ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
brk1992
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 8 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.26 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Kıpçak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

brk

SON 5 MESAJI

Eheim 2010 İç Filtre Alınır Mı?
[QUOTE=Orhan76]

Pickup serisi Eheim in ilk ve çok başarılı serilerindendir. Sizin tank hacminiz için Eheim 2008 daha uygun olur. Bir de ben Aquael Fan Filter Mini Plus tavsiye ederim. En büyük artısı debi ayarı olması, isteğinize göre debiyi artırıp azaltabiliyorsunuz. Ben hali hazırda aynı serinin Micro Plus olanını kullanıyorum oldukça memnunum.[/QUOTE] Peki bu Aqualin sesi nasıl acaba sessiz mi
[QUOTE=Orhan76]

Pickup serisi Eheim in ilk ve çok başarılı serilerindendir. Sizin tank hacminiz için Eheim 2008 daha uygun olur. Bir de ben Aquael Fan Filter Mini Plus tavsiye ederim. En büyük artısı debi ayarı olması, isteğinize göre debiyi artırıp azaltabiliyorsunuz. Ben hali hazırda aynı serinin Micro Plus olanını kullanıyorum oldukça memnunum.[/QUOTE] Anladım teşekkür ederim temizlesi nasıl dipteki dışkıları iyi çekermi
[QUOTE=Orhan76]

Pickup serisi Eheim in ilk ve çok başarılı serilerindendir. Sizin tank hacminiz için Eheim 2008 daha uygun olur. Bir de ben Aquael Fan Filter Mini Plus tavsiye ederim. En büyük artısı debi ayarı olması, isteğinize göre debiyi artırıp azaltabiliyorsunuz. Ben hali hazırda aynı serinin Micro Plus olanını kullanıyorum oldukça memnunum.[/QUOTE] Bu dış filtre ama dimi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256689/260320250007421.jpg[/IMG]

Merhaba arkadaşlar 50 litrelik bi akvaryumum varda iç filtre arıyorum Ehehim 2010 düşünüyorumda iyi filtrasyon sağlarmı yeterli olurmu yardımcı olursanız sevinirim yada sizin kullandığınız memnun kaldığınız bi iç filtre önerebilirmisiniz
Biolife Flora C-160
Merhaba değerli hobidaşlar sizlerden bi yardım ricam olucak ta yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden

Öncelikle 50 cm genişliğinde bi tankım var yaklaşık 1 sene oldu 10 gün önce biolife flora c160 filtre aldım filtrelemesi dip çekimi iyi diye yanlız suda ki sarılığı bi gideremedim kurulumuda anlatıldığı gibi yaptım ama hala su sapsarı pipo filtre kullanıyodum bu filtreyi kurunca çıkarmıştım şimdi yeniden taktım biraz daha iyi gibi oldu da bu filtre ne zaman tam oturur su berraklaşır yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden çok teşekkürler [IMG]https://hizliresim.com/djtcf9p[/IMG][EDIT]brk1992,2025-03-21 23:50:23[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.