ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Haziran 2013 13:31
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
özkan ekinci
Doğum Tarihi:
11 Kasım 1975
İl:
Bilecik
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
özkan ekinci
SON 10 MESAJI
frontozalarım
Yorumlarınız icin teşekkür ederim. Elimden geldigi kadar bakmaya calışıyorum..özkoçak 2010-11-23 09:05:25
Yorumlarınız icin teşekkür ederim. Elimden geldigi kadar bakmaya calışıyorum..
frontozalarım

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ürkek frontozalar
Kararımı verdim yeniden 5 adet yunus alacam baktımki degişen bir şey yok işte ozaman balıkları degiştirecem. Tropheus alıcam. Aslında yunus yerine tropheus koysam nasıl olur calvus ve frontozolarla uygun bir bicimde yaşarmı, birde beslenme şekilleri farklı beslenme olayını nasıl yapıcaz.
Kararımı verdim yeniden 5 adet yunus alacam baktımki degişen bir şey yok işte ozaman balıkları degiştirecem. Tropheus alıcam. Aslında yunus yerine tropheus koysam nasıl olur calvus ve frontozolarla uygun bir bicimde yaşarmı, birde beslenme şekilleri farklı beslenme olayını nasıl yapıcaz.
Ürkek frontozalar
Akvaryum büyük oldugundan salonda duruyor giren cıkan pek olmuyor malum evde sobalı oldugundan ısıyı sabitlemek icin arkasını ve yanlarını straforladım. Bunun etkileyebilecegini düşünmüyorum gözlemledigim kadarıyla dış filitreye yardımcı olması ve kaba pislikleri alması icin atman at f-203 modelini kullanıyorum. filitreyi fişten cektigim zaman ortaya cıkıyorlar, filitre calışmaya başladıgı zaman bizimkiler kayıp filitre etki edebilirmi.yada benim kullandıgım model akvaryuma göre bükmü geliyor acaba.
Akvaryum büyük oldugundan salonda duruyor giren cıkan pek olmuyor malum evde sobalı oldugundan ısıyı sabitlemek icin arkasını ve yanlarını straforladım. Bunun etkileyebilecegini düşünmüyorum gözlemledigim kadarıyla dış filitreye yardımcı olması ve kaba pislikleri alması icin atman at f-203 modelini kullanıyorum. filitreyi fişten cektigim zaman ortaya cıkıyorlar, filitre calışmaya başladıgı zaman bizimkiler kayıp filitre etki edebilirmi.yada benim kullandıgım model akvaryuma göre bükmü geliyor acaba.
Ürkek frontozalar
15 gündür 24 saat ışıkları acık bırakıyorum alışsınlar diye. Ne zaman akvaryumun yanına yaklaşsam bizimkiler ortadan kayboluyor. Şöyle salına salına ne zaman yüzecekler bekliyorum. Beklemenin de bir sonu var.
özkoçak 2010-11-07 01:00:02
15 gündür 24 saat ışıkları acık bırakıyorum alışsınlar diye. Ne zaman akvaryumun yanına yaklaşsam bizimkiler ortadan kayboluyor. Şöyle salına salına ne zaman yüzecekler bekliyorum. Beklemenin de bir sonu var.

