ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
grkngcl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Mart 2021 18:38
Toplam Mesaj:
114 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
gürkan geçili
Doğum Tarihi:
12 Temmuz 1983
İl:
Bursa
Meslek:
Satış Danışmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
150*50*70h Elongatus Mpanga
SON 10 MESAJI
Frontoza Brundi
[QUOTE=berkayg]Bende Frontoza'yı 6 ay önce bıraktım. Akvaryum sürekli gelip geçilen bir yerde mi? Eğer değilse balıklar ortama biraz alıştıktan sonra sürekli gelip geçilen bir yere almanızın iyi olabileceğini düşünüyorum. Diğer balıkları çok kovalayan bir balık varsa bundan dolayı da olabilir. Cichlid sticks yemi de değiştirirseniz iyi olur Frontoza fazla yüzeyden yem yemeyi sevmez. Dip yemlerini tercih etmeniz iyi olacaktır. Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
akvaryum salonda fakat geçiş güzergahına uzak olsa da etkileniyorlar. şuan bu durumu ışığı açmadan çözmeye çalışıyorum. dibe batan yem tavsiyesi de bulunabilirseniz sevinirim.
[QUOTE=berkayg]Bende Frontoza'yı 6 ay önce bıraktım. Akvaryum sürekli gelip geçilen bir yerde mi? Eğer değilse balıklar ortama biraz alıştıktan sonra sürekli gelip geçilen bir yere almanızın iyi olabileceğini düşünüyorum. Diğer balıkları çok kovalayan bir balık varsa bundan dolayı da olabilir. Cichlid sticks yemi de değiştirirseniz iyi olur Frontoza fazla yüzeyden yem yemeyi sevmez. Dip yemlerini tercih etmeniz iyi olacaktır. Sağlıklı hobiler.[/QUOTE]
akvaryum salonda fakat geçiş güzergahına uzak olsa da etkileniyorlar. şuan bu durumu ışığı açmadan çözmeye çalışıyorum. dibe batan yem tavsiyesi de bulunabilirseniz sevinirim.
Frontoza Brundi
Merhaba
Hobiye uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm. Eski göz ağrım frontoza akvaryumu kurdum. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bir kaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Akvaryum ölçüleri 150x40x70h.
Cüce vatoz 8-9 cm 3 adet , 8 adet frontoza var. Dişi erkek sayısını bilmiyorum. İleride 1E bırakıp diğer erkekleri ayıracağım. Şuan boyları en büyük erkek 20 cm - bir dişi 20 cm diğerleri 12-15 cm civarlarında.
Akvaryumu yeni kurdum. İlk hafta suyunu %30 yenilemek gerekir mi ? Genel olarak ta 2 haftada bir yenileme yapılabilir mi ? Akvaryum sump sistemli ve içinde her ihtimale karşı 240lt kapasiteli iç filtre var. İkisi aynı anda çalışıyor.
İlk hafta olağan olsa da, balıklar kayalıkların arkasından pek çıkmak istemiyorlar ve insan görünce kaçıyorlar. Işığı kapatınca hepsi tekrar dolaşmaya başlıyor. Bu durumun değişmesi ne kadar bir zaman alır sizce. Başka bir hobicide moba türünü gördüm, akvaryum üst kapağını açınca eline kadar geliyor, hatta parmak uzattığında yem sanıp yemeye çalışıyor. Yem olarak JBL novo Tanganyika pul yem ve Tetra child sticks aldım. Pul yemi zevkle yiyorlar ama sticks yem batmadığı için daha hiç yemediler. Batan bir yem öneriniz varsa sevinirim. Balıklardan bir yada iki tanesi süzgeçlerindeki parazitten dolayı kuma sürtünme yapıyor. Tanktan ikisini belirleyip çıkarmak çok zorlayıcı ve balıklar daha yeni yeni strestten çıkarken, bu işlemi yaparak tekrar süreyi uzatmak istemiyorum. Sularına eser miktarda Crystalpro Nitrozone döküyorum bu uygulama eser miktarda da olsa diğer balıklara zarar verir mi?Hasta olanlara faydası olur mu? Bunlar aklıma gelen ilk sormak istediklerim. Cevap yazarsanız sevinirim.
