ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Benozgurum35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 44 dakika önce
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ÖZGÜR caltili
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ÖZGÜR caltili

SON 2 MESAJI

Ada Soil Powder
[QUOTE=bendeniztayfun]Merhaba evet salınım yapması doğal. Bitkiler için zengin içerikli bir taban. İlk başlarda çok salınım yapar. tank yeni olduğu içinde bu etki katlanıyor. üzerine farklı bir kum kullanmayı deneyin. Su değişimlerine devam edin İyi hobiler[/QUOTE]
Her su değişiminde dinlendirilmiş su kullanıyorum bu suda akvaryum suyundan düşük derecede her değişim yaptığımda bakteri kültürü eklemek ten maddi anlamda zarara uğruyorum bakteri kültürü oluşmadan bekleyeyim desem döngünün bu sefer de döngü oluşmaya tam başlayacak yine su sarımsı halde kafayı yemek üzereyim bu arada toprağı bulandıracak herhangi bir oynama yapılmıyor balıklarda dokunmuyor fakat kac defa daha su değiştirmem gerekecek artık gına geldi kısır döngüden
Ada Soil Powder
Arkdaslar Ada power soil powder ürünü ekledım 15 gün evvel o kadar cok suya salınım yapıyorki hala salınımı durduramadım ilk 3 gün yüzde 50 diğer 3 gün yüzde elli 1 hafta geçti 100 de 100 ü degıstırdım suya renk veriyor hala cok pişmanım aldığıma

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.