ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
orbaykocc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 37 Dakika önce
Toplam Mesaj:
2 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Orbay
Doğum Tarihi:
29 Haziran 2005
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

120x50x40 1x Bichir 1x Peacockbass 1xBakır Astronot 1xAlbino Astronot

SON 2 MESAJI

Kırmızı Kuyruklu Kedi Balığı Yem Yemiyor .
[QUOTE=NightWist]Hacim küçük ayrıca yanında başka balıklar varsa normaldir. Büyümeleri çok hızlı ve 60 cm olana kadar büyüyorlar. Kesinlikle akvaryum canlısı değil bana göre. Akvaryumda beslenecekse bile en az 500 mümkünse 1000 litre gözden çıkarılmalı. En kısa sürede geri verin yerine astronot falan alın.[/Q[QUOTE=NightWist]Hacim küçük ayrıca yanında başka balıklar varsa normaldir. Büyümeleri çok hızlı ve 60 cm olana kadar büyüyorlar. Kesinlikle akvaryum canlısı değil bana göre. Akvaryumda beslenecekse bile en az 500 mümkünse 1000 litre gözden çıkarılmalı. En kısa sürede geri verin yerine astronot f[QUOTE=NightWist]Hacim küçük ayrıca yanında başka balıklar varsa normaldir. Büyümeleri çok hızlı ve 60 cm olana kadar büyüyorlar. Kesinlikle akvaryum canlısı değil bana göre. Akvaryumda beslenecekse bile en az 500 mümkünse 1000 litre gözden çıkarılmalı. En kısa sürede geri verin yerine astronot falan alın.[/QUOTE]
Boş bir akvaryum var kurulu onun ıcıne alsam sımdılık yemek yemesi için cunku 3.güne giricek aç olduğu.
Kırmızı Kuyruklu Kedi Balığı Yem Yemiyor .
Kurulu bir akvaryumum vardı 120 50 40 suyu sistemı oturmus bır tank akvaryuma Kırmızı Kuyruklu Kedibalığı ekledim balık daha yaklasık 15 cm falandır.Eklediğim ilk gün balık gayet hareketliydi ertesi gün sabah baktığımda sump deliğinin yanına gidip hareketsız bir şekilde durduğunu fark ettim yaklasık 2 gündürde öyle yem attığımda yeme hareketlenmıyor tavuk attım dun aksam fakat ısıgı kapattım belki aydınlıktan dolayı hareketli değildir diye takip edemedim akvaryumdakı diğer balıklarda tavuğu yemiş olabilir.Çok hareketli balıklar olmadığını okumuştum fakat 2 gündür sabit aynı yerde durması garip kaçtı bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim.
Akvaryum ısısı 26 derece.

[EDIT]orbaykocc,2025-02-28 14:34:06[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.