Merhaba
Hobiye uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm. Eski göz ağrım frontoza akvaryumu kurdum. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bir kaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. Akvaryum ölçüleri 150x40x70h.
Cüce vatoz 8-9 cm 3 adet , 8 adet frontoza var. Dişi erkek sayısını bilmiyorum. İleride 1E bırakıp diğer erkekleri ayıracağım. Şuan boyları en büyük erkek 20 cm - bir dişi 20 cm diğerleri 12-15 cm civarlarında.
Akvaryumu yeni kurdum. İlk hafta suyunu %30 yenilemek gerekir mi ? Genel olarak ta 2 haftada bir yenileme yapılabilir mi ? Akvaryum sump sistemli ve içinde her ihtimale karşı 240lt kapasiteli iç filtre var. İkisi aynı anda çalışıyor.
İlk hafta olağan olsa da, balıklar kayalıkların arkasından pek çıkmak istemiyorlar ve insan görünce kaçıyorlar. Işığı kapatınca hepsi tekrar dolaşmaya başlıyor. Bu durumun değişmesi ne kadar bir zaman alır sizce. Başka bir hobicide moba türünü gördüm, akvaryum üst kapağını açınca eline kadar geliyor, hatta parmak uzattığında yem sanıp yemeye çalışıyor. Yem olarak JBL novo Tanganyika pul yem ve Tetra child sticks aldım. Pul yemi zevkle yiyorlar ama sticks yem batmadığı için daha hiç yemediler. Batan bir yem öneriniz varsa sevinirim. Balıklardan bir yada iki tanesi süzgeçlerindeki parazitten dolayı kuma sürtünme yapıyor. Tanktan ikisini belirleyip çıkarmak çok zorlayıcı ve balıklar daha yeni yeni strestten çıkarken, bu işlemi yaparak tekrar süreyi uzatmak istemiyorum. Sularına eser miktarda Crystalpro Nitrozone döküyorum bu uygulama eser miktarda da olsa diğer balıklara zarar verir mi?Hasta olanlara faydası olur mu? Bunlar aklıma gelen ilk sormak istediklerim. Cevap yazarsanız sevinirim.
Elma salyangozu Yumurtaları
[QUOTE=Batuaydin]Salyangoz yumurtaları suyun içinde kalırsa gelişmez. Yumurtaların çıkmasını istiyorsanız akvaryumun kapağını fazla sarsmayın ve yumurtaları nemli tutun. Kısa sürede çıkacaktır.[/QUOTE]
Daha net bilgi vericek biri yokmu ?
[QUOTE=Batuaydin]Salyangoz yumurtaları suyun içinde kalırsa gelişmez. Yumurtaların çıkmasını istiyorsanız akvaryumun kapağını fazla sarsmayın ve yumurtaları nemli tutun. Kısa sürede çıkacaktır.[/QUOTE]
Daha net bilgi vericek biri yokmu ?
Elma salyangozu Yumurtaları
Merhaba arkadaşlar , akvaryumumda bulunan 3 adet elma salyangozundan biri 2 hafta önce yumurta bıraktı. Bıraktıktan 1 hafta sonra yumurtalar suya düştü ve 3 gün kaldı suda. Çıkarttım ve akvaryumun üstüne koydum. Şimdi yapışmış durumda ama kuru ve yumurtalar hala canlımı bilmiyorum. Büyük ihitmalle yumurtlardan yavru alma ihtimalim kalmadı .
Merhaba arkadaşlar , akvaryumumda bulunan 3 adet elma salyangozundan biri 2 hafta önce yumurta bıraktı. Bıraktıktan 1 hafta sonra yumurtalar suya düştü ve 3 gün kaldı suda. Çıkarttım ve akvaryumun üstüne koydum. Şimdi yapışmış durumda ama kuru ve yumurtalar hala canlımı bilmiyorum. Büyük ihitmalle yumurtlardan yavru alma ihtimalim kalmadı .
