ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DorukGuppy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
66
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 54 Dakika önce
Toplam Mesaj:
133 [0.99 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
130 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doruk Eyüpler
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Doruk Eyüpler

SON 10 MESAJI

Küçük Bir Akvaryumum Var Ne Besleyebilirim?
Karides, salyangoz çeşitleri beslenebilir.
Bu Yem Artemia Mi
Hayır bu artemia değil. Rotifish decapsulated artemia diye googlede aratın.
Suçlu Kim?
Aldığınız yer ile iletişime geçebilirsiniz.
Lepistes Yavruları Ve Yetişkinlerde Gariplik
Hemen yarın gidiyorum 4 dişi alıyorum geliyorum. Bu yem konusunda beni aydınlattığınız için teşekkürler:)))
Vazgeçtim, 2 tane erkek lepistesimi satıyorum.[EDIT]DorukGuppy,2025-02-04 00:15:25[/EDIT]
Dişi erkek oranı cidden çok kötü çünkü; sebebini bilmiyorum çok fazla kayıp verdim. Şuan 4/5 ama 4 dişi kadar eklemeyi düşünüyorum. Zaten yavrularımdan isteyen çok fazla arkadaş var dağıtıcam.
Yem çeşidim bol ondan yana sorun yok[:3]
Çok teşekkür ederim[:)][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251074/030220252357131.jpg[/IMG]
Kavanozda ki tetranın lepistes için olan granülü, altındaki kapta olan ise seranın yapıştırmalı yemi.[EDIT]DorukGuppy,2025-02-03 23:58:29[/EDIT]
Öncelikle izlediğiniz ve bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim:)
Dişi olanın solungaçlarında kızarıklık gördüm ve aralıklarla kuyruğu bükük şekilde ısıtıcının üst kısmında dinlenircesine duruyor. Erkekler ise salına salına yüzüyor. Büyük kuyruklarından dolayı mı acaba bu sorunlar?
Yavruların ne zaman doğduğu hakkında fikrim yok ayırmadığım için, üreyip duruyorlar[:lol:][EDIT]DorukGuppy,2025-02-03 23:39:35[/EDIT]
Merhaba, öncelikle bu konuda çok fazla araştırma yaptım fakat kesin bir teşhis koyamadım.
Öncelikle video başında 2 erkek, 1 dişi Lepistes gösterdim. Onlarda bir sorun olduğunu düşünüyorum, ancak hareketlerini araştırınca, yinede bir teşhis koyamadım.
Videonun devamında ise "bazı" Lepistes yavrularımın su yüzeyinde, bazılarınında normal bir seviyede yüzdüğünü görüyoruz. Tankımda garip garip olaylar dönüyor. Tecrübeli üstadlar varsa lütfen yardımcı olursa çok sevinirim[:3]
Videomun linki (YouTube) : [URL]https://youtu.be/9FgjO0bz0a0?si=SiROHrfRa6jPSToA[/URL][EDIT]DorukGuppy,2025-02-03 23:28:48[/EDIT]
Lepistes Yavruları
Yok, siz aynı debide tutun. Proteinide sürekli vermeyin, zehirlenmesinler. Büyür onlar, siz sabredin. Ayrıca büyük tanklarda daha hızlı büyürler. Kaldı ki, 5 ay çok uzun bir süre, nerede besliyorsunuz?[EDIT]DorukGuppy,2025-02-01 13:43:12[/EDIT]
Lepsites Doğumu
Dişi erkek oranını dengede tutun. Her balık gibi onlarda çiftleşir, dişiler erkekleri cezbeder. Doğuma ne kadar kaldı sorusu saçma, çünkü balıklar yavrulukta doğurmamalı. Bitkilendirilmiş akvaryumda zaten yavrular saklanır bir süre sonra ortaya çıkar.
Tetrazon Balığımın Karnı Şişti
Fazla yem vermiyorsanız yumurta toplamıştır. Tetrazon balıkları üremek için sıcak, temiz ve bitkilerle dolu bir ortamda yumurtlar. Üreme için bir erkek ve birkaç dişi balık gereklidir. Erkek, dişi balığı takip ederek ona hoşlanma işaretleri gönderir ve dişi balık, yumurtalarını bitkilerin arasına bırakır. Erkek balık da yumurtaları döller. Yumurtalar genellikle 2-3 gün içinde çatlar ve yavrular serbest yüzmeye başlar. Yumurtlama süreci için suyun sıcaklığının 24-28°C arasında olması, pH değerinin 6.5-7.5 arasında ve suyun yumuşak olması gerekir. Ayrıca, akvaryumda yeterli bitki örtüsü ve yavrular için saklanabilecek alanlar sağlanmalıdır.

[EDIT]DorukGuppy,2025-01-31 20:44:09[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.