Ürkek frontozalar
Arkadaşlar bundan 1. 5 yıl önce 75*40*35 ebatlarında akvaryumla yunus bakmaya başladım. Bu forum sayesinde bilmedigim cok şey ögrendim ve şu anda evimde 3 adet akvaryum var 75*40*35***50*20*30***130*50*60. Yunuslarımdan epey bir yavru aldım 1000 kadar. Bu yavrular sayesinde 130*50*60 akvaryumu kurdum. Ve şu anda yunuslarımı sattım. Yunuslarla beraber aldıgım frontozalarım duruyor. 7 adet frontoza 4 adet calvus 3 adet cüce vatozum var bu arada cüce catozlarımın yavruları oldu. Takip edemedigimden dolayı yavruların yarısı yem oldu akvaryumdan topladıgım 10 kadar cüce vatozu kurtarabildigim. Neyse benim sizlere sormak istedigim frontozalarım neden bukadar ürkek? Ne yaptıysam olmadı formda araştırıp yapılabilecek herşeyi denedim ama malesef başarılı olamadım. Yem vermeye kalktıgım zaman bile kacıyorlar ah ah nerde benim yunuslarımaglama bu durum benim canımı cok sıkmaya başladı. Yavaş yavaş frontozalardan soğumaya başladım. Böyle giderse frontozalarıda elden cıkarmayı düşünüyorum. Boyları 18 cm ile 12 cm arası. Frontoza bir tutku olmuştu bende ama istediğim gibi olmadı, tavsiyelerinizi bekliyorum.özkoçak 2010-11-07 00:59:31
Arkadaşlar bundan 1. 5 yıl önce 75*40*35 ebatlarında akvaryumla yunus bakmaya başladım. Bu forum sayesinde bilmedigim cok şey ögrendim ve şu anda evimde 3 adet akvaryum var 75*40*35***50*20*30***130*50*60. Yunuslarımdan epey bir yavru aldım 1000 kadar. Bu yavrular sayesinde 130*50*60 akvaryumu kurdum. Ve şu anda yunuslarımı sattım. Yunuslarla beraber aldıgım frontozalarım duruyor. 7 adet frontoza 4 adet calvus 3 adet cüce vatozum var bu arada cüce catozlarımın yavruları oldu. Takip edemedigimden dolayı yavruların yarısı yem oldu akvaryumdan topladıgım 10 kadar cüce vatozu kurtarabildigim. Neyse benim sizlere sormak istedigim frontozalarım neden bukadar ürkek? Ne yaptıysam olmadı formda araştırıp yapılabilecek herşeyi denedim ama malesef başarılı olamadım. Yem vermeye kalktıgım zaman bile kacıyorlar ah ah nerde benim yunuslarımaglama bu durum benim canımı cok sıkmaya başladı. Yavaş yavaş frontozalardan soğumaya başladım. Böyle giderse frontozalarıda elden cıkarmayı düşünüyorum. Boyları 18 cm ile 12 cm arası. Frontoza bir tutku olmuştu bende ama istediğim gibi olmadı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
yunusumun hastalıgı nedir
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:
Akvaryum Kapasitesi (litre):
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Arkadaşlar dişi yunusum bir haftadır yem yemiyor, yeme cıkıyor ama agzına aldıgı yemi tekrar atıyor. Ne yapacagımı şaşırdım. Karnı iyice cöktü ic parazit hastalıgından şüpheleniyorum ve buna göre bir tedavi uyguladım ama degişen birşey olmadı. Uyguladıgım tedavi 3 gün boyunca sarımsaklı yem ve 4 adet flagy eritim akvaryuma ilave ettim ve 1 gün ara ile yüzde 15 su degişimi yaptım. Sizce hastalıgı yanlış mı teşhis ettim? Yada tedavim mi yanlış? Böyle giderse en dogurgan balıgımı kaybedecegim. Önerilerinizi bekliyorum.özkoçak 2010-05-03 10:29:26
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:
Akvaryum Kapasitesi (litre):
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Arkadaşlar dişi yunusum bir haftadır yem yemiyor, yeme cıkıyor ama agzına aldıgı yemi tekrar atıyor. Ne yapacagımı şaşırdım. Karnı iyice cöktü ic parazit hastalıgından şüpheleniyorum ve buna göre bir tedavi uyguladım ama degişen birşey olmadı. Uyguladıgım tedavi 3 gün boyunca sarımsaklı yem ve 4 adet flagy eritim akvaryuma ilave ettim ve 1 gün ara ile yüzde 15 su degişimi yaptım. Sizce hastalıgı yanlış mı teşhis ettim? Yada tedavim mi yanlış? Böyle giderse en dogurgan balıgımı kaybedecegim. Önerilerinizi bekliyorum.
yunus yavruları
Arkadaşlar elimdeki yavruları satarak yeni bir akvaryum alıyorum böylece yunuslarım daha güzel ve büyük akvaryumu hakediyorlar. ...