Bugün farkettim salyangoz yine yumurta bırakmış. Bu yumurtalardan yavru alabilmek için ne yapmalıyım. Akvaryumun dışına bi yeremi koymalıyım ?
yeni Tanganyika için
[QUOTE=halongan]Türkiye şartlarında tanganyika akvaryumu için şebeke suyunun pH'ı yeterlidir. Bu yüzden pH'ı yok sayarak akvaryumu kurabilirsiniz. [/QUOTE]
Merhaba, Ben tankı kurduğumda ilk 5 ay ph yükselticek bir müdahelede bulunmadım. Sorunsuz yaşayorlardı. Ama daha sonra Tanganyika buffer ve lake salt kullanmaya başladım. Balıklarda gözle görülür şekilde bi canlılık gözlemledim. Balıklar eminim şebeke suyunda da çok rahat yaşarlar ama imkanınız varsa buffer ve lake saltı birlikte kullanın. Ben dış motorun bir haznesinede mercan kırıkları koydum. Eğer kumu silis kullanmasaydım. Kumuda mercan kırığı kullanırdım. Frontosa tercihiniz için tebrik ederim. Ama 300 ltde çok sayıda beslememiniz dileğiyle .. Sağlıklı balıklar.grkngcl 2009-05-10 16:15:12
[QUOTE=halongan]Türkiye şartlarında tanganyika akvaryumu için şebeke suyunun pH'ı yeterlidir. Bu yüzden pH'ı yok sayarak akvaryumu kurabilirsiniz. [/QUOTE]
Merhaba, Ben tankı kurduğumda ilk 5 ay ph yükselticek bir müdahelede bulunmadım. Sorunsuz yaşayorlardı. Ama daha sonra Tanganyika buffer ve lake salt kullanmaya başladım. Balıklarda gözle görülür şekilde bi canlılık gözlemledim. Balıklar eminim şebeke suyunda da çok rahat yaşarlar ama imkanınız varsa buffer ve lake saltı birlikte kullanın. Ben dış motorun bir haznesinede mercan kırıkları koydum. Eğer kumu silis kullanmasaydım. Kumuda mercan kırığı kullanırdım. Frontosa tercihiniz için tebrik ederim. Ama 300 ltde çok sayıda beslememiniz dileğiyle .. Sağlıklı balıklar.
Eheim 2012'de sorun yaşıyorum!
Arkadaşlar ya ben derdimi net anlatamadım yada sizanlış anladınız. Ben eheim max. kaç litre için olduğunu biliyorum. Yada atman f 202 nin saatte 1200 litre çevirdiğini. Soruyu dikkatli okursanız yazılanların hiç biri benim sorumun cevabı olmadığını görürsünüz. Soruda yazdığım iç filtreden beklentim temizlikten ziyade hava vermesi ve bunu sessiz sağlamasıydı ama beklentime cevap vermedi. Sorumda iç filtreyi hava hortumsuz kullansam yani hava kabarcığı çıkartırmadan. Balıkların hava ihitiyacını karşılayabilir miyim ?
Arkadaşlar ya ben derdimi net anlatamadım yada sizanlış anladınız. Ben eheim max. kaç litre için olduğunu biliyorum. Yada atman f 202 nin saatte 1200 litre çevirdiğini. Soruyu dikkatli okursanız yazılanların hiç biri benim sorumun cevabı olmadığını görürsünüz. Soruda yazdığım iç filtreden beklentim temizlikten ziyade hava vermesi ve bunu sessiz sağlamasıydı ama beklentime cevap vermedi. Sorumda iç filtreyi hava hortumsuz kullansam yani hava kabarcığı çıkartırmadan. Balıkların hava ihitiyacını karşılayabilir miyim ?
