiyi tercih etmemek daha mantıklı olacaktır :)
Dragon Hills
[QUOTE=Quersian]Arayı soğutmadan güncelleme yapayım dedim :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/173785/060520211908001.jpg[/IMG][/QUOTE]
Süper cihad ım, emeğine yüreğine sağlık [:nazar:]
[QUOTE=Quersian]Arayı soğutmadan güncelleme yapayım dedim :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/173785/060520211908001.jpg[/IMG][/QUOTE]
Süper cihad ım, emeğine yüreğine sağlık [:nazar:]
[QUOTE=omdmr]Kurulum çok güzel olmuş ancak bitki yoğunluğunu biraz daha fazla tutmak daha iyi olabilirdi
[/QUOTE]
Dostum şuanda en son eklediğim bitkiler ile 19 çeşit bitki var, boş bir yerde kalmadı zaten :)
[QUOTE=omdmr]Kurulum çok güzel olmuş ancak bitki yoğunluğunu biraz daha fazla tutmak daha iyi olabilirdi
[/QUOTE]
Dostum şuanda en son eklediğim bitkiler ile 19 çeşit bitki var, boş bir yerde kalmadı zaten :)
Co2 Tüpü Alıcam Nelere Dikkat Etmeliyim
[QUOTE=Suat2727]
Tüp bende bakıyorum ama 0,6lt olan küçük tüpler var. Yerim yok birde dışarıda durmasını istemiyorum. Sizce 0,6lt ne kadar gider bana 64lt icin? Birde bu piyasada satılan MACROAQUA markasinin tupleri var nasıldır?[/QUOTE]
Çok fazla bilgim yok ne yazık ki ne kadar gider. Ben efes tüpünü 3 tanka 14 ay falan kullandım. Ama şuda var cokda ziyan ettim, hem ekipman eksikliği, hem de bilgisizlikten.
Co2 ne kadar çok gideceği birazda suda ne kadar tuta bildiğinize bağlı. Çünkü suya kolay cözünmediği için, ne kadar iyi parçalanırsa o kadar az uçar. Buda ne kadar vereceğinizi değiştirir. İyi bir difüzör bu yüzden önemlidir.
[QUOTE=Suat2727]
Tüp bende bakıyorum ama 0,6lt olan küçük tüpler var. Yerim yok birde dışarıda durmasını istemiyorum. Sizce 0,6lt ne kadar gider bana 64lt icin? Birde bu piyasada satılan MACROAQUA markasinin tupleri var nasıldır?[/QUOTE]
Çok fazla bilgim yok ne yazık ki ne kadar gider. Ben efes tüpünü 3 tanka 14 ay falan kullandım. Ama şuda var cokda ziyan ettim, hem ekipman eksikliği, hem de bilgisizlikten.
Co2 ne kadar çok gideceği birazda suda ne kadar tuta bildiğinize bağlı. Çünkü suya kolay cözünmediği için, ne kadar iyi parçalanırsa o kadar az uçar. Buda ne kadar vereceğinizi değiştirir. İyi bir difüzör bu yüzden önemlidir.
Co2 Tüpü Alıcam Nelere Dikkat Etmeliyim
[QUOTE=reprise]
Alper Bey Merhaba,
Bende Co2 sistemleri araştırıyorum. İsta setlere baktım fakat tüplerin doldurulması konusunda problem yaşayanlar var. Siz tankınızda tüp-regülatör-selenoid valf olarak ne kullanıyorsunuz? Benim alanım yok 2 litrelik bir tüp yeter diye düşünüyorum. Aquario difüzör kullandığınızı biliyoruz ama diğer parçalar ile ilgili de bilgi verirseniz çok sevinirim. Benim tankım zaten 30 litrelik küp.
Bana gereken mümkün olduğunca küçük hacimli, tekrar sorunsuz doldurulabilen bi tüp ve diğer komponentler. Teşekkürler.[/QUOTE]
2 lik tüp sizin işinizi baya görür, tankı büyüttür iseniz ya da 2. kurarsanız da çok zorlamaz. Forumda satan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, biraz fiyat araştırması yaparak tercih etmen mantıklı olacaktır.
Tüpüm benim 9 luk efes pilsen tüpü, sağ olsun damat bittiğinde yenisini getiriyor :) Ama bir ara 5 lik ile değiştireceğim. Çünkü efes te genelde tüpler paslı ve çok büyük olduğundan dışarda kalmak zorunda kalıyor. Kötü duruyor.
Re-va regülatör kullanıyorum, tork selenoid valf var.
Difözör neon kullanıyorum şimdilik 2 tankta da, çok güzel duruyorlar ve işte yapıyorlar. Creaqua, ista, tropica difizörlerde var yedekte duruyorlar.
[QUOTE=reprise]
Alper Bey Merhaba,
Bende Co2 sistemleri araştırıyorum. İsta setlere baktım fakat tüplerin doldurulması konusunda problem yaşayanlar var. Siz tankınızda tüp-regülatör-selenoid valf olarak ne kullanıyorsunuz? Benim alanım yok 2 litrelik bir tüp yeter diye düşünüyorum. Aquario difüzör kullandığınızı biliyoruz ama diğer parçalar ile ilgili de bilgi verirseniz çok sevinirim. Benim tankım zaten 30 litrelik küp.
Bana gereken mümkün olduğunca küçük hacimli, tekrar sorunsuz doldurulabilen bi tüp ve diğer komponentler. Teşekkürler.[/QUOTE]
2 lik tüp sizin işinizi baya görür, tankı büyüttür iseniz ya da 2. kurarsanız da çok zorlamaz. Forumda satan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, biraz fiyat araştırması yaparak tercih etmen mantıklı olacaktır.
Tüpüm benim 9 luk efes pilsen tüpü, sağ olsun damat bittiğinde yenisini getiriyor :) Ama bir ara 5 lik ile değiştireceğim. Çünkü efes te genelde tüpler paslı ve çok büyük olduğundan dışarda kalmak zorunda kalıyor. Kötü duruyor.
Re-va regülatör kullanıyorum, tork selenoid valf var.
Difözör neon kullanıyorum şimdilik 2 tankta da, çok güzel duruyorlar ve işte yapıyorlar. Creaqua, ista, tropica difizörlerde var yedekte duruyorlar.
High Tech Taban Tavsiye
[QUOTE=hulusiuynk]
Su değişimi her gün yapmak gerekiyor mu ve yeterli oluyor mu ? [/QUOTE]
Soil lerin çoğunda yapmak gerekiyor, ilk başta çok salınım yaptığı için. Ben en son ada kullandım. 10 gündür 50 yaptım, bu gün ise 2 günde 50 ile iki haftaya tamamlayacağım.
Salınım hem balıkları zehirler hem de ilk başta tüketim olmadığı için sudaki besinler alg oluşumuna sebep olur.
[QUOTE=hulusiuynk]
Su değişimi her gün yapmak gerekiyor mu ve yeterli oluyor mu ? [/QUOTE]
Soil lerin çoğunda yapmak gerekiyor, ilk başta çok salınım yaptığı için. Ben en son ada kullandım. 10 gündür 50 yaptım, bu gün ise 2 günde 50 ile iki haftaya tamamlayacağım.
Salınım hem balıkları zehirler hem de ilk başta tüketim olmadığı için sudaki besinler alg oluşumuna sebep olur.
SON MESAJLAR
- Dry Start Method Montecarlo Neden Kahverengileşti ozelturlepistes, 18:50
Bitki Akvaryumları Genel - Filtre Olarak Hangisini Kullanayım ? neomeo, 18:41
Canlı Doğuranlar - Agaç Kökleri Uzerinde Beyaz Noktalar mitii, 18:31
Bitki Akvaryumları Genel - Yeşil Su Sorunu GhostKoi, 18:28
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Camındaki Yumurtalar HoldenCau, 18:25
Yeni Üye Forumu - Mavi Melek Karides Bakımı Bolubalik, 18:18
Yeni Üye Forumu - 150x55x55 Ön Cam Değişimi efeunald, 18:02
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Eheim 2213 Su Sızdırma Sorunu BaytarBey, 17:51
Yeni Üye Forumu - Lepistes Akvaryumunda Çöpçü Mü? Cüce Vatoz Mu? efeunald, 17:50
Canlı Doğuranlar - Acemi Akvaryumumu Paylaşmak İstedim. Tayyareci, 17:03
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Ölmeye Başladı ahmetfiratozkaya, 16:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Amazonia V2 Muadili ardaipeks, 16:45
Yeni Üye Forumu - L144 Lerin Yumurtlayacağı Nasıl Anlaşılır? IBalabanI, 16:30
Kedi Balıkları Forumu - Sazlarım Neden Kısa Kalıyor? KaanE, 16:19
Bitki Türleri ve Bakımı - Armatür Önerisi ahmetfiratozkaya, 16:15
Yeni Üye Forumu - Five Star General Orhan76, 15:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canlı Doğuran Tankı defniserdem, 15:52
Akvaryum Tanıtımı - Wild Betta Antuta ArifhbsAquatics, 15:30
Akvaryum Tanıtımı - Regent 7500 Tetra Aps 100 ? Orhan76, 15:20
Yeni Üye Forumu - Sunsun Hw-602b 400 L ogurcay, 15:01
Yeni Üye Forumu - Çözülemeyen Nokta Yosun Hakan ARP, 14:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Yumurtalarını Atıyor A2626, 14:27
Omurgasızlar - Yeni Kurulan Akvaryumda Su Değişimi AliHan, 13:33
Akvaryum Bilimi - Azoo Ürünleri Kayboldu Jotunheim, 13:12
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kerides Bakma Bolubalik, 12:38
Yeni Üye Forumu - Kardinal Tetra Orhan76, 12:36
Diğer Tatlı Su Canlıları - Japon Balığı Dün Dipte Yüzüyordu Bugün Sürekli Üst Enes0678, 12:34
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 İçin Filtre Önerisi Itokin, 12:10
Filtreleme Seçenekleri - Sump, Giden Gelen Su Problemi Mustafa Yücel, 11:59
Yeni Üye Forumu - Eheım İncpiria 330 Yeni Kurulum İlksen Şahin, 11:37
Akvaryum Tanıtımı - Ofis Akvaryum İlksen Şahin, 11:35
Akvaryum Tanıtımı - 70 Litre Akvaryum Var Ne Sizce Beslemeliyim MehmetS88, 11:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hesaplayıcı Kısmı Çalışmıyor valarmorghulis12, 10:03
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 50x35x35 Yeniden Kurulum Erkay0, 09:54
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Firat35, 09:24
Yeni Üye Forumu - Yeniden Başlangıç - Neo. Caudopunctatus Orhan76, 09:01
Akvaryum Tanıtımı - Gecikmeli Yeni Kurulum 50x40x40h-güncelleme Sonda Orhan76, 08:36
Akvaryum Tanıtımı - Apistogrammada Beyaz Benekmi AtlasPoyraz, 07:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Yorumlarınızı Bekliyorum ersin1, 03:25
Akvaryum Tanıtımı - Sump Su İniş Sesi Nasıl Giderilir ? serdar131977, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - İç Parazit ipek1313, 01:41
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyu ebf1983, 00:57
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Büyüme Sıkıntısı ArjenB, 00:44
Yeni Üye Forumu - High Tech Bitkili Akvaryumum Vlademirol, 00:33
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Dengesini Sağlayamıyor AmatorBetaci, 00:16
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç sahn, 00:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Silikon Sorununa Köşebent Çare Olur Mu? Mokur, 23:42
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Malawi Ciklet İle Başlıyorum Farukden, 23:36
Yeni Üye Forumu - High Tech Dutch Style hakancakir, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Hoppala, 22:35
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 18:48
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 17:44
- Mobilyalı İthal Akvaryum Best Fish 17:44
- Satılık Sumpli Akvaryumlar Firefighter 17:43
- Satilik Akvaryum demasonici 17:14
- Lepistes Ve Kılıçkuyruk BRHNSNMZ 16:11
- Panda Ve Tıger Endler BRHNSNMZ 16:11
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 16:04
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 16:04
- Askı Filtre, Armatür, Lily Pipe Ve Yati Kökü Thunderbird 16:04
- Damızlık Altı Melek Thunderbird 16:04
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 15:54
- Rasbora Arıyorum Miller 15:54
- Yeni Canlı Yem Microfex - Dero Digitata Hediyeli Rafayel 15:42
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 15:35
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:27
- Resun Aco-012 TahaArif 15:08
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 15:07
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 14:15
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 14:15
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 14:15
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu 100gr 100tl sıtkı 14:15
- Yem Tablet BUCALILAR 14:11
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 14:11
- Aquaclear 30 Şelale Filtre - Eheim Sıfır Isıtıcı erimgorgulu 14:01
- Tam Set Lüks Akvaryum ozan_1903 13:48
- Damızlık 1 Erkek 1 Dişi Cüce Vatoz Ankaragucu 13:44
- 11_12 Cm Erkek L144 Tül Aranır Ankaragucu 13:44
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:43
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 13:43
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 13:36
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 13:36
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 13:04
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 13:04
- Ankara Yukseltepe Ramshorn Salyangoz Ucretsiz. nurettindincer 12:56
- Eheim Professionel 4+ egedin 12:53
- 1 Adet Blackten Gelme Dişi Gold Ramirezi 250tl yamansengonca 12:08
- Güncellenecek. Malzeme İlanıdır. yamansengonca 12:08
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:36
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:36
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:36
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:36
- 1 Erkek 2 Dişi Oranda mrhllunl 10:12
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 10:12
- Damızlık Üreyen Bettalar 1e 2d aupqua 10:12
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 10:10
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 10:10
- Mangrow Üstü Anubias, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:05
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:05
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:05
KULLANICILAR
- 120 Online Kullanıcı, 67 Üye
Online Kullanıcılar
urzais,
yunusemre1234,
hekkimoglu,
Recoba10,
Umt61,
deeps,
omer09,
darkaura,
yusufflower,
furkaan,
Tayyareci,
Dervishm,
Hasan öncü,
semih058,
kopruluonur,
Mollabey,
Hsrt,
Yunus cikletcii,
BaytarBey,
BRHNSNMZ,
Goksen,
Acemifilkulak,
GhostKoi,
Hoppala,
scrap,
mutlubaba,
iSMaiL_1074,
efeunald,
Akax,
Koksal Gurkan,
GokturkEkinci,
sıtkı,
crypo,
Bolubalik,
osmandbnl,
Bvarisli,
EvcilAl,
seljoy,
erntmz,
AtlasPoyraz,
Sunborn,
AmatorBetaci,
YoKuSa,
MrtGn,
omerkaptan,
serdar131977,
Alperen27,
Best Fish,
Emirrztrk,
Liga,
yasarcelikk17,
servet,
Atesufuk,
Balik76,
denis law,
Ahmtkr,
Tranb,
Kazim55,
Ankaragucu,
MiSoSiKiaN,
Bysam,
mitii,
Furkann,
Sogan,
Hidro Dinamik,
AlperKahveci,
scorpion26,
otolkurt,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.