Arkadaşlar elimdeki yavruları satarak yeni bir akvaryum alıyorum böylece yunuslarım daha güzel ve büyük akvaryumu hakediyorlar. ...
130*50*60
Yorumlarınız icin teşekkür ederim 10mm cam bulamadıgım icin yapmaktan vazgectim bende ticari ilanlar kısmından bir akvaryum imalatcısından almayı düşündüm ve dün kendileriyle görüştüm enkısa zamanda siparişimi verecem işallah tanıttıkları ve resimlerde yayınladıkları gibidir insan ister istemez gözle görmedigi icin yanılabiliyor ben bu siteye ve buraya ilan veren işletmelere güveniyorum ve siparişimi veriyorum şimdiden hayırlı olsun. Acayip heycanlı bekliyorum akvaryum gelsin yorumlarımı ve yeni akvaryumumun fotolarını yayınlamak güzel olcak. ..zwak 2010-03-03 12:09:26
Yorumlarınız icin teşekkür ederim 10mm cam bulamadıgım icin yapmaktan vazgectim bende ticari ilanlar kısmından bir akvaryum imalatcısından almayı düşündüm ve dün kendileriyle görüştüm enkısa zamanda siparişimi verecem işallah tanıttıkları ve resimlerde yayınladıkları gibidir insan ister istemez gözle görmedigi icin yanılabiliyor ben bu siteye ve buraya ilan veren işletmelere güveniyorum ve siparişimi veriyorum şimdiden hayırlı olsun. Acayip heycanlı bekliyorum akvaryum gelsin yorumlarımı ve yeni akvaryumumun fotolarını yayınlamak güzel olcak. ..
130*50*60
Slm arkadaşlar yeni bir akvaryum yapmaya karar verdim. Yanlız 10mm cam buralarda bulamadım 3 tane camcı var camcının dedigine göre kayıt ve kuşaklar saglam olursa 8mm camdan olabilecegini sögledi. Hatta kendisi böyle bir akvaryum yapmış bir müşterisine ve hic şikayat gelmemiş. Fiyatı 130ytl ne yapayım camları kestireyimmi fikirlerinizi bekliyorum.
Slm arkadaşlar yeni bir akvaryum yapmaya karar verdim. Yanlız 10mm cam buralarda bulamadım 3 tane camcı var camcının dedigine göre kayıt ve kuşaklar saglam olursa 8mm camdan olabilecegini sögledi. Hatta kendisi böyle bir akvaryum yapmış bir müşterisine ve hic şikayat gelmemiş. Fiyatı 130ytl ne yapayım camları kestireyimmi fikirlerinizi bekliyorum.