Ben 1 iç filtrenin sesinden ragatsız olurken 2 iç filtre tak diyen arkadaşlarada anlam veremedim. 2 iç filtrenin hem görüntü kirliliğne hem kalabılığa yol açıcağıda kesin. Atmanı tercih et diyen arkadaşta eğer soruyu net anlayabilseydi .. sorduğum sorumun cevabı ışığında yeni bi iç filtre alacağımı söyledim . Bu tabiki ses sorunu hepsinde varsa saatte 2000 litre çeviren bir hava motorunu tercih ederim.
Hava hortumsuz iç motor kullanmış birinden kesin bir yanıt alırsam çok memnun olucam.
Eheim 2012'de sorun yaşıyorum!
Merhaba Ben bugün yeni bir iç filtre aldım eheim 2012. Tankın hacmi 525 litre temizlikten ziyade sessiz olduğu için tercih ettim bu marka ve modeli. Ama tanka koydum ve hava hortumunu taktım ama önceki iç motorumdan ( atman f 202 ) daha çok kabarcık sesi çıkartıyor. Hava hortumunu çıkartarak kullanmamı tavsiye edenler oldu ama , kabarcıksız balıklar hava ihtiyaçlarını karşılayabilirlermi ? Kesin bişey vamı bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa yeni bir iç filtre daha alıcam.umudovski 2009-05-08 16:09:54
Merhaba Ben bugün yeni bir iç filtre aldım eheim 2012. Tankın hacmi 525 litre temizlikten ziyade sessiz olduğu için tercih ettim bu marka ve modeli. Ama tanka koydum ve hava hortumunu taktım ama önceki iç motorumdan ( atman f 202 ) daha çok kabarcık sesi çıkartıyor. Hava hortumunu çıkartarak kullanmamı tavsiye edenler oldu ama , kabarcıksız balıklar hava ihtiyaçlarını karşılayabilirlermi ? Kesin bişey vamı bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa yeni bir iç filtre daha alıcam.
Eheim ve unistar iç filtre performansları..
Aldığım yer (teleskopakvaryum.com) ürün hakkında bilgi aldım. Hortumsuz yani kabarcıksız tanka hava vermiyeceğini söyledi bende taktım ve denedim ama balıkların hava almayacağını düşünüyorum o yüzden hortum takılı ve önceki iç motorumdan daha çok ses veriyor :)
Aldığım yer (teleskopakvaryum.com) ürün hakkında bilgi aldım. Hortumsuz yani kabarcıksız tanka hava vermiyeceğini söyledi bende taktım ve denedim ama balıkların hava almayacağını düşünüyorum o yüzden hortum takılı ve önceki iç motorumdan daha çok ses veriyor :)
Eheim ve unistar iç filtre performansları..
[QUOTE=nesta][QUOTE=grkngcl][QUOTE=nesta][QUOTE=grkngcl]Gayet güzel olmuş. Ama her gece fiş çıkart tak bence belli bir süre sonra eziyet olucaktır. Bende iç filtreyi değiştiricem. eheim 2012 almayı düşünüyordum. Tek istediğim sessiz olması. Çünki yattığım odada akvaryum. Benim tankımda 525 lt ama dış filtre ve genel haftalık bakımla temizliğe yeterli olcuak diye düşünüyorum. Siz bu filtrenin çok sessiz olduğunu söylemişsiniz. Bunu referans alıp almayı düşünüyorum bu iç filtreyi.[/QUOTE]
eheim 2012 yi 2 saat önce internetten sipariş ettim. Umarım memnun kalırım . Tek isteğim sessiz olması .[/QUOTE]
[QUOTE=nesta][QUOTE=grkngcl][QUOTE=nesta][QUOTE=grkngcl]Gayet güzel olmuş. Ama her gece fiş çıkart tak bence belli bir süre sonra eziyet olucaktır. Bende iç filtreyi değiştiricem. eheim 2012 almayı düşünüyordum. Tek istediğim sessiz olması. Çünki yattığım odada akvaryum. Benim tankımda 525 lt ama dış filtre ve genel haftalık bakımla temizliğe yeterli olcuak diye düşünüyorum. Siz bu filtrenin çok sessiz olduğunu söylemişsiniz. Bunu referans alıp almayı düşünüyorum bu iç filtreyi.[/QUOTE]
Gürkan bey şöyle söylim..Tankımda 320 lt civarı su var şu an ve eheim 2012 yetmedi derken öyle su falan pislenmedi..Sadece tankın içine yan camdan bakınca çok hafif bir sis olduğunu gördüm..Dün 2 filtreyide takınca bu sis kayboldu onu söylim..Unistar varkende su cam gibiydi..Yani azda olsa eheimin debisi az geldi..Ama dış filtresi olduğundan hiç iç filtre kullanmayanda var tabi..Ama bence iç filtresiz olmaz..Sizde dış filtreme güveniyorum benim için önemli olan sessizlik diyorsanız bu iç filtre takılıyken mışıl mışıl uyursunuz emin olun..
[/QUOTE]
eheim 2012 yi 2 saat önce internetten sipariş ettim. Umarım memnun kalırım . Tek isteğim sessiz olması .
Gürkan bey emin olun acaip sessiz..bence hortumunu takmayın..hava kabarcığı seside olmaz böylece.. ağzı su yüzeyinden 2 cm altında olsun ve yüzeyi hareketlendirsin..bu suya oksijen sağlar..
[/QUOTE]
Dostum filtre bugün elime geçti. Bende akvaryuma yerleştirdim. Motor tahmin ettiğimden daha güçsüz. Ses olayını anlayamadım. Hortumu takmazsam içerde hava kabarcığı olmuyor. Bu balıklara hava sağlıyormu ? hortumu takınca hem ses yapıyor hemde güçsüz hava üflüyor ?
frontosa için yem tavsiyesi
[QUOTE=emrehan]
grkngcl 2009-05-08 15:59:23
[QUOTE=emrehan]
Sera granumeet protoin ağırlıklı bir yem diye biliyorum ama bazıları otçul beslenen balıklarada veriyolar. Bunun başka bi sebebi varmı yoksa yanlışmı yapıyolar.Birde granured le basleyenler var bu yem ne için verildiğini çok iyi anlamış değilim bilen varmı.
[/QUOTE]Arkadaşım senin dediğin Granümeet değil. Otçul olan Granügreen. Sera yemi ilk Granümeat olarak çıkarttı. Şimdiki ismi Granüred ikiside aynı yem. Protein ağırlıklı ve etçil beslenen balıklar için uygundur.
SON MESAJLAR
- Hava Motoru Ve Su Berraklaştırma Ozntrn, 08:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Elyaf bendeniztayfun, 06:56
Yosun - Filtre Malzemeleri Hk. Emreözamisos, 05:14
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığı Hastalığı Dexter85321, 04:54
Yeni Üye Forumu - Bettarmy: Bir Beta Üretimi Girişimi yigithanw, 03:57
Labirentliler - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Lepistes.., 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Aayy, 01:18
Yeni Üye Forumu - 2. El Dış Filtre Alınır Mı Aktasefe, 01:04
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumum Kaç Lt Olmalı goko58, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Filtre Si Yiğit solak, 00:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Brichardi Ujiji Yavruları Ve Akvaryum hasanhr, 00:40
Tropheus - Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen emreabay6, 00:09
Bitki Akvaryumları Genel - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 Azizdurdenn, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - Molly Serüveni Azizdurdenn, 23:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Benekli Kedi Balığım KaanE, 23:38
Kedi Balıkları Tanıtımı - Akvaryum Kumu Üzerine Mika Cam Yapmak Emreözamisos, 23:32
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Buhar Camı Gwynbleidd, 23:24
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Bitkiler Mesenizli, 23:21
Bitki Akvaryumları Genel - Bu Dere Kumu Akvaryumda Kullanılır Mı? Tulpar99, 23:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 22:47
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Balık Biti Hakkında Her Şey BLGHN, 22:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığımdaki Sorun Ne ? Gokalpp, 22:40
Canlı Doğuranlar - Monte Carlolarım Gelişmiyor Keremeker, 22:38
Yeni Üye Forumu - Havuzdan Çıkan Baloncuklar Tulpar99, 22:27
Sazansıgiller - Sp Ercan681, 22:23
Yeni Üye Forumu - Kuyruk Erimesi Larvaklm, 22:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 21:50
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hava Motoru Zorunlumu? neomeo, 19:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Caridina Suyunda Neocaridina Nasıl Olur? giyotyn, 19:35
Omurgasızlar - Ramirezi Hamite07, 18:26
Güney Amerikan Cichlidleri - Sonunda Başardım Melek Yavruları Hamite07, 17:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dry Start Başlangıç Orhan76, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Ocean Free Hk. ballantines, 16:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - 80ler Nostalji Orhan76, 15:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Fluval E100 Isıtıcısı Nasıldır mitii, 15:46
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Melek Balığımın Dişisi Sürekli Yukarı Bakıyor Ahmetncy, 14:04