SON MESAJLAR
- Bitkili Tankda Led Kullanımı KaanE, 00:57
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Hangi Balık Türünü Secmeliyim BETutkuTa, 00:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bazı Gübreler Neden Karidesle Uyumsuz Ya Da Uyumlu KaanE, 00:52
Akvaryum Bilimi - Küçük Tanktan Büyük Tanka Gecis Atesufuk, 00:50
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 50 Litre Akvaryum Tür Tavsiye BETutkuTa, 00:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sıvı Gübre Kullanmalı Mıyım? MD.mehmet, 00:44
Yeni Üye Forumu - Karides + Sivrisinek Rasbora? KaanE, 00:41
Omurgasızlar - Bu Tankta Yemlemeye Gerek Var Mı? KaanE, 00:37
Omurgasızlar - Bazı Şeyler Hiç Değişmez KaanE, 00:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hangi Filtreyi Önerirsiniz 264 Litre koraykbl, 00:09
Yeni Üye Forumu - Filtre koraykbl, 00:07
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Sorunu (bitkili Akvaryum) Suat42, 00:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Beyaz Kabarcıklar koraykbl, 00:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Solungac Patlamasi koraykbl, 00:01
Yeni Üye Forumu - Lepistes Hamile Mi MaviMelek, 23:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryum Filtresi Hk. mertburgaz, 22:57
Deniz Akvaryumları Genel - Bu Bir Hastalık Mı ? oguzozt, 22:38
Canlı Doğuranlar - İlk Dekor Tasarımım AtlasPoyraz, 22:12
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Balıkları Mantar Hk. Muzolas123, 22:09
Yeni Üye Forumu - Zemin Bitkili Akvaryumda Hangi Türler Olmaz? AtlasPoyraz, 21:22
Bitkili Akvaryum Canlıları - Cama Cam Akvaryum Microp, 21:10
Yeni Üye Forumu - Neolamprologus Multifasciatus caga71, 20:48
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Suyum Sürekli Bulanıyor MaviMelek, 20:27
Yeni Üye Forumu - 1,5 Yıllık Walstad Tecrübeleri Ehtiyar, 20:21
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Tedavi Sürecini Tamamladım. B.Erdinc, 20:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Electrik Blue Acar Yumurtalarını Yemesi Mustafa Yücel, 19:24
Güney Amerikan Cichlidleri - 40x30x20h Betta Akvaryumu AtlasPoyraz, 19:05
Akvaryum Tanıtımı - Basalt Kumda Zemin Bitkisi Olur Mu bendeniztayfun, 18:48
Bitki Akvaryumları Genel - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Abdullah929, 18:44
Yeni Üye Forumu - Bu Ne Hastalığı? BlackWater, 18:33
Hastalıklar ve İlaçlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin berkanozcann, 18:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Ciklet Balığım Akvaryumdan Dışarı Fırladı! berkanozcann, 18:05
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Hastalık ahmetfiratozkaya, 17:53
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tasarım Tavsiyesi Sercan Ç., 17:26
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Balığı xellence07, 17:11
Yeni Üye Forumu - Cikletlerim Hareketsiz Emirhangurbuz, 17:11
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Var Destek Bekliyorum ahmetfiratozkaya, 17:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Tür Orhan76, 16:40
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Bu Hobiye Yeni Başladım mrah, 16:13
Yeni Üye Forumu - Sump Kafa Motorları Fiyatlı tsp7, 16:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim 2213 Musluk Alternatifi? yyiImaz, 16:09
Malzemeler ve Yemler Forumu - Hangi Firmadan Akvaryum Yaptırmayalım OmerFaruk, 15:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 230 Lt Akvaryum İçin Sump Motoru tsp7, 14:07
Filtre ve Sump Yapımı - Low/hightech Bitki Kumu Tavsiyesi CoryCory, 14:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Motoru İçin Bilgi Almak İstiyorum tsp7, 13:58
Filtreleme Seçenekleri - Channa Limbata Mı Melekmi? koraykbl, 13:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra Balığımın Kafasında Çıkıntı Oluştu Bu Ne Ola Orhan76, 13:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Jebao Kafa Motoru tsp7, 13:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İç Parazit İçin Ananas ahmetfiratozkaya, 11:39
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- L144 Siyah Tül Yavru 1,5 - 2 Cm. inspector 00:10
- Oase Aktif Toprak 6kg Samoo 23:58
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 23:58
- Canlı Yem Çeşitleri.. Köroglu.88 23:50
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 23:50
- 30cm Powerled Armatür cyhn84 23:42
- 30x30x30 Extra Clear Akvaryum cyhn84 23:42
- F0 Micro.kiriza Yavrusu Senbacanaklar 23:32
- Thumbi West Mc Ob Damızlık Ve Yavru yakaryus 23:15
- Ücretsiz Çok Sayıda Ramshorn Salyangoz COBRA 23:14
- Öğrenciye Ücretsiz Çizgili Elma Salyangozu COBRA 23:14
- 4 Adet Buyuk Boy Oranda ProScotch 22:50
- Siyah Hagen Kum Ers1905 22:49
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 22:45
- Sagittaria Subulata MD.mehmet 22:17
- Zebra Elma Salyangoz 🐌 Ahmetsaribuga 22:02
- 80 Cm Uygun Akvaryum bilalulugtekin 21:42
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:23
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:23
- Nannacara Anomala Çifti tarikyksl 21:16
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 21:16
- Kribensis Düzenli Yavru Veren Çift tarikyksl 21:16
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 21:16
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 20:54
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 20:54
- Apistogramma Cacatuoides F1 (yavrular Hediye) sirhill 20:14
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 19:55
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 19:55
- 1 Erkek 2 Dişi Oranda mrhllunl 19:26
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:22
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 19:22
- Satılık Sumpli Akvaryumlar Firefighter 19:10
- 1 Adet Blackten Gelme Dişi Gold Ramirezi 250tl yamansengonca 19:04
- Güncellenecek. Malzeme İlanıdır. yamansengonca 19:04
- Damızlık Lda 16 Tül Dişi ( Ateş Neon Karides Takas joko29 18:37
- 520lt 15mm Camlı 78x70x90h 7000tl Çok Acil Satılık berkant77 17:01
- Eheim Professionel 4+ egedin 16:36
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:52
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:52
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:52
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:52
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 15:52
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 15:49
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 15:49
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 15:49
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu sıtkı 15:49
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 15:47
- Rio Nanay Melekler 6-7 Cm sefailgaz 15:47
- Aqua Clear 50 Askı Filtre Ve Cam Lily Pipe Thunderbird 15:38
- Atman F201 İç Filtre Gursoyhasan 15:27
KULLANICILAR
- 189 Online Kullanıcı, 103 Üye
Online Kullanıcılar
aydins74,
Oquanus,
Azizdurdenn,
Microp,
suleymanonsay,
osmanylc,
uzum,
Ankaragucu,
AtlasPoyraz,
MasterChief,
Tesseract,
Ayaz1903,
Pygocentrus94,
MGA05,
jojoned,
darkaura,
yakaryus,
tanerberkgulec,
saydemir,
aktivist06,
Ferdiktk,
teksel,
karaeskii,
myhamii,
A.Cubuk,
Ers1905,
H.ibrahim_orakcı,
HaydarGul,
Akax,
featmuco,
Eminator,
UrasArt,
COBRA,
thecrow,
Axafatih,
Tranb,
simsela,
MaviMelek,
prostyle,
hunterx,
urzais,
Busra1753,
MiSoSiKiaN,
-Ma-,
UEK,
achiiles_622,
Tuby,
kursatufukcoskun,
ScarX,
Ekremblkn37,
Miman,
Acemi balıkcı28,
Atesufuk,
yyiImaz,
Thunderbird,
erhngklp,
osman-01,
caga71,
Muhammed demir,
denizim20,
ardaagnaday,
mitii,
volkanta,
oktay42,
kaganbozkurt,
cstrk,
aydnkrts,
Ucallak,
TSevil,
czafer58,
avukathasan06,
Kemalk41,
Neodim33,
Ugurum,
Formicasmind,
Ozzzzzz,
NIFURYM,
lojistisyen,
Tatar7587,
swordfishhhh,
egehamit,
ahmetfiratozkaya,
reprise,
Uriel,
İsmailKutlu,
MrtGn,
mrbaracuda28,
bilalulugtekin,
Japonseven,
BenN7434,
mertburgaz,
Enes_dgn557,
GhostKoi,
Gökdeniz Kale,
zedd,
yusufflower,
Tkots,
hakancakir,
Mikail06,
ozelturlepistes,
dragon money_xxer,
cheavy,
MurathanM,
ProScotch,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.