Yeni Üye Forumu - Ada La Plata Sand Meryemmm, 13:36
Bitki Akvaryumları Genel - Shallow Tank twinsoul, 12:42
Akvaryum Tanıtımı - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit SaRCoPhiLiuS, 11:48
Diğer Tatlı Su Canlıları - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” bendeniztayfun, 10:03
Akvaryum Tanıtımı - Hava Motoru Ve Filtre Önerisi. Orhan76, 08:33
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Yavrusu Hakkında Jilkorsen, 07:02
Canlı Doğuranlar - Grindal Kurt Ömürlük Canlı Yem egedin, 00:46
Canlı Doğuranlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:31
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ebubekir ATAR, 00:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nano Deniz Akvaryumu Kurulumu İçin Ne Gerekiyor 1Balikci, 00:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığı Neothauma, 23:19
Yeni Üye Forumu - Hightech Aydınlatma Önerisi Alidndr, 23:07
Aydınlatma - Dar Alanda Tropheus Bakabilir Miyim Neothauma, 22:52
Tropheus - Yeni Akvaryum Hakkında Sorularım Kumo, 21:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hazır Kurulu Zahmetsiz Masrafsız Akvaryum ozan_1903 08:03
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum ozan_1903 08:03
- Epey Miktarda Moss brkenginol 07:30
- Altın Kafa Melekler Tekin35 05:33
- Cüce Vatoz İle Takas Olur Caninenss 04:12
- Kalan Malzemeler lazy46 03:23
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 01:33
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 01:33
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 01:12
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 01:12
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 00:41
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 00:17
- Filtre Malzemesi Ve Kum dark blue 00:15
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 23:53
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 23:46
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 23:46
- Led Driver 36-48w ilh4n 23:34
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 23:34
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 23:34
- Scarlet Red Lace Lepistes & Ramshornsalyangoz yns325 23:05
- L144 Tül Tam Damızlık Mavi Göz & L144 Düz Yavru yns325 23:05
- Akvaryum/bitki Işığı/lifetech 838 Filtre/kum neontetras 22:34
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 22:24
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 22:24
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 22:24
- Nano Led Armatür BywenzeL 22:08
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 22:03
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:03
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:03
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:03
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 21:57
- Nannacara Anomala Yavru tarikyksl 21:53
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 21:53
- Kribensis Yavru tarikyksl 21:53
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 21:48
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 21:48
- Minare Salyangozu Adet 5 Tl. Takaslı ARMONYS 21:48
- 0,5 Mm Silis Kum 20 Kg. 550 Tl. Takaslı ARMONYS 21:48
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 21:26
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 21:26
- Anubias Çeşitleri (broad Leaf, Nana , Petite) ballantines 20:53
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 20:51
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 20:51
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 20:34
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 20:34
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 20:34
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 20:34
- Yunus Cichlid Yavru Melih Arslan 20:29
KULLANICILAR
- 16 Online Kullanıcı, 